HOROSCOP URANIA 22-28 SEPTEMBRIE 2018: Vin tulburări din trecut, mici probleme de sănătate, dar se anunţă câştiguri mari

HOROSCOP URANIA pentru săptămâna 22-28 septembrie. Berbecii își susțin interesele, Gemenii ripostează brutal. Citeşte previziunile săptămânale.

21 sept. 2018, 10:08
HOROSCOP URANIA 22-28 SEPTEMBRIE 2018: Vin tulburări din trecut, mici probleme de sănătate, dar se anunţă câştiguri mari

HOROSCOP BERBEC

În prima parte a zilei de 22 septembrie, vești în legătură cu un prieten care îi iau prin surprindere pe nativi. Pe 22 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanței și le va permite, până pe 10 octombrie a. c., să demonstreze o latură plină de dibăcie și abilitate în abordarea subiectelor care pot degenera lesne în conflict; bună capacitate de a-și susține interesul într-o negociere sau de a găsi o cale de împăcare. Între 22 septembrie, după ora 15:27‘, și începutul zilei de 25 septembrie, nativii vor simți nevoia să se liniștească, să se izoleze de oamenii și evenimentele care îl solicită prea intens ori îi enervează.

Plăcerea de a lenevi, de a se odihni, de a se relaxa prin activități care le flatează simțurile. Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, timp de o lună, le va da un sprijin puternic în tot ceea ce presupune parteneriat (căsătorie/divorț, asociere/despărțire, cooperare/conflict, bună înțelegere/proces). Între 25 septembrie, după ora 02:04‘, și dimineața zilei de 27 septembrie, moment de încărcare energetică: Berbecii vor fi neobosiți, determinați și eficienți. În zorii zilei de 25 septembrie, se va produce faza de Lună Plină în Berbec care va avea un efect special în viața și activitatea lor dar și asupra sănătății și mecanismelor interioare (emoții, sentimente, psihism).

Pe 26 septembrie, Kiron, aflat în mișcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 18 februarie 2019, permițându-le să revizuiască și să reevalueze toate evenimentele cu impact asupra conștiinței, subconștientului, minții și sufletului lor, din aprilie 2010 încoace. Între 27 septembrie, după ora 10:16‘, și 28 septembrie, dorință de stabilitate materială manifestată prin gesturi și inițiative menite să desfășoare activități retribuite. Ofertele de cooperare trebuie analizate cu seriozitate.

HOROSCOP TAUR

În prima parte a zilei de 22 septembrie, îngrijorări legate de viitor dacă Taurii sunt interesați de imaginea lor publică ori de credibilitatea în branșă; unii pot face obiectul unor critici sau intrigi menite să le știrbească succesul și să le afecteze cariera, simpatia și încrederea celorlalți în valoarea și competența lor. Ascensiune dificilă pentru cei tineri, marcată de refuzuri, respingeri ori de inconsecvența nativului însuși de a-și susține un proiect profesional.

Șicane ale partenerilor de afaceri sau de viață. Pe 22 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanței și va contribui, până pe 10 octombrie, la echilibrul mental necesar refacerii după boli și încercări trupești. Între 22 septembrie, după ora 15:27‘, și începutul zilei de 25 septembrie, clipe plăcute trăite alături de cei cu care își petrec timpul liber, se destind, fac sport sau desfășoară activități de compensare profesională și socială. Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, timp de o lună, va contribui la ameliorarea stării lor de sănătate printr-un mod de viață bazat pe echilibru, măsură, prudență, evitarea stresului, a epuizării și a exceselor. Între 25 septembrie, după ora 02:04‘, și dimineața zilei de 27 septembrie, „gânduri de noapte’, meditații asupra evenimentelor de peste zi.

Pe 25 septembrie, se va produce faza de Lună Plină în Berbec care le-ar putea provoca insomnii și îngrijorări trecătoare. Pe 26 septembrie, Kiron, aflat în mișcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 18 februarie 2019, și va readuce în actualitate chestiuni mai vechi, legate de una sau mai multe relații de prietenie. Între 27 septembrie, după ora 10:16‘, și 28 septembrie, Luna va tranzita zodia Taurului și le va da nativilor stabilitate afectivă și rezistență la efort fizic. Femeile vor arăta bine și vor fi interesate de modă, cosmetică, îngrijire corporală.

HOROSCOP GEMENI

În prima parte a zilei de 22 septembrie, va continua revolta interioară față de ipostazele de viață care intră în contradicție cu convingerile lor. Tendința de a riposta brutal față de constrângerile de natură profesională, morală, politică, socială sau religioasă. Pe 22 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanței și, până pe 10 octombrie, va intensifica disponibilitatea Gemenilor spre joc, distracție, evadare în teritoriile confortabile ale existenței. Între 22 septembrie, după ora 15:27‘, și începutul zilei de 25 septembrie, satisfacții minore sau trecătoare care îi flatează pe acei nativi care desfășoară activități publice.

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, pentru o lună de zile, va spori vocația nativilor pentru activitățile artistice, creative sau interpretative ori, în funcție de însușirile fiecăruia, pentru scris, oralitate, dans, spectacol. În zorii zilei de 25 septembrie, se va produce faza de Lună Plină în Berbec care va tulbura relațiile de prietenie: posibile confruntări de opinie care îi vor face pe nativi să angajeze dispute cu persoanele din anturajul lor; uneori, divergențele de opinii pot degenera în conflicte, mai intense sau moderate, în funcție de natura motivului în jurul căruia gravitează interesele acestora.

Pe 26 septembrie, Kiron, aflat în mișcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până în februarie 2019, timp în care va atrage atenția asupra chestiunilor importante legate de carieră și ascensiune socială pe care Gemenii le-au neglijat, le-au ignorat sau nu le-au tratat cu răbdare, prilej pentru a face corecțiile necesare. Între 27 septembrie, după ora 10:16‘, și 28 septembrie, o chestiune de sănătate de natură endocrină (cronică) sau de natură infecțioasă (de dată recentă) îi poate face să apeleze la un tratament medicamentos specific sau la un consult medical.

Mai multe, pe Libertatea