HOROSCOP: Topul zodiilor care au şansa să câştige Vocea României anul acesta

Vocea României este printre cele mai urmărite concursuri televizate din ţara noastră. An de an, mii de voci apar în faţa sau, mai bine zis, în spatele juraţilor, pentru a-şi demonstra talentul.

RomaniaTV.net
09 iul. 2015, 09:12
HOROSCOP: Topul zodiilor care au şansa să câştige Vocea României anul acesta

Este clar că de talent e vorba, dar astrele nu se lasă mai prejos nici aici şi îşi aduc şi ele contribuţia. Cinci dintre zodii au şanse mai mari decât restul pentru a deveni Vocea României de anul acesta.

5. Zodia Scorpion are mari şanse să câştige Vocea României în anul 2015. Marele obstacol pe care Scorpionul va trebui să îl depăşească este alegerea corectă în ceea ce priveşte juratul care îl va sfătui pe tot parcursul concursului. Scorpionul nu acceptă sfaturi de la orcine aşa că el trebuie să se gândească bine pentru ca personalitatea juratului să se potrivească cu a sa sau, mai bine zis, să se completeze.

4. Zodia Berbec se avântă în această luptă cu şanse foarte mari de reuşită. Astrele sunt de partea lui, iar publicul îl va plăcea încă de prima dată când Berbecul va urca pe scena de la Vocea României.

Vezi toate zodiile care au sansa sa castige Vocea Romaniei.