HOROSCOP URANIA 15-21 OCTOMBRIE: Perioadă tensionată pentru relaţii, căsniciile trec prin momente de cumpănă

HOROSCOP URANIA. În perioada cuprinsă între 15 și 21 octombrie, vor avea loc două evenimente astrologice. Primul se va produce în ziua de 16 octombrie, când Soarele va face opoziția cu Luna, pe direcția Balanță/Berbec, al doilea eveniment este legat de traseul planetei Venus care va intra în zodia Săgetător în ziua de 18 octombrie, semn pe care îl va tranzita până în dimineața zilei de 12 noiembrie.

RomaniaTV.net
14 oct. 2016, 03:11
HOROSCOP URANIA 15-21 OCTOMBRIE: Perioadă tensionată pentru relaţii, căsniciile trec prin momente de cumpănă

Berbec

Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05′), nativii pot fi angajați în discuții care privesc relațiile între soți și/sau asociați. Motivele care le stârnesc vor fi ciudate iar felul în care ei vor reacționa la provocări va fi surprinzător.

Pe 16 octombrie, pe fondul fazei de Lună Plină în Berbec, când Uranus se va afla în conjuncție cu Luna și în opoziție cu Soarele în Balanță, s-ar putea stârni, din senin, conflicte sau s-ar putea activa conflictele mocnite până atunci. Evenimentele de ultimă oră pot schimba cursul proceselor în desfășurare.

Perioada nu este favorabilă încercărilor de a instaura normalitatea și echilibrul într-o relație. Din după-amiaza zilei de 16 octombrie până pe 18 octombrie, ora 17:30′, regimul banilor câștigați din activități retribuite va fi nemulțumitor. Între 18 octombrie și 20 octombrie, ora 18:29′, discuțiile vor purta amprenta unor idei preconcepute, intrând deseori în contradicție cu realitatea sau premizele cu care se confruntă.

De aceea, etapa, fără a fi una negativă în sine, va fi delicată prin incapacitatea Berbecilor de a se detașa de prejudecățile de gândire care și-au pus amprenta pe educația și mentalitatea lor. Situația va fi mai stringentă în cazul celor care călătoresc în străinătate sau locuiesc departe de țară pentru un răstimp mai lung și care se vor vedea obligați să se adapteze la nou oricât de greu le-ar fi.

Între seara zilei de 20 și 21 octombrie, se pot reedita unele ipostaze relaționale manifestate pe 15/16 octombrie. Elementul caracteristic al acestui răstimp îl vor da numeroasele opoziții și cuadraturi (cu totul, șase la număr) pe cele patru semne zodiacale Cardinale care vor ridica la rangul de prioritate viața profesională, socială, imaginea sau notorietatea ori autoritatea și vor pune pe planul secund relațiile cu familia din care provin.

Taur

Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05′), activitățile legate de locul de muncă precum și toate gândurile, proiectele ori relațiile care privesc acest sector zodiacal sunt trăite intens. De la caz la caz, unii pot purta discuții la locul de muncă, alții pot face demersuri pentru a rezolva acest capitol. Nota generală este de intrare în legalitate, de asigurare a unui cadru juridic necesar desfășurării oricărei activități plătite.

În planul sănătății, se întrezăresc premizele unei echilibrări, unei refaceri a organismului după încercări (boală, intervenție chirurgicală). Aspectul astral favorizează convalescența și reechilibrarea psihică. Doar că, ziua de 16 octombrie le poate aduce o surpriză: să afle ceva nou, esențial, în legătură cu starea lor de sănătate, un tratament, etc.

Din după-amiaza zilei de 16 octombrie până pe 18 octombrie, ora 17:30′, „ceva” legat de un contrat, un asociat, un proiect îi poate nemulțumi pe fondul reacției unora de ostilitate, invidie sau rivalitate. Între 18 octombrie și 20 octombrie, ora 18:29′, planul conștiinței, al mentalității și al instrucției superioare vor cunoaște clipe de umbră și revoltă față constrângerile care se vor răsfrânge asupra lor, mai ales cele legate de desfășurarea curentă a activității profesionale.

