HOROSCOP: Trei zodii care nu vor avea niciodată o relaţie, pierd iubirea din prea mult orgoliu

Acestea sunt cele trei zodii care nu pot avea o relatie frumoasa.

16 iul. 2017, 06:03
HOROSCOP: Trei zodii care nu vor avea niciodată o relaţie, pierd iubirea din prea mult orgoliu

Leu

Leul stă sub semnul măreţiei. Nu degeaba este supranumit şi regele zodiacului. Îi place să fie în centrul atenţiei, iar dacă nu îi acorzi această atenţie, îşi foloseşte toate trucurile pentru a fi din nou în lumina reflectoarelor.Orgoliul său este deja legendar şi nu se va da înapoi de la nimic pentru a obţine adorarea celorlalţi. Însă, în măreţia lor, deseori, uită de ceilalţi, sunt egocentrici, totul este numai despre ei.

Fecioară

Partea întunecată a Fecioarei constă în critica pe care o aduce celorlalţi, astfel, autopoziţionându-se pe un nivel superior fără de ceilalţi. Perfecţiunea Fecioarei poate îndepărta multe persoane din jurul ei, inclusiv bărbatul care ar vrea să rămână alături de ea.

Orgoliul ei poate răni multe persoane în jur prin replicile directe şi tăioase care ating puncte sensibile. Iubirea nu poate rezista într-un mediu acid, plin de critică şi de observaţii care-l fac pe partener să se simtă inferior.

Capricorn

Capricornii sunt ambiţioşi şi ţin la obiectivele lor atât de mult până le îndeplinesc. Ca urmare a acestei hotărâri pe care ei o au, pot fi percepuţi din exterior ca fiind orgolioşi, chiar egocentrici.

Nu le este teamă de nimic şi ţin mult la părerea lor, astfel încât este greu să trăieşti alături de un nativ din zodia Capricorn dacă şi tu ai o atitudine impunătoare.

Sursa: DivaHair.ro