HOROSCOP URANIA 20-26 IANUARIE 2018: Marte va intra în zodia Săgetătorului, Soarele în Vărsător. Previziunile săptămânii

Previziuni astrologice pentru perioada 20 – 26 ianuarie 2018. Soarele va intra în zodia Vărsătorului. Marte va intra în zodia Săgetătorului.

19 ian. 2018, 11:26
HOROSCOP URANIA 20-26 IANUARIE 2018: Marte va intra în zodia Săgetătorului, Soarele în Vărsător. Previziunile săptămânii
Berbec
 
Între 20 și 22 ianuarie dimineața, efort de a se calma, de ase distanța de provocările curente, de a uita sau de a se cufunda în somn pentru a-și recupera forțele risipite în ultima vreme. În zorii zilei de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și va începe să le influențeze relațiile cu prietenii de care se simt apropiați prin scopuri, idealuri și dorințe asemănătoare, dându-le posibilitatea să întâlnească persoane interesante, să se afle în preajma unor persoane importante. Moment speciale trăite alături de cunoscuți. Între 22 ianuarie, după ora 08:27, și 24 ianuarie, provocările momentului îi vor solicita din plin pe nativi care vor trebui să se înhame, din nou, la muncă; perioadă solicitantă care îi va face pe Berbeci să se enerveze, ceea ce nu ar fi o noutate. Factorii importanți de stres vor proveni de la sectorul funcției și imaginii publice sau de la activitățile cu un grad sporit de importanță socială. Între 24 ianuarie, după ora 15:40, și 26 ianuarie seara, dorință intensă de stabilitate materială, de recuperare a unor sume de bani sau pentru conservarea unor rezerve bănești; moment al bunei administrări financiare. Pe 26 ianuarie, la prânz, Marte va intra în zodia Săgetătorului și va influența sectorul reprezentărilor superioare despre lume și viață, al proiecțiilor persoane pe termen lung și al conștiinței, dând acestui sector astral o dinamică și o importanță sporită. Aici, până spre 16 martie, se vor produce tot felul de schimbări de atitudine și interes. În cazul unora, ar putea fi vorba de o adevărată revoluție personală, în cazul altora doar de momente de îndoială, revoltă și refuz al unor stări de lucruri care nu concordă cu interesul și dorințele lor. În seara zilei de 26 ianuarie, după ora 19:40, discuții în contradictoriu, dezacord cu unele puncte de vedere ale fraților, vecinilor sau cunoscuților ocazionali.
 
Taur
 
Între 20 și 22 ianuarie dimineața, momente agreabile trăite alături de prieteni, relaxare, bucurii și plăceri rafinate; atenție la riscul de a acorda unora, mai ales celor mai puțin cunoscuți, o doză prea mare de încredere. În zorii zilei de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului, ceea ce va constitui un factor pozitiv pentru postura lor publică, pentru rolul social sau pentru desfășurarea activităților ce decurg din funcții și responsabilități profesionale. Unii pot avea surpriza unor oferte interesante sau a unor schimbări neprevăzute de statut personal. Premii, distincții sau creștere în sondaje, la propriu sau la figurat. Între 22 ianuarie, după ora 08:27, și 24 ianuarie, motive de enervare, de supărare mocnită, de revoltă față de o anumită stare de fapt, care se petrece în sufletul lor. Agitație nervoasă, posibile insomnii sau migrene. Între 24 ianuarie, după ora 15:40, și 26 ianuarie seara, nevoie acută de stabilitate organică, de echilibru fizic și emoțional. Taurii vor face efortul de a se calma, de a-și tempera reacțiile, chiar dacă, pe fond, situațiile care le-au provocat ieșirile nervoase continuă să se manifeste. Sentimente de ostilitate și/sau respingere față de un partener (de viață, de afaceri, de proiect comun), sau de antipatie față de un rival, dușman, contestatar. Pe 26 ianuarie, la prânz, Marte va intra în zodia Săgetătorului, respectiv în casa a VIII-a a preocupărilor bănești, materiale sau patrimoniale și-i va pune pe unii în situația de a se ocupa în mod susținut de aspectul oficial, juridic al unor bunuri (acte, legalizări, documente și înscrisuri oficiale, aprobări, consemnări, hotărâri judecătorești, demersuri instituționale). În seara zilei de 26 ianuarie, după ora 19:40, discuții pe tema banilor la locul de muncă sau cu partenerii de proiect de care depinde retribuirea sau compensarea bănească a nativului.
 
