HOROSCOP: Topul zodiilor care doresc să îşi înşele partenerii

Acest top al zodiilor care îşi doresc să înşele este cam un top al zodiilor care chiar ajung să înşele. De ce? Spiritul aventuros, mutabil şi jucăuş este greu de ţinut în frâu şi orice urmă de plictiseală le face să meargă mai departe. Cu altcineva de mână sau cu tine de mână şi altcineva în gând…

18 iun. 2015, 09:03
HOROSCOP: Topul zodiilor care doresc să îşi înşele partenerii

Berbec

Un Berbec îşi doreşte să înşele atunci când partenerul nu îi oferă adrenalina necesară. Sunt foarte energici, activi sexual, exhibiţionişti. Aşa că, dacă eşti mai tradiţionalistă, nu ai nicio şansă cu un Berbec. Nu numai că îşi va dori să înşele, ci chiar o va face.

Foarte orgolioşi, vor căuta o persoană care să îi ţină vii şi să îi surprindă.

Gemeni

Personalitatea duală a Gemenilor vă va da permanent bătăi de cap. Chiar dacă se liniştesc şi devin fideli, Gemenii nu se pot abţine de la flirt şi de la afişarea unui zâmbet seducător.

Sunt mereu indecişi şi imprevizibili. Trebuie să ştii cum să stimulezi intelectual un partener Gemeni, cum să îi oferi atenţie, cum să faci sex pentru a-i menţine treze imaginaţia şi interesul. Gemenii îşi doresc să înşele jumătatea atunci când întâlnesc o persoană foarte interesantă şi care explodează de energie sexuală.

Citeste tot articolul aici.