Horoscop: Topul celor mai timide femei în funcţie de zodie

Există femei care sunt foarte îndrăznețe și femei care sunt mai timide, însă în spatele acestei timidități se află o latură care trebuie descoperită. Iată care sunt cele mai timide femei în funcție de zodie, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
28 mai 2015, 10:02
Horoscop: Topul celor mai timide femei în funcţie de zodie

Berbec

In dragoste, femeia Berbec este sensibila si vulnerabila, desi nu vrea sa arate acest lucru. Ea este emotiva, intelegatoare si senzuala. Femeia nascuta in acest semn zodiacal este o fire in care extravaganta si romantismul se imbina armonios. Daca sunteti in cautarea cuiva care sa va asculte necazurile si alaturi de care sa impartasiti bucuriile, femeia Berbec este persoana ideala. Desi este o fire timida, aceasta este considerata una din cele mai senzuale femei ale zodiacului.

Citeşte şi Horoscop: Cum reacţionează zodiile la nervi

Rac

Femeile din zodia Rac sunt mai timide si sensibile. Un barbat ar trebui sa fie dragut cu ele si sa nu le faca propuneri indecente, pentru ca ele se pot speria si nu va mai veni la a doua intalnire. Ele se simt foarte bine atunci cand se afla intr-un loc ferit de privirile oamenilor. In dragoste, sunt doua lucruri pe care aceasta femeie isi doreste sa le aibă impreuna: iubirea si siguranta.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.