Gemeni
 
Între 20 și 22 ianuarie dimineața, posibile satisfacții ce decurg dintr-o postură publică agreată, apreciată, admirată. Diplomație în vederea calmării spiritelor răscolite, mai ales în spațiul public. Unele persoane pot face pași importanți pe drumul punerii în aplicare a unui ideal, a unei dorințe nutrite de multă vreme, a unei proiecții profesionale speciale. În zorii zilei de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și le va lumina casa a IX-a „gândurilor înalte”, oferindu-le posibilitatea de a identifica situațiile de viață care nu mai corespund nevoilor lor actuale; pe unele, vor găsi de cuviință să le corecteze la altele, însă, vor renunța, considerându-le depășite sau împovărătoare. Între 22 ianuarie, după ora 08:27, și 24 ianuarie, divergențe de opinii sau de interese cu persoane apropiate lor. Prietenii pot avea un comportament ciudat agresiv, nepoliticos, distant, sfidător, la adresa Gemenilor. Între 24 ianuarie, după ora 15:40, și 26 ianuarie seara, nativii vor simți nevoia să facă o analiză a evenimentelor de dată recentă pentru a pune ordine în gânduri și sentimente ori pentru a lua decizii profund motivate. Posibile disfuncții organice provocate de gripe, răceli, viroze, infecții, dereglări hormonale. Pe 26 ianuarie, la prânz, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, din această postură, va dinamiza casa a VII-a a relațiilor parteneriale și/sau contractuale. Tranzitul, care va dura până pe 16 martie, va avea atât efecte pozitive (mobilizare rapidă, hotărâri și decizii puse imediat în aplicare, abordări principiale, corecte sau legale) cât și negative (vehemență pusă în susținerea argumentelor, interese manifestate pătimaș). Din seara zilei de 26 ianuarie, după ora 19:40, Luna va tranzita zodia Gemenilor, ceea ce le va da nativilor degajare, mobilitate și o bună capacitate de exprimare verbală.
 
Rac
 
Între 20 și 22 ianuarie dimineața, preocupări rupte de lumea materială și de viața reală: vise, proiecții în timp, dorințe cultivate în forul interior, activități care le dau satisfacții morale, spirituale, sufletești sau artistice. Moment bun pentru activitățile de creație care necesită inspirație, talent, fantezie. În zorii zilei de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și va începe să tranziteze, pentru o lună, casa a VIII-a beneficiilor și intereselor materiale care le vor apărea nativilor într-o lumină nouă, revelându-le atât laturile lor avantajoase cât și cele vulnerabile. Pe fondul acestor constatări, nativii ar putea aborda, în viitor, respectivele intenții, într-un mod neconvențional. Între 22 ianuarie, după ora 08:27, și 24 ianuarie, dinamică specială legată de activitățile profesionale, de responsabilitățile publice care le pot fi retrase sau, de la caz la caz, acordate, fără nici un fel de consultare. În ambele situații, se va asocia și un factor de stres. Între 24 ianuarie, după ora 15:40, și 26 ianuarie seara, deși nevoia lor interioară va fi cea de siguranță în preajma unui prieten, totuși, Racii ar putea simți că „le fuge pământul de sub picioare” și să constate că nu se pot baza pe prea multă lume. Faptul că vor constata la mulți cunoscuți lipsă de onestitate și incapacitatea de a fi solidari cu ei le va provoca un sentiment de revoltă și supărare trăit, la intensități diferite, în funcție de situația care le-a generat. Pe 26 ianuarie, la prânz, Marte va intra în zodia Săgetătorului și va dinamiza sectorul muncii unde, pe fondul acestui patronaj astral, până pe 16 martie, s-ar produce schimbări pe care, acum, nativii nu le anticipează. Din seara zilei de 26 ianuarie, după ora 19:40, nativii ar putea primi informații și avertismente. Stări organice de mică intensitate, fluctuante, resimțite mai ales la nivelul aparatului loco-motor.
 