Dialogurile și schimbul de idei nu vor fi favorizate iar Taurii pot cădea în păcatul de a se înfuria și, chiar dacă, pentru un timp, își vor reprima această stare de nervozitate sau revoltă, ei nu vor putea depăși momentul pe care îl vor interpreta ca o încercare sau cu un test de rezistență nervoasă.

Pentru anumite persoane, unde această rezonanță astrală este puternică, se poate vorbi de o adevărată criză de conștiință cu abandonarea unor idei și premize de dezvoltare personală. Drumurile pot fi anulate, întârziate de factori externi sau amânate din voința proprie, ceea ce îi va feri de alte întâmplări nefavorabile.

Gemeni

Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05′), relațiile de prietenie dar și cele cu mare încărcătură emoțională vor fi supuse încercărilor determinate de Lună Plină în Berbec. Nativii pot simți, mai intens ca în alte dăți, presiunea unor relații. Fie nu se simt la fel de bine ca altă dată în prezența unor persoane, fie acelea arată o nouă latură a personalității lor care nu le place Gemenilor.

Aceștia nu vor fi de acord cu felul în care gândesc și vorbesc apropiații lor, drept pentru care pot deveni fermi în opinie și atitudine, combătându-i, punându-i la punct, făcându-le observații sau chiar somându-i să-și revizuiască atitudinea. Dezechilibrul relațional va fi mai pronunțat sau mai atenuat în funcție de vârsta și poziția socială a nativilor.

Din după-amiaza zilei de 16 octombrie până pe 18 octombrie, ora 17:30′, Gemenii pot trece prin momente de destabilizare interioară pe fondul unor amărăciuni mai vechi care nu-i părăsesc sau a unor conflicte mărunte, curente, care s-au petrecut la serviciu. Între 18 octombrie și 20 octombrie, ora 18:29′, stare generală mult mai bună, mai destinsă care le va permite nativilor să se relaxeze, să vadă lumea cu alți ochi.

Nativii s-ar putea confrunta cu presiunea mediului, a relațiilor conjugale sau a unui cadru oficial care va impune luarea unor măsuri (legale, juridice) în activitatea pe care o depun alături de alte persoane, mai ales că, din 18 octombrie, vor avea în casa a VII-a prezența utilă a planetei Venus care va lucra pe această direcție discret dar eficient.

Între seara zilei de 20 și 21 octombrie, se pune problema acceptării unor limite bănești și a unor renunțări personale, pentru a depăși, cu fondurile existente, o perioadă scurtă de timp. E nevoie de multă chibzuială în administrarea banilor. Așteptați-vă la o eventuală întârziere a unei plăți cuvenite dvs.

Rac

Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05′), situații neprevăzute care provoacă enervare și angajează familia nativului. Racii se vor mobiliza rapid și vor face eforturile pentru a se apăra, a-și proteja imaginea, a-și consolida autoritatea (dacă sunt șefi, patroni, conducători, lideri, etc.) sau vor avea inițiative surprinzătoare prin curaj și determinare.

Luna Plină din 16 octombrie poate marca semnificativ o secvență de viață publică pentru acești nativi. Din după-amiaza zilei de 16 octombrie până pe 18 octombrie, ora 17:30′, unele cunoștințe îi pot destabiliza pe Raci prin ceea ce spun, prin încercarea de a-i influența sau prin comportamentul lor marcat de egoism și interese materiale.

Posibilă deziluzie sentimentală sau concluzie tristă pe fondul unor derapaje afective. Între 18 octombrie și 20 octombrie, ora 18:29′, Racii vor fi rezervați evitând să-și facă publice intențiile ori părerile lor cu privire la ceea ce se întâmplă la locul de muncă, mai ales dacă, acolo, operează pentru moment, o anchetă, o cercetare, o verificare.

Rezolvarea unei stări de sănătate condiționată de un consult, o analiză sau un tratament efectuat în străinătate ori în urma unei deplasări în altă localitate, va beneficia, din 18 octombrie, de prezența planetei Venus în casa sănătății de fiecare zi. Între seara zilei de 20 și 21 octombrie, deși Luna va tranzita semnul lor zodiacal natal, predispoziția astrală va fi marcată de discrepanțele ce vor surveni în relațiile parteneriale, familiale, oficiale sau instituționale.

