HOROSCOP: Topul zodiilor care devin insuportabile după căsătorie

Se știe că unii își pierd repede interesul, cum ar fi cazul Berbecilor, pe când, alții se vor atașa din ce în ce mai mult, vor fi posesivi, poate vor și exagera uneori cu aceste lucruri, spre exemplu cei din zodiile Rac și chiar Scorpion.

RomaniaTV.net
06 iul. 2015, 09:18
HOROSCOP: Topul zodiilor care devin insuportabile după căsătorie

Haideți să descoperim împreună, în cele ce urmează care sunt zodiile care devin de recunoscut după ce au făcut marele pas pentru a ști la ce să vă așteptați în continuare.

1. Gemeni

Chiar dacă poate în primele momente vă dă senzația că se simte în largul lui cu acest angajament, cu această schimbare, sau că ar fi în al nouălea cer, pe parcurs însă, își dă seama că este prins în această relație și nativul din Gemeni tot va încearcă să-și găsească drumul spre libertate.

Citeşte şi Horoscopul pericolelor: Ce poţi să păţeşti până la sfârşitul verii

Tot ce-i trebuie este destul spațiu încât să nu se simtă prizonier în propria poveste și multă dragoste. Asta-l va face fericit, liniștit și împlinit cu alegerea lui.

2. Leu

Indiferent dacă, la începutul relației era mai liniștit și pașnic, după căsătorie, lucrurile se schimbă. Încearcă să vă arate că el este regele, el este cel care “taie și spanzură”, asta dacă nu v-a arătat-o încă de când v-ați cunoscut; orice ați face, el deține autoritatea în casă și el are ultimul cuvânt de spus în toate deciziile.

Citeste si despre restul zodiilor pe YVE.ro.