HOROSCOP: Topul celor mai norocoase zodii in dragoste

Sunt și zodii mai norocoase în dragoste, care au parte nu doar de o singură șansă în viață ci de zeci și reușesc mai mereu să profite la maxim. În continuare vom vedea care sunt cele 5 zodii ce se declară a fi cele mai norocoase în ale amorului.

RomaniaTV.net
28 iul. 2015, 08:31
HOROSCOP: Topul celor mai norocoase zodii in dragoste

1. Berbec

Având în vedere că sunteți nativul unei zodii pline de energie, ce debordează bunăstare și voie bună, în mod clar reușiți mai mereu să vă angrenați în diferite relații amoroase, de orice fel ar fi ele- de lungă sau scurtă durată. Sunteți o persoană foarte ambițioasă, așa că atunci când o persoană vă pune capac, veți face orice vă stă în putință pentru a o cuceri chiar dacă în primele dați vă va refuza categoric. Din cauza că dați dovadă de perseverență se poate spune că sunteți un norocos în ale dragostei.

2. Gemeni

Sunteți o fire extrem de comunicativă și reușiți să vă duceți viitorii parteneri exact unde vă doriți. Cei din anturaj sunt foarte geloși pe succesul de care dați dovadă, însă soarta este de partea dumneavoastră doar din cauza acestui aspect- știți cum și când să acționați, în funcție de tipul de persoană pe care-l aveți în față. Cu toate acestea, nu sunt adepții relațiilor de durată, se plictisesc foarte repede iar aventurile sunt la ordinea zilei.

Citeste articolul complet pe YVE.ro.