HOROSCOP URANIA 24-30 septembrie 2016: Marte în Capricorn, toate zodiile sunt influenţate

HOROSCOP URANIA 24-30 septembrie 2016: În perioada cuprinsă între 24 și 30 septembrie 2016, principalul eveniment astrologic va fi legat de tranzitul planetei Marte care, în ziua de 27 septembrie va intra în zodia Capricornului. Al doilea eveniment ține de statutul planetei Pluton care, între 26 și 27 septembrie a.c., se va afla în poziție Staționară iar din 27 septembrie, ora 18, va reveni la mersul direct de la Capricorn.

23 sept. 2016, 06:06

Berbec
Între 24 și 25 septembrie (până la ora 17), continuă impulsul astral început cu o zi în urmă care îi pune pe nativi în situația de a fi solicitați familial și oficial, într-un carusel de evenimente care nu le dau pace și nu le dau posibilitatea să ducă un lucru la bun sfârșit astfel încât, la un moment dat, toate treburile se apropie de un deadline, copleșindu-i. Între 25 septembrie după-amiaza și 27 septembrie, firave tentative de relaxare sau de distracție pentru a compensa „nervii” de peste zi. Poate fi, totuși, un bun prilej, mai ales pentru cei tineri, pentru aventură, flirt, evadări din cotidian, jocuri și pariuri. Între 28 și 30 septembrie dimineața, direcția spre care se îndreaptă situația la locul de muncă poate influența în chip negativ starea de spirit a unor Berbeci asupra cărora se pot face presiuni pentru a accepta o soluție profesională care va naște probleme de conștiință. Psihic încărcat, obosit, suprasolicitat. În restul zilei de 30 septembrie (după ora 11), casa a VII-a începe să funcționeze intens pentru că, de câteva zile, în acest sector, s-au instalat Jupiter și Soarele care, împreună cu Luna, vor stimula secvențele de viață care țin de căsnicie, procese, afaceri, conflicte, asocieri, semnarea unor documente. De altfel, temperanța va fi una dintre dominantele unui an întreg, patronat de Marele Benefic. Nota generală este de atenuare a conflictelor, de acord comun, de diminuare a tensiunilor sau de finalizare, prin împăcare, a ostilităților. Pe 27 septembrie, Marte va intra în Capricorn și va stimula viața profesională, publică și rolul social. Nota generală va fi una combativă, Marte dându-le nativilor capacitatea de a rezista la efort, la presiuni, la atacuri, la stres, la asumarea responsabilităților cu grad mare de dificultate sau de risc.

Taur

Între 24 și 25 septembrie (până la ora 17), capacitatea de a vorbi, de a se exprima, de a comunica a celor născuți în acest semn zodiacal este redusă. Se poate vorbi chiar de o inhibiție a spontaneității. Dacă, până la un punct, lipsa chefului de a face conversație a Taurilor nu este o stare de spirit periculoasă, incapacitatea de a se mișca printre idei și concepte, imposibilitatea de a se exprima elegant, de a fi elocvenți, de a impresiona îi poate costa atunci când se vor prezenta în faza unei comisii care acordă note și calificative sau la un concurs în vederea obținerii unui loc de muncă, unde impresia generală, din punct de vedere profesional, va suferi de pe urma acestei tendințe. Deplasările vor fi făcute din obligație, călătoriile scurte se vor desfășura greoi, cu piedici sau cu obstrucții la tot pasul. Între 25 septembrie după-amiaza și 27 septembrie, principalul obstacol în calea semnării unui contract sau a ajungerii la o înțelegere va pleca de la invidii, antipatii, rivalității sau dorința unor foști ori actuali parteneri de a se răzbuna, de a le „plăti” unora pentru fapte, situații, vorbe și atitudini din trecutul comun. Aspect periculos pentru desfășurarea tuturor tipurilor de litigii, în plan personal, de grup sau pe fondul unui proces. Nu semnați contracte cu clauze vicioase sau, altfel spus, căutați punctele vulnerabile dintr-o înțelegere fie ea oficială sau doar verbală. Între 28 și 30 septembrie dimineața, predispoziție chițibușară față de prieteni, copii sau persoanele dragi lor, caracterizată prin insistență, accentul pus pe fleacuri, pe detalii, pe plăcerea de a descoperi greșeli și vinovății în comportamentul altora, plăcerea de a-i corecta și de a le face observații. În restul zilei de 30 septembrie (după ora 11), încercare de a instaura calmul în tot ce ține de muncă: în relațiile cu colegii, cu șefii, etc. Pe 27 septembrie, Marte va intra în casa instrucției superioare și a conștiinței de sine.

