HOROSCOP URANIA 12-18 MAI 2018: certuri, despărţiri, tensiuni în Casa prieteniei. Ce nu trebuie să facă zodiile săptămâna viitoare

Previziuni Urania pentru perioada 12 – 18 mai 2018. Luna Nouă în Taur. Uranus va intra în zodia Taurului. Marte va intra în zodia Vărsătorului. Horoscopul complet pentru toate zodiile.

11 mai 2018, 09:16
HOROSCOP URANIA 12-18 MAI 2018: certuri, despărţiri, tensiuni în Casa prieteniei. Ce nu trebuie să facă zodiile săptămâna viitoare

Berbec

Între 12 și 13 mai seara, energie, încredere, dinamism, dorință de a se implica, de a fi activ, de a se angaja în diferite activități, cele mai multe în interes personal. Între 13 mai, după ora 21:06′, și noaptea de 15 mai, banii îi preocupă pe Berbeci, le mobilizează gândurile și activitatea. Pe fond, contextul nu este negativ dar, din cauza premizelor majore pe care le ridică planetele care tranzitează casa a II-a, senzația este de dificultate. Se prefigurează o schimbare provocată de Luna Nouă în Taur care se va produce pe 15 mai și care le va da posibilitatea să pună bazele unei noi activități sau a unei abordări diferite a felului în care își vor valorifica forța de muncă. Tot pe 15 mai, Uranus va intra în zodia Taurului, adică în același sector al casei banilor obținuți din muncă proprie, și va instaura, într-o primă etapă, până în toamna acestui an, și apoi, într-o a doua etapă din 2019 pentru următorii șapte ani, numeroase prilejuri de reașezare a felului în care vor câștiga banii. Între 15 mai, după ora 23:44′, și începutul zilei de 17 mai, capacități bune de comunicare, de a se prezenta în public, de a susține examene, mai ales la probele orale. Drumuri plăcute, de agrement sau noroc în timpul unei deplasări. Informații utile. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Vărsătorului și își va pune amprenta pe casa prietenilor, introducând un dinamism excesiv (certuri, despărțiri); alături de aceste cunoștințe ei vor trăi situații speciale și vor fi martori la ipostaze inedite de viață socială. Între 17 mai, după ora 00:48′, și 18 mai, Luna se va afla în casa familiei și va primi influxurile conjuncției între maleficii Pluton și Luna Neagră, din opoziție: unele rude le pot afecta imaginea, le pot pune cariera într-o lumină proastă; griji și tensiuni în casă din cauza unei evoluții riscante în plan socio-profesional.

Taur

Între 12 și 13 mai seara, mental agitat. Între 13 mai, după ora 21:06′, și noaptea de 15 mai, răstimp destul de important pentru acești nativi datorită marcajului astral introdus de Luna Nouă în semnul lor zodiacal, care poate indica un început de drum în plan personal sau nevoia de a consolida și construi un proiect de viață. Tot pe 15 mai, Uranus va intra în zodia Taurului, plasându-se în casa I a acestor nativi până în toamna acestui an și, apoi, din 2019 până în primăvara lui 2026, provocând transformări (sau o singură transformare dar profundă) legate de creștere, dezvoltare, formare, maturizare, consolidare a personalității lor. Între 15 mai, după ora 23:44′, și începutul zilei de 17 mai, discuții pe teme bănești, unele îmbucurătoare; totuși, nu vă entuziasmați până nu se vor se concretiza respectivele câștiguri. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Vărsătorului, plasându-se pentru niște săptămâni în casa ridicării în rang social prin profesie sau valoare personală și va determina prin situațiile neprevăzute și bruște premiza unor schimbări; unele vor fi interesante și binevenite, altele vor da o turnură drastică posturii lor publice sau le vor impune noi repere la care să se raporteze în activitatea lor care nu vor fi în concordanță cu conștiința lor. Între 17 mai, după ora 00:48′, și 18 mai, dialog greoi, prudență, rezervă sau chiar suspiciune manifestată față de frați, vecini, cunoscuți ocazionali. Posibile blocaje în situația în care nativul este „atacat” verbal, contestat sau acuzat; Taurul nu va reacționa ci va analiza atent întregul context conflictual. Deplasări anevoioase făcute din constrângere, obligații, promisiunilor sau angajamente oficiale. Nota generală a întregii săptămâni va fi dată de intensitatea relațiilor parteneriale, de afaceri sau divergente (dușmănie). Grijă mare la desfășurarea unui proces sau a unei proceduri legale.

