HOROSCOP: Top trei cele mai ghinioniste zodii în dragoste

Dragostea impartasita. Sa iubesti si sa fii iubit. Aceasta este, probabil, una dintre cele mai mari fericiri in viata. Cu toate acestea, exista persoane minunate, carora nu ai ce sa le reprosezi, dar care nu au pur si simplu noroc de reciprocitate in sentimente. Aceste persoane sunt nascute in 3 zodii, dupa cum urmeaza, scrie ele.ro:

18 iul. 2017, 20:44
HOROSCOP: Top trei cele mai ghinioniste zodii în dragoste

Leu

Femeia Leu este puternica. Nimic nu o doboara, nici macar faptul ca nu este iubita la fel de mult precum merita. Este o femeie excentrica, ce iubeste luxul, motiv pentru care alege sa traiasca inconjurata doar de lucruri scumpe. Acest lucru atrage, din pacate, doar barbati care vor sa profite de starea materiala a ei. Este de o frumusete rara si are un suflet bun, dar adesea aceste calitati sunt ignorate de cei care o inconjoara. Asa se face ca Leoaica ajunge sa iasa cu inima franta din multe relatii toxice.

Scorpion

Multa lume ar putea spune ca femeia Scorpion nu are niciun motiv sa fie nefericita in dragoste. Dincolo de faptul ca este o persoana senzuala, fermecatoare, care ai putea spune ca nu duce lipsa niciodata de admiratori, cei care o cauta sunt de regula cei care vor sa profite tocmai de aceasta latura a ei erotica. Totusi, femeia Scorpion nu este usor de multumit. Este pretentioasa, iar de aici si majoritatea necazurilor ei in dragoste. Persoana care ii poate oferi o viata fericita trebuie sa fie extraordinara, la fel ca ea.

Balanta

Nativa aceasta este extrem de sufletista. Se indragosteste usor, dar de multe ori nu de cine trebuie. Pentru ca e o femeie frumoasa atat fizic, cat si spiritual face o multime de victime in randul barbatilor. In vreme ce ea ajunge sa se implice trup si suflet, de cele mai multe ori da peste parteneri care sunt interesati doar de felul in care arata, nu si de ceea ce este cu adevarat. Astfel, va esua in multe dintre relatii pana ce va reusi sa gaseasca pe cineva care sa ii aprecieze sufletul frumos.