Horoscop: Trei zodii pe care le îndrăgeşti pe loc

Ai să auzi adesea multă lume spunând că femeile sunt răutăcioase. Ei bine, nu se poate generaliza, cu atât mai mult cu cât există femei care se dovedesc o adevărată binecuvântare pentru cei care se află în jurul lor. Sunt bune la suflet, blânde şi foarte săritoare, mereu gata să te ajute. Au suflet frumos şi ţi le vei dori mereu prin preajmă.

RomaniaTV.net
26 sept. 2016, 07:57
Horoscop: Trei zodii pe care le îndrăgeşti pe loc

Rac

Femeia nascuta in aceasta zodie este deschisa, sincera, iubitoare, este o prietena buna, o sotie fidela si o mama model. Si asta datorita sufletului sau bland, care nu poate face decat bine. Fericirea ei este data de fericirea celorlalti, de echilibrul familiei.

Odata ce o vei cunoaste, vei dori sa o ai intotdeauna alaturi. Este copilaroasa tocmai pentru ca are inima curata si pentru ca se bucura de lucrurile marunte. Va fi mereu alaturi de tine in cele mai grele momente pentru a te ajuta sa le depasesti mai usor.

Citeşte şi  Horoscop: Care este menirea spirituală a zodiilor

Pesti

Femeia nascuta in zodia Pesti se aseamana destul de mult cu cea din Rac. Ea duce sensibilitatea la extrem, iar asta o determina sa caute numai binele. Desi este rece si rezervata cand vine vorba sa-si exprime sentimentele, nu se da in laturi de la nici un gest de noblete.

Citeşte mai mult pe ele.ro