Gemeni

Între 12 și 13 mai seara, agitație mare în sectorul „prieteni”: întâlniri, discuții aprinse, implicare, posibile tensiuni trecătoare născute din mici ambiții și vanități. Între 13 mai, după ora 21:06′, și noaptea de 15 mai, nativii vor simți nevoia să se echilibreze la nivel organic și psihic, să se detașeze de stres și solicitări; nevoia de odihnă și învigorare. Moment special trăit la nivelul „lumii interioare” generat de Luna Nouă în Taur din 15 mai. Tot pe 15 mai Uranus va intra în zodia Taurului care va sta în acest sector până în toamna acestui an, timp în care va răscoli subconștientul, memoria afectivă, motivațiile structurii lor umane, obligându-i pe nativi să se reformuleze, să se alinieze acestor exigențe astrale, să opereze decizii cu o motivație profundă și, mai ales, să-și înțeleagă destinul și să-și urmeze menirea, demers de lungă durată care va opera asupra casei a XII-a până în mai 2026. Între 15 mai, după ora 23:44′, și începutul zilei de 17 mai, Gemenii vor fi destinși, degajați, optimiști, detașați de factorii de stres dar și de obligațiile obositoare. Formă fizică și psihică bună; șarm personal. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Vărsătorului și își va exercita influența în sectorul reprezentărilor superioare despre lume și viață, al educației, al călătoriilor și al idealurilor concretizate prin schimbări de opinie și de interes. Posibile schimbări bruște de atitudine față de idei, valori morale sau religioase, revelația unor adevăruri care le sunt înlesnite de contactul cu obiceiurile și cultura unei țări străine în care se deplasează pentru a studia, a munci sau a-și întemeia o familie. Descoperii de sine prin raportarea la noile criterii de viață și activitate cu care se confruntă în mediile de activitate exigente. Între 17 mai, după ora 00:48′, și 18 mai, enervări pricinuite de încurcături și piedici în calea unor rezolvări materiale.

Rac

Între 12 și 13 mai seara, efort dea face față solicitărilor publice, de imagine sau de răspundere profesională. Între 13 mai, după ora 21:06′, și noaptea de 15 mai, Racii vor dori să dea mai multă stabilitate relațiilor cu prietenii de curând intrați în cercul lor de apropiați; în această ordine de idei, Luna Nouă în Taur, din 15 mai, le poate oferi prilejul să cunoască o persoană importantă pentru ei sau alături de care să-și propună să desfășoare o serie de activități și preocupări (nu afaceri!). Tot pe 15 mai Uranus va intra în zodia Taurului, și va începe, într-o primă etapă, până în toamna acestui an, și, într-o a doua etapă, între 2019 – 2916, se facă trieri drastice în rândul prietenilor nativului dar, în egală măsură, îi va pune în situații neobișnuite prin intermediul cărora ei pot intra în cercuri de persoane la care, într-un mod de viață obișnuit, nu ar avea acces. Între 15 mai, după ora 23:44′, și începutul zilei de 17 mai, univers interior mai senin; nativii se pot debarasa de obsesii și idei fixe, „curățându-și” subconștientul de stări de spirit chinuitoare. Detașare de stres dar și de trecut. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Vărsătorului, respectiv în casa a VIII-a a beneficiilor rezultate din relația lor cu diverse persoane și instituții care le pot facilita sau oferi un avantaj sau un câștig; de aici și posibilele surprize sau întorsături ale sorții cu implicații sau consecințe materiale, mai mult sau mai puțin plăcute, în funcție și de relația momentului cu aspectele hărții personale ale fiecăruia. Din 16 mai, relație a nu se amesteca banii și prietenia. Între 17 mai, după ora 00:48′, și 18 mai, Luna va traversa zodia Racului, aflându-se în domiciliu, context astral favorabil nativilor care se vor simți protejați și susținuți de Guvernatorul lor. Moment al visării, al fanteziei, al speranței, al construcțiilor mentale. 

 

Citiți restul zodiilor pe pagina HOROSCOP URANIA.