Bine ar fi ca Racii să se abțină să intre în dispute, să nu amplifice conflictele deja existente. Comportamentului lor va fi caracterizat de o uriașă încăpățânare, greu de disociat, în formă și conținut, de o rezistență psihică remarcabilă. Rigiditatea și fixismul lor în opinii, soluții și comportament îi va transforma în adevărați „gladiatori” ai conflictelor și abordărilor divergente.

Leu

Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05′), premize astrale care pot genera evenimente – surpriză sau care îi pot împinge pe nativi să ia decizii neașteptate. Lumea ideilor și reprezentărilor superioare se poate reașeza pe principii noi după eventuale confruntări dure sau brutale cu consecințele vechilor concepții sau decizii ori pe fondul unor evenimente care se precipită.

Uneori, legat de un drum, un examen, se pot produce ameliorări ale unei evoluții ce presupune acumulare de experiență, de informație. Desfășurare atipică a condițiilor de susținere a unui examen. Eventuală nesiguranță sau fluctuație a stării interioare a candidatului care poate fi influențat de impactul, destul de puternic, al fazei de Lună Plină din 16 octombrie.

Din după-amiaza zilei de 16 octombrie până pe 18 octombrie, ora 17:30′, perioadă de rezistență fizică; nativii pot face față provocărilor sau situațiilor complicate în care se amestecă și interesele de familie sau situația specială a unei rude apropiate. Între 18 octombrie și 20 octombrie, ora 18:29′, interes pentru opiniile și informațiile formulate de persoanele din anturajul lor.

Se pot face proiecte comune pentru o viitoare călătorie, excursie, deplasare pe termen scurt. Din 18 octombrie, Leii vor avea de partea lor, în casa a V-a, a sentimentelor și plăcerilor, chiar planeta plăcerilor, Venus, ceea ce îi va transforma în niște „pofticioși” care vor să „guste” din toate. Înclinație, în următoarele săptămâni, spre aventuri, cochetărie, flirt.

Între seara zilei de 20 și 21 octombrie, stare proastă fizică alterată de trecătoare umbre sufletești sau invers. Pentru unele persoane evoluția situației de la locul de muncă poate fi sursă de îngrijorare, mai ales la sfârșitul zilei de 21 octombrie. Cei tineri sau femeile pot da dovadă de entuziasm și forță creatoare în exercitarea unor prestații artistice.

Fecioara

Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05′), turnură riscantă sau dezechilibrantă financiară provocată de efectele fazei de Lună Plină care va opera în acel răstimp asupra axei celor două case ale banilor și avantajelor materiale de tot felul. O notă de inedit, de atipic se va observa în felul care se va declanșa o situație, cum se va desfășura, cine o va declanșa, cine o va controla sau cine va beneficia de pe urma acestei mici crize materiale.

E nevoie de atenție mărită, distributivă, de calm și luciditate. Din după-amiaza zilei de 16 octombrie până pe 18 octombrie, ora 17:30′, efort important pentru menținerea echilibrului interior, pentru eficiență practică și rezistență psihică. Unii vor fi obligați să se lepede de emoții și sentimente pentru a gândi liberi de orice constrânge emoțională sau morală o soluție de viață esențială.

Între 18 octombrie și 20 octombrie, ora 18:29′, pierdere de timp în discuții sterile pe chestiuni legate de o asociere, o colaborare, ocazie cu care vor constata că, în realitate, în acele grupuri constituie în jurul unui proiect, lucrurile nu merg tocmai bine; alții ar mai putea observa, că, în ciuda premizelor care-i leagă printr-un contract de anumite persoane, intențiile acelora sunt în contradicție cu interesele lor ori chiar sunt subminate.

Decepție trăită în tăcere, în forul interior. Între seara zilei de 20 și 21 octombrie, Fecioarele pot adopta o atitudine rezervată față de prietenii mai vechi sau mai noi sau chiar distantă față de persoanele față de care s-au atașat și pe care, acum, le văd cu ochi critici ori de care sunt nemulțumite.

În situația unor nativi încercați de soartă, mai ales dacă au peste 60 de ani, se poate instala o austeritate în modul de viață curent, care îi va face tăcuți, interiorizați, fără chef de distracție, de mâncare, de relaxare ori de efuziuni sentimentale.