HOROSCOP: Trei zodii plâng în Ajunul Crăciunului. Află de o mare trădare

Ajunul Crăciunului surprinde trei dintre nativele zodiacului cu șervețelul în mână și lacrimi șiroaie pe obraz. Motivele pentru care zodiile izbucnesc în lacrimi chiar în Ajunul Crăciunului sunt diferite, dar dureroase.

06 dec. 2018, 09:50
HOROSCOP: Trei zodii plâng în Ajunul Crăciunului. Află de o mare trădare

Berbec

Ajunul Crăciunului se dovedește a fi un eveniment plin de lacrimi și de durere pentru tine. Chiar dacă trebuie să fie o noapte destinată bucuriei, reuniunii cu familia, cinei în familie și cadourilor, se pare că anul acesta astrele nu sunt de partea ta în Ajunul Crăciunului. Chiar înainte de a te așeza la masă împreună cu familia, primești un mesaj de despărțire din partea iubitului. Lacrimile încep imediat să se prelingă pe obraz, iar cheful de distracție și armonia dispar instant. După lungi discuții, vorbe frumoase și numeroase sfaturi, familia reușește să te facă să uiți măcar pentru câteva ore de momentul dureros prin care treci.

Fecioară

Anul acesta vei petrece singură Crăciunul, departe de familie și prieteni, de toată agitația orașului și de întrebările apropiaților. Ajunul Crăciunului te surprinde singură, lângă bradul din garsoniera ta, plângând și rememorând cele mai frumoase amintiri cu prietena ta cea mai bună. Ruptura relației dintre voi două te-a afectat profund și te-a făcut să vrei să uiți pentru un timp de toți oamenii din jurul tău.

Vărsător

Seara de Ajun începe fabulos pentru tine, dar se termină groaznic și dureros. Armonia, pacea, liniștea și fericirea dispar de îndată ce tu începi să plângi în hohote, fără oprire. În mijlocul Ajunului, afli că iubitul te înșală chiar cu cea mai apropiată colegă, motiv pentru care buna-dispoziție dispare și-și fac loc tristețea și disperarea. Începi să țipi și să plângi, deoarece nu-ți vine a crede că partenerul te-a dezamăgit în acest fel. Familia încearcă să te ajute, însă nimic nu te poate liniști mai mult decât o discuție sinceră și serioasă purtată cât mai repede cu el.