HOROSCOP URANIA 18 – 24 noiembrie 2017. Lună Nouă în Scorpion. Soarele, în Săgetător, se anunţă o săptămână complicată

Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2017. Urania anunţă ce ne-au rezervat astrele pentru săptămâna viitoare.

17 nov. 2017, 10:22
HOROSCOP URANIA 18 – 24 noiembrie 2017. Lună Nouă în Scorpion. Soarele, în Săgetător, se anunţă o săptămână complicată

Berbec

Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59′, zi încărcată prin mesajele astrale „în cheia” Scorpionului sporite de faza Lunii Noi, care va avea loc în aceiași zi, la ora 13:42′, în aceiași zodie, dându-le unora posibilitatea să „renască din propria cenușă” și să apuce pe alt drum ori de a suferi transformări substanțiale atât într-un registru financiar cât, mai ales, în privința universului de idei și percepții despre valorile fundamentale ale vieții și ale morții. Mecanismele bănești sau avantajele materiale se conturează într-un chip diferit decât până acum obligându-i pe nativi să ia în calcul și alte premize decât au făcut-o până acum. Între seara zilei de 18 noiembrie și dimineața zilei de 21 noiembrie, informații și relații cu străinătatea prin intermediul unor persoane sau instituții. Capacitate de a învăța, de a se perfecționa sau de a acumula cunoștințe într-un domeniu profesional prin stagii și studii de specialitate. Între 21 noiembrie, după ora 09:14′, și seara zilei de 23 noiembrie, premize rigide, care nu lasă loc la interpretări subiective obligându-l pe nativ să vegheze la felul în care se desfășoară viața lui publică și ce decizii ia dacă are funcții și responsabilități. Pe 22 noiembrie, la ora 05:05′, Soarele va intra în zodia Săgetătorului, dând semnificaților legate de conștiință și profesie o nouă șansă de evoluție dar, sporind, totodată, șansele de a face deplasări peste hotare. Între 23 noiembrie, după ora 22:15′, și 24 noiembrie, posibile surprize de la prieteni ori evoluție neașteptată a relațiilor de prietenie. Opoziția Uranus/Marte, pe direcția Berbec/Balanță a caselor I/VII, ar putea reprezenta substratul astral al unor conflicte între soți și asociați ori între posibilii colegi dintr-un proiect. Nativii ar trebui să evite inițiativele spontane, asupra cărora nu au meditat, gesturile hazardate și afirmațiile nefondate pe argumente, mai ales în contextul unor litigii sau procese.

Taur

Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59′, amestec de stări de spirit provocate de alterarea dialogurilor care amenință sau chiar degradează relațiile între soți și/sau partenerii de orice natură. Faza Lunii Noi din 18 noiembrie, care va avea loc în Scorpion, va introduce elemente noi, în general dificile și căptușite cu multe necunoscute, cu pericole și intenții ascunse, cu riscuri neidentificate. Posibile scene de gelozie în unele cupluri, certuri care pleacă de la reacții egoiste, individualiste ori de la sentimente exacerbate. Între seara zilei de 18 noiembrie și dimineața zilei de 21 noiembrie, preocupări legate de întocmirea unor acte oficiale, de nevoia de a intra în legalitate cu privire la statutul unor bani și/sau bunuri, discuții și consultări pe chestiuni de metodă cu privire la eventualele avantaje materiale ce i-ar reveni nativului prin diligența unor persoane sau instituții. Între 21 noiembrie, după ora 09:14′, și seara zilei de 23 noiembrie, este posibile ca nativilor să le treacă prin minte gânduri care, în loc să limpezească o chestiune, mai mult o complică, prin conștientizarea unor limite, neputințe, interdicții, eventuale drumuri fără ieșire. Circumspecție, tristețe, reticență, renunțare, abandonarea unor idei și proiecte ce nu mai par actuale sau utile. Pe 22 noiembrie, la ora 05:05′, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și va începe să tranziteze casa a VIII-a, deschizând perspectivele unor demersuri utile și corecte în regimul banilor și bunurilor. Între 23 noiembrie, după ora 22:15′, și 24 noiembrie, nativii vor trebui să supravegheze evenimentele care se derulează și care le pot leza, întrucâtva, statutul social sau autoritatea publică. Atenție la propunerile care li se vor face și care îi pot tenta prin perspectivele care s-ar putea deschide în avantajul evoluției lor profesionale dar care pot ascunde prea multe riscuri ori capcane greu de identificat pe moment.