Gemeni

Între 24 și 25 septembrie (până la ora 17), răstimp alocat rezolvării unor probleme bănești care îi solicită mai ales dacă sunt părinți: cheltuieli necesare pentru creșterea, educarea și îngrijirea sau sănătatea copiilor lor. Între 25 septembrie după-amiaza și 27 septembrie, moment de orgoliu, de inflamare a personalității, plăcerea de a vorbi în public, de a da ordine și indicații. Călătorii de scurtă durată la capătul cărora vor avea un beneficiu personal de imagine, mai ales dacă aceasta se efectuează într-un context oficial care îi va pune în situația de a se exprima în fața unui auditoriu select, important: conferințe, congrese, întruniri, discuții bi – sau multi laterale, prezentări științifice sau luări de poziție în forum-uri și sesiuni de lucru, coordonarea unor negocieri. Între 28 și 30 septembrie dimineața, Gemenii pot fi capricioși sau dificili prin tendințe, reacții și dorințele manifestate în familie. În restul zilei de 30 septembrie (după ora 11), nativii vor simți nevoia să limpezească situația lor sentimentală. De aceea, cu delicatețe, dar pe fond, cu fermitate, vor schimba, cu fiecare gest și cu fiecare cuvânt, obiceiurile instaurate în relația lor sentimentală sau chiar în cea parentală. Cu subtilitate și metodă, vor ajunge acolo unde doresc fără să provoace revolte, crize, lacrimi și reproșuri. Jupiter, de curând intrat în acest sector, le va permite să înlăture abuzurile și exagerările sau presiunile care s-au făcut asupra lor și pe care nu le vor mai tolera. Din 27 septembrie, Marte va intra în sectorul beneficiilor materiale care provin din relațiile cu alții. Nota generală a săptămânii viitoare (ca, de altfel, a întregii luni care va urma) va fi dată de efortul de a înfrânge barierele și opozițiile astrale care le blochează ascensiunea profesională și îi împiedică să-și materializeze aspirațiile sau să lichideze divergențele.

Rac

Între 24 și 25 septembrie (până la ora 17), Racii se vor ocupa de tot ceea ce-i privește pe ei înșiși. Nu e vorba de egoism ci de un set de probleme, diferite ca natură și dificultate diferite, cu care se confruntă, de la un timp. Peste toate, însă, vor predomina preocupările legate de casă și familie. Termenii în care se vor raporta vor fi de genul „eu și casa”, „eu și gospodăria”, „eu și averea familiei”, „eu și rudele”, etc. Dorința lor principală este să nu creeze probleme, să limiteze efectele pe care condiția lor socială ori statutul profesional, juridic, moral, medical, financiar, ar afecta viața celor apropiați și asta datorită recentei intrări a planetei Jupiter în sectorul „familiei” care îi obligă să-și regândească deciziile și să calculeze efectele lor. Între 25 septembrie după-amiaza și 27 septembrie, preocupări materiale dar și un posibil venit provenind nu neapărat din salariu, pentru a cărui plată vor face diligențele necesare. Între 28 și 30 septembrie dimineața, situații stringente care îi pot obliga pe nativi să se conformeze realității și să-și schimbe felul de a gândi. Analiză la „rece” a unei situații de dată recentă care reconfigurează pe termen scurt – o lună, de exemplu – un stil de viață, un eveniment: un examen, o deplasare, un tratament, o etapă de pregătire pedagogică sau profesională care presupun anumite sacrificii. În restul zilei de 30 septembrie (după ora 11), ca și în zilele următoare, se vor intensifica preocupările legate de familie, deja intensificate și reevaluate prin intrarea lui Jupiter în Balanță. Pe 27 septembrie, planeta Marte va intra în casa parteneriatului, dând unor conflicte rigiditate și profunzime. Relațiile Racilor cu cele două semne de apă – Scorpion și Pești -, pot acutiza suferințele interioare – rostite sau înăbușite -, crizele de creație (în cazul artiștilor și interpreților din indiferent ce domeniu artistic) sau trăirile religioase.