Leu
 
Între 20 și 22 ianuarie dimineața, daruri care pot bucura sau emoționa prin semnificația lor afectivă, atenții, gesturi care mărturisesc simpatia și prețuirea celui care le oferă, pentru un Leu. În zorii zilei de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, alături, de Micul Benefic, va crea situații neașteptate care vor permite o abordare neconvențională a negocierilor și afirmarea unor puncte de vedere surprinzătoare care pot convinge (chiar entuziasma!) pe unul sau mai mulți parteneri de afaceri sori colaboratori. Surprizele care se pot ivi într-o relație matrimonială pot să nu fie pe placul unuia dintre soți. Final neașteptat în evoluția unei relații care se îndreaptă spre căsătorie sau a felului în care se va soluționa un divorț. Între 22 ianuarie, după ora 08:27, și 24 ianuarie, ambiție și rigiditate în scopurile propuse și în felul în care Leii își vor apăra convingerile și credințele. Între 24 ianuarie, după ora 15:40, și 26 ianuarie seara, nativii vor avea dificultăți în a ține sub control sectoarele importante din viața și activitatea lor. Pe 26 ianuarie, la prânz, Marte va intra în zodia Săgetătorului și va colora cu multă patos sectorul sentimentelor, al plăcerilor vieții, al dragostei dar și al creativități sau al relațiilor cu copiii. Fundamental, aspectul este pozitiv, practic, el se va arăta însă vulnerabil, ori de câte ori îi va face pe Lei să piardă măsura și să exagereze cu senzualitatea și cu aventurismul. Tranzitul, care va dura până pe 16 martie, va fi un excelent susținător astral al celor care practică sporturi și care doresc să realizeze performanțe. Intensitate și expresivitate cuceritoare a celor care activează în domenii artistice, interpretative sau de creație. Din seara zilei de 26 ianuarie, după ora 19:40, schimb de impresii cu prietenii dar și multă pierdere de timp în conversații fără scop, fără rost și fără vreun profit.
 
Fecioară
 
Între 20 și 22 ianuarie dimineața, culoar astral favorabil rezolvărilor diplomatice, prin intermediul unor concesii sau mici cedări de poziție în cadrul unor negocieri. Abordarea unor persoane despre care nativii au convingerea că se pot implica sau le pot veni în ajutor prin inițiativă, sprijin moral, susținere materială ori, măcar, printr-o recomandare în materializarea proiectelor personale. În zorii zilei de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și va începe să solicite axa cardio-vasculară. În alt plan existențial, Soarele, alături de Venus, va crea contexte favorabile nativilor în chestiuni de muncă și salarizare. Surprize legate de activitatea retribuită în mod constant. Unii își pot găsi un loc de muncă într-o ipostază de viață mai puțin obișnuită. Între 22 ianuarie, după ora 08:27, și 24 ianuarie, efort pentru apărarea unui drept amenințat, prin manevre și contestări, de niște persoane incorecte sau rău-voitoare ori pentru obținerea unui bun material cuvenit. Între 24 ianuarie, după ora 15:40, și 26 ianuarie seara, conflicte interioare provocat de o dezamăgire sau de un dezgust față de o persoană, de activitatea unui grup sau de modul în care se desfășoară un plan de viață în care Fecioarele nu se mai regăsesc. Pe 26 ianuarie, la prânz, Marte va intra în zodia Săgetătorului și va aduce în discuție, uneori sub presiunea timpului și a termenelor limită, nevoia de a întocmi acte oficiale, documente explicative sau dosare doveditoare necesare pentru păstrarea și administrarea unor bunuri locative, imobiliare, funciare. Din seara zilei de 26 ianuarie, după ora 19:40, prezență publică, ipostaze de viață și activitate care îl obligă pe câte un nativ să ia atitudine, să-și afirme un punct de vedere, să formuleze observații și comentarii asupra cărora există controverse și dispute.