Horoscop: Top 5 zodii norocoase la bani în luna august 2015

Pe parcursul lunii august, astrologii preconizează ca 5 semne zodiacale vor avea mari oportunități de a câștiga bani și nu vor avea lipsuri materiale. Iată care sunt zodiile cu noroc la bani în luna august, potrivit Bewoman.ro.

03 aug. 2015, 08:13
Horoscop: Top 5 zodii norocoase la bani în luna august 2015

Taur – lucru mult dar profitabil

Pe parcursul lunii august, Taurii vor trebui sa lucreze un pic mai mult, insa cu toate acestea ei vor avea multe beneficii in ceea ce priveste banii. Ramaneti pe principiile dvs si concentrati-va pe munca, in ciuda oboselii. Spre sfarsitul lunii, puteti primi o oferta avantajoasa de munca care va permite sa va mariti veniturile.

Gemeni – o luna plina de succese si de energie

In aceasta luna august, Gemenii vor fi plini de energie si in prima jumatate a lunii vor avea succes in orice demers. Ganditi atent actiunile dvs, pentru a nu regreta mai tarziu oportunitatile ratate. Este o luna potrivita pentru calatorii si mai multe intalniri de afaceri. A doua jumatate a lunii august va fi mai riscanta, iar acesta este motivul pentru care ar trebui sa fiti atenti cu planurile dvs si sa incercati sa pastrati ceea ce ati realizat deja.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO