Horoscop: Top 5 zodii de bărbaţi de care să te fereşti

În general, atunci când un bărbat îți cade cu tronc, ultimul lucru la care te gândești este zodia lui... dar să știi că semnul astrologic sub care s-a născut nu este chiar de ignorat, dat fiind că acesta îi influențează atitudinea și comportamentul față de semeni.

RomaniaTV.net
11 ian. 2017, 14:42
Horoscop: Top 5 zodii de bărbaţi de care să te fereşti

Berbec

Este puternic, inteligent și sigur pe el, dar este și extrem de încăpățânat, ceea ce îl face să excludă orice opinie care nu corespunde convingerilor lui. În general, este brutal atunci când cineva îi ține piept, iar uneori poate ajunge chiar la violență fizică. Sigur, în funcție de educație și de formare profesională, pe parcursul vieții poate învăța să își reprime pornirile violente, însă niciodată nu va suporta persoanele extrem de sensibile. Deci, dacă te știi firavă din fire, stai departe de Berbec.

Citeşte şi  Horoscop: Cum se poartă atunci când are o aventură, în funcţie de zodia lui

Taur

Este un om bun, sufletist și altruist, dar urăște să îi fie înșelate așteptările. Atunci când te prezinți în fața unui tip născut sub acest semn zodiacal, ai face bine să fii naturală, așa cum ești tu în realitate. Dacă i-ai creat false așteptări, este posibil să dezlănțui o adevărată tornadă. În rest, dacă ești onestă, îți place să te implici trup și suflet într-o relație și ești dispusă să îi treci cu vederea încăpățânarea, vei avea lângă tine o adevărată comoară.

Citeşte continuarea pe click!pentrufemei.ro