Leu

Între 24 și 25 septembrie (până la ora 17), Leii vor fi mai puțin expansivi, vor dori să se retragă în intimitatea casei lor, pentru a se odihni sau pentru a se detașa de solicitările zgomotoase și enervante ale cotidianului. Între 25 septembrie după-amiaza și 27 septembrie, chiar dacă și-ar dori să lenevească, Leii vor fi obligați să se mobilizeze și să se implice în activități care țin, în mare parte, de interesul personal. Chiar dacă vor munci și vor face eforturi, va fi în scop și în beneficiu personal. Perioada este bună pentru toți cei care desfășoară activități publice cu „ vizibilitate”. Vor fi, astfel, favorizați juriștii, sportivii, ziariștii, secundar, artiștii. Între 28 și 30 septembrie dimineața, o discuție pe tema banilor cuveniți pentru o activitate depusă. Cea mai vizată va fi casa muncii. Aici se pot petrece tot felul de lucruri amestecate care se vor condiționa reciproc: restructurări, regândiri ale strategiei instituției unde lucrează, transformări de profil ori de statut ale locului lor de muncă, venirea unor noi patroni, etc. Toate au darul de a reconfigura munca, scopul, stilul, volumul și, implicit, modul și nivelul de plată, ceea ce nu va fi pe placul nativilor care vor încerca să obțină maximum, în noile condiții, în funcție de valoarea, vârsta și profilul lor profesional. În restul zilei de 30 septembrie (după ora 11), perioadă bună, care va continua și în zilele următoare, pentru a vorbi, explica, cere, negocia, susține o cauză, apăra un proiect, a se afirma în public. Jupiter, de curând intrat în casa a treia a schimbului de informații, le va da suplețea și diplomația necesară pentru a netezi asperitățile din exprimare sau duritățile din atitudine. Leii pot efectua deplasări necesare sau bine-venite prin ceea ce vor aduce nou într-un câmp de cunoaștere. Excelentă perioadă pentru orice tip de examen. Pe 27 septembrie, Marte va intra în casa muncii și a sănătății.

Fecioara

Între 24 și 25 septembrie (până la ora 17), relațiile cu prietenii și cunoscuții vor fi stinghere, marcate de episoade neplăcute survenite pe fondul unor dispute, reacții nepoliticoase, prin acuzații nefondate, adresări jignitoare ori insinuări care-i vor scoate din sărite pe nativi. Sunt de evitat întâlnirile cu persoanele dificile, cu acei cunoscuți cu care nativul nu se află în relații bune sau cu necunoscuții. Între 25 septembrie după-amiaza și 27 septembrie, mici revolte consumate în forul interior, poate și pe fondul unor întâlniri din categoria celor invocate mai sus care nu au putut fi evitate sau nu au putut fi controlate. Între 28 și 30 septembrie dimineața, Fecioarele își vor regăsi calitățile de vorbitori, autoritari prin precizia cu care vor pune în circulație informațiile, acuratețea cu care vor dezbate un punct de vedere și prin atenția pe detalii, dovedindu-se adversari redutabili. În restul zilei de 30 septembrie (după ora 11), demersuri, făcute de cele mai multe ori pe cale legală, pentru a rezolva o chestiune materială, financiară. Din 27 septembrie, Marte va intra în zodia Capricornului și, de acolo, va limita efuziunile lirice, va risipi cheful de distracție, aruncând un văl de seriozitate și sobrietate în viața afectivă, în relațiile nativilor cu copiii sau cu persoana iubită, împingându-i pe creatorii din această zodie spre seriozitate și profunzime în actul artistic. Dar, noul traseu marțian, îi va ajuta prin sporul de luciditate și precizia în gândire. Persistă tendința ca, unele Fecioare să se lase prea ușor duse de valul disputelor sau de plăcerea de a ataca verbal, de „a înțepa”, a fi răutăcioase, ca efect al exaltării caracteristicilor zodiei Scorpion tranzitate de Venus și Luna Neagră. Se pot contura clipe de destin, se pot declanșa situații cu vocație specială în biografia nativilor născuți între 2 și 4 septembrie.
 
Citeşte mai multe pe libertatea.ro