Gemeni

Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59′, stare generală organică proastă: nativii s-ar putea simți obosiți, tracasați, vor lucra fără chef, vor fi nervoși, irascibili sau vor contacta o răceală (viroză); în afara unui psihic marcat de stări apăsătoare se va menține riscul de a face o infecție dentară, genitală sau urinară. La locul de muncă se pot contura situații dizarmonice, provocate de nemulțumirile și conflictele accentuate, pe 18 noiembrie, de faza Lunii Noi în Scorpion. Între seara zilei de 18 noiembrie și dimineața zilei de 21 noiembrie, numeroase premize pentru dialoguri, negocieri menite să pună la punct detaliile unui contract, ale unui parteneriat ori să rezolve un conflict. Nota generală este de discuții oficiale sau cu miză legală (acte ce urmează a fi legalizate, consfințite prin aprobări ulterioare), susținută, din ce în ce mai bine, începând cu 22 noiembrie, când Soarele va intra în zodia Săgetătorului, în acest sector astral. Între 21 noiembrie, după ora 09:14′, și seara zilei de 23 noiembrie, griji și/sau nemulțumiri provocate de stagnarea unor demersuri ori de piedicile care se ridică în calea unor soluții de natură materială sau bănească. Între 23 noiembrie, după ora 22:15′, și 24 noiembrie, idei interesante, soluții originale, capacitate de a gândi repede și bine. Vor fi avantajate activitățile care presupun rapiditate în reacții, ingeniozitate, spontaneitate, capacitate de exprimare expresivă, susținere ideatică, relații directe cu publicul (lecții, cursuri, demonstrații, conferințe) sau mediate, prin luări de poziție, declarații, interviuri. Sectorul speranțelor legate de integrarea nativului în anumite grupuri de interes sau de acțiune va funcționa mai bine, începând cu 23 noiembrie, când Neptun va părăsi retrogradarea, în care s-a aflat multe luni de zile, și va reveni la mișcarea directă, reluând firul evenimentelor sau șanselor conturate până la, sau în prejma datei, de 24 februarie a.c.

Rac

Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59′, sentimente amestecate (teamă de viitor, gelozie, melancolie, remușcări) care tulbură echilibrul sufletesc. Posibile evenimente cu desfășurare ambiguă, provocate de Luna Nouă în Scorpion din 18 noiembrie: întâlnirile, menite să-i împace pe cei certați, se pot complica prin reacții neinspirate, ostilitate, gesturi contrare intenției. Contextul acestei perioade este util celor care desfășoară activități de creație sau de interpretare artistică prin expresivitatea și intensitatea trăirilor. Între seara zilei de 18 noiembrie și dimineața zilei de 21 noiembrie, solicitări la locul de muncă; provocările pot veni de la un context oficial de ultim moment care va pune în termeni noi ordinea, ierarhia și specificul activității, instaurând nevoia de a se opera schimbări și adaptări rapide. Impuse de un cadrul legal care urmează să intre în vigoare, în instituția unde își desfășoară activitatea, ipostază care se va accentua o dată cu ziua de 22 noiembrie, când Soarele va intra în zodia Săgetătorului. Nevoia de a consulta doi sau mai mulți specialiști, în cazul unei afecțiuni greu de diagnosticat sau asupra căreia există mai multe soluții terapeutice. Între 21 noiembrie, după ora 09:14′, și seara zilei de 23 noiembrie, abordare rigidă a unor subiecte de discuție; ostilitate față de schimbare, nevoia de siguranță prin apelul la formulele tradiționale de soluționare a problemelor parteneriale. Posibilă influență negativă a rudelor care ridică pretenții, pun condiții sau creează un cadru vulnerabil moral, material, social, uman, împiedicându-l pe nativ să acționeze liber de constrângeri. Între 23 noiembrie, după ora 22:15′, și 24 noiembrie, Racii s-ar putea vedea nevoiți să facă față unor surprize cu privire la felul în care se desfășoară o chestiune de interes material sau, poate, vor găsi o soluție ingenioasă care să le permită abordarea, dintr-o altă perspectivă, a unui interes material personal.

