Horoscop: Topul zodiilor dornice de sex

Unii dintre nativii zodiacului sunt romantici, visatori si isi asteapta sufletele pereche. Altii, cum ar fi urmatoarele semne zodiacale, pot separa fara nicio problema dragostea sufleteasca de pasiunea fizica si au numeroase aventuri amoroase.

RomaniaTV.net
09 iul. 2015, 12:22
Horoscop: Topul zodiilor dornice de sex

Leu

Singura zodie cu un apetit sexual care concureaza si chiar il intrece pe al Berbecului este Leul. Mandru prin excelenta, va face din orice seductie un titlu de onoare. Pentru ca este destul de orgolios, Leul nu va face niciodata primul pas daca partenerul nu ii arata intai o urma de interes.

Citeşte şi HOROSCOP: Topul zodiilor care au şansa să câştige Vocea României anul acesta

Pe de cealalta parte, cea mai buna modalitate de a atrage un astfel de nativ si de a-i aprinde imaginatia este tachinarea. Daca i se acorda atentie, este pus pe jar un pic si apoi ignorat cu desavarsire, in Leu se va aprinde dorinta de aventura si placerea vanatorii.

Mare atentie, pentru ca este un joc periculos. De acum incepe sa rasara soarele, nativul in Leu isi poate strange hainele si iese in varful degetelor din casa, apoi nu va mai da ochii cu partenerul sau ocazional.

Sexul cu un Leu este energic si satisfacator tocmai datorita orgoliului acestui nativ. Daca nu reuseste sa isi aduca partenerul pe culmile placerii macar de vreo doua ori, mandrul Leu va simti ca nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor.

Vezi şi Horoscop: Topul zodiilor în care nu trebuie să ai încredere niciodată

Scorpion

In ciuda exteriorului rece si detasat, nativul in Scorpion este o persoana pasionala. Principala sa arma de seductie, in mod paradoxal, este tocmai aceasta raceala exterioara. El stie cum sa isi atraga potentialul partener si cum sa il faca pe acesta sa descopere mai mult.

Nu este neaparat egoist insa are tendinta de multe ori de a pune nevoile si dorintele sale deasupra nevoilor partenerului sau, indiferent ca e o aventura de-o noapte sau de o relatie stabila.

Citeşte continuarea pe Kudika.ro.