HOROSCOP: Top 6 cei mai buni angajaţi în funcţie de zodie

Recent, o companie australiană, ce era în căutare de noi angajați, avea o cerere mai ieșită din comun, și anume, aplicanții trebuiau să fie născuți sub un anumit semn zodiacal. Toți cei născuți sub Taur, Vărsător, Berbec, Capricorn și Leu, erau încurajați, în mod deosebit să se înscrie, deoarece aceștia sunt considerați a fi cei mai buni și angajați.

25 mai 2015, 07:18
HOROSCOP: Top 6 cei mai buni angajaţi în funcţie de zodie

Capricorn

   Capricornii se mândresc prin faptul că sunt extraordinar de productivi și vor arăta tot ce au mai bun atunci când lucrează într-un mediu care îi provoacă. Au tendința de a fi lăsători dacă nu li se dau mai multe îndatoriri și se vor focusa asupra carierelor și nu asupra relațiilor de prietenie, la serviciu. Însă, dacă nu sunt remunerați în mod considerabil și nu sunt răsplătiți pentru munca depusă, efortul lor și interesul, în mod cert, va scădea.

 Vărsător

   Vărsătorii adoră să încerce lucruri noi și apreciază atunci când li se oferă o varietate de responsabilități. Ei sunt cei mai muncitori angajați care au propriul lor stil de a lucra și care foarte repede se împrietenesc cu cei de la serviciu, deoarece vor să aibă un ambient mai mult decât relaxant.

Citeste tot articolul pe YVE.ro