Leu

Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59′, stări de spirit dizarmonice legate de situația unor rude sau de evenimentele care le-ar putea aduce o lezare patrimonială sau locativă, fapt ce-i îngrijorează dar, pentru care, pentru moment nu găsesc o soluție concretă. Pe 18 noiembrie, la ora 13:42′, va avea loc faza Lunii Noi în Scorpion, eveniment astral care ar mai putea genera stări disonante la nivelul felului în care nativii vor judeca moștenirea de familie din perspectiva numelui, a tradițiilor, a educației primite și a legăturilor de rudenie, care-i nemulțumesc sau le apar, brusc, acum, o povară. Între seara zilei de 18 noiembrie și dimineața zilei de 21 noiembrie, excelentă stare fizică ceea ce le va permite celor tineri să facă sport, să aibă rezultate frumoase la pregătiri în vederea unei competiții sau celor „încă tineri” să se mențină într-o formă bună fizică prin antrenamente. Dorința de a cultiva activități care provoacă plăcere și relaxează va fi puternic resimțită din 22 noiembrie, când Soarele, va intra în zodia Săgetătorului și le va insufla optimism și chef de viață. Între 21 noiembrie, după ora 09:14′, și seara zilei de 23 noiembrie, muncă desfășurată fără nici-o tragere de inimă ori fără vreo satisfacție anume. Între 23 noiembrie, după ora 22:15′, și 24 noiembrie, dialogurile nu vor fi susținute de către tranzitele care vor induce contradicții, idei divergente, puncte de vedere ireconciliabile, motive de dispută și/sau ieșiri nervoase ale nativilor exasperați de divagațiile și propunerile nerealiste ale unor parteneri de discuție. Va rămâne activă întreaga săptămână viitoare opoziția Uranus/Marte, pe direcția Berbec/Balanță, respectiv, pe axa caselor III/IX și care va patrona o frecventă ambalare în idei, opinii sau soluții la care vor renunța, apoi, repede; incapacitate de a se armoniza cu cei cu care nativul intră în contact din cauza unor reacții intense, subiective, contradictorii și, deseori, nejustificate.

Fecioara

Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59′, pasaj astral defavorabil activităților care presupun schimb de opinii, transmitere și primire de informații, asimilarea cunoștințelor, proces de învățare, susținerea unor examene. Faza Lunii Noi în Scorpion, care va avea loc pe 18 noiembrie, își va pune amprenta pe toate tipurile de deplasări, indiferent de mijloacele de transport, de durată sau de destinație, din cauza unor posibile neplăceri, pagube, pierderi sau evenimente (conflicte publice, condiții meteo) care pot complica călătoria sau îl pot pune în pericol pe nativ. Între seara zilei de 18 noiembrie și dimineața zilei de 21 noiembrie, chestiuni legate de acte, de reglarea sau schimbarea statutului unor proprietăți imobiliare sau funciare. Ipostaza discuțiilor preliminare semnării sau parafării unor documente oficiale se va accentua după 22 noiembrie, când Soarele va intra în sectorul casei a IV-a, permițându-le nativilor să recupereze timpul trecut sau pierdut în hățișurile administrative și să ajungă la zi. Între 21 noiembrie, după ora 09:14′, și seara zilei de 23 noiembrie, atitudine crispată față de relațiile sentimentale care devin „prea lacrimogene” și care nu le fac plăcere. Predispoziție a părinților, născuți în acest semn, de a se purta distant și cu răceală (sau indiferență) față de copiii lor, pe care, pretind că îi pregătesc, astfel, pentru greutățile vieții. Între 23 noiembrie, după ora 22:15′, și 24 noiembrie, surprizele îi vor pune la încercare dar și Fecioarele vor avea reacții ciudate cu privire la modificările ce privesc condițiile de muncă, statutul de angajați ori doar inițiativele administrative ale șefilor lor; cel mai tare îi vor deranja schimbările salariale cu sau fără legătură cu actuala forfotă legislativă. Începând cu 23 noiembrie, unii nativi pot simți o schimbare în registrul speranțelor pe care și le-au făcut, cândva, în legătură cu un posibil contract sau parteneriat care, acum, se poate „repune pe tapet”.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro