Horoscop: Topul celor mai răutăcioase femei în funcţie de zodie

Astrologii au făcut un top al celor mai răutăcioase femei în funcție de zodie. Vreți să știți dacă vă aflați printre ele?Citește horoscopul femeilor răutăcioase și află dacă te numeri printre ele, potrivit Bewoman.ro.

26 apr. 2015, 08:29
Horoscop: Topul celor mai răutăcioase femei în funcţie de zodie

Rac

Femeile Rac pe cat sunt de sensibile, pe atat sunt de rele, cu o cruzime greu de comparat cu alte semne zodiacale. Persoanele care nu nu vor sa aibe de a face cu rautatea lor trebuie sa fii sincere si foarte atente la detalii atunci cand vine vorba despre femeile Rac.

Din cauza nesigurantei care le da batai de cap acestor femei, acestea sunt predispuse la suferinte si tradari. De obicei, femeia Rac este usor de ranit si pozeaza in victima, insa poate fi o fire malitioasa atunci cand se intrece limita.

Fecioara
Femeile nascute in zodia Fecioarei sunt unele dintre cele mai rele femei din horoscop, uneori poate chiar mai rele si decat femeile Rac. Acestora le place sa manipuleze oamenii si sa demonstreze ca sunt superioare. In general femeia Fecioara poate vedea defectele oricui si nu va ezita sa le puncteze.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO