Horoscop: Topul celor mai sensibili bărbaţi ai zodiacului

Daca iti plac barbatii sensibili, atunci acesta este un articolo care te va ajuta sa ii descoperi mai usor.

RomaniaTV.net
01 iul. 2015, 12:41
Horoscop: Topul celor mai sensibili bărbaţi ai zodiacului

RAC

Barbatul rac poate fi considerat un cavaler al evului mediu si un real exemplu pentru ceilalti barbati ai zodiacului. Chiar daca la prima vedere pare un barbat foarte sociabil si indiferent peste masura, cand ajungi sa ii cunosti sufletul si sa ii descoperi mistereele, vei avea surpriza de a descoperi o sensibilitate aparte.

Citeşte şi Horoscop: Topul zodiilor libertine

Pune foarte mare pret pe familie, pe camin si pe relatia de cuplu. O protejeaza cu cele mai puternice arme ale sale, insa sensibilitatea lui nu il face placut tuturor femeilor. Este in acelasi timp un visator si un vorbaret incredibil, insa creativitatea si inteliganta lui starnesc interesul doamnelor si domnisoarelor.

LEU

Elementul central al vietii unui barbat leu este dragostea si mai ales, intensitatea acesteia. El are nevoie de o dragoste ca in basme, de o dragoste completa, o dragoste ce de la prima vedere simti ca nu se va termina niciodata, o dragoste ideala.

Intr-o reatie de iubire barbatul leu se daruieste total partenerei si asteapta acest lucru si de la ea pentru ca relatia lor sa fie invaluita intr-o aura magica. Se poate spune uneori ca leul traieste intr-o lume a lui in care iubirea este puterea suprema, insa uneori revine cu picioarele pe pamant in pasi romantici.

Citeşte continuarea pe Kudika.ro.