HOROSCOP URANIA 25 – 31 martie 2017: Finalul lunii aduce turbulenţe pentru multe zodii. PREVIZIUNI COMPLETE

HOROSCOP URANIA 25 - 31 martie 2017: Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru ultima săptămână din luna martie. 

24 mart. 2017, 06:54
HOROSCOP URANIA 25 – 31 martie 2017: Finalul lunii aduce turbulenţe pentru multe zodii. PREVIZIUNI COMPLETE

Berbec

Pe 25 martie, până la prânz, continuă seria surprizelor posibile de la prieteni. Între 25 martie, după ora 13:07′ și 27 martie după-amiaza, gânduri și eforturi menite să-i calmeze, să-i împace, să-i liniștească. Între 27 martie, după ora 17:11′, și 29 martie după-amiaza, perioadă agitată, solicitantă. Berbecii vor fi nevoiți să accepte provocarea unei distribuții astrale intense, plină de evenimente. În general, acești nativi ar trebui să fie mulțumiți că sunt activi. Unora, le va face plăcere, acest fel de a fi mereu „în priză”, pentru că le va da sentimentul, întemeiat de altfel, că sunt în formă, că sunt sănătoși și, implicit, în stare să rezolve multe treburi. Pe 28 martie, la ora 05:57′ (ora de vară), va avea loc faza de Lună Nouă în Berbec care le va permite să înceapă un nou ciclu de viață și să aibă inițiativa unor activități noi. E vremea materializării intențiilor și a curajului de a accepta noi puncte de vedere, de a-și lărgi perspectivele, de a se afirma, de a debuta, de a progresa. Contradicțiile nu vor dispare ci, dimpotrivă, ele se vor intensifica, în legătură cu specificul casei a VII-a, unde se află Jupiter, în opoziție cu cele cinci planete care tranzitează, în acest răstimp, zodia Berbecului. Astfel, relațiile parteneriale se vor complica cu o componentă legală sau cu o consecință juridică; de la caz la caz, acestea pot evolua haotic și/sau distructiv. Între 29 martie, după ora 18:48′, și seara zilei de 31 martie, dinamică existențială marcată de chestiuni bănești și de interesul pentru micile câștiguri realizate prin specularea oportunităților de moment ce le vor permite să desfășoare activități secundare celor profesionale. Pe 31 martie, după ora 19:41′, dorința a afla, de a învăța va fi intens resimțită. Mercur va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a II-a a banilor, pe care o va colora cu un puternic accent pragmatic și materialist.

Taur

Pe 25 martie, până la prânz, Taurii ar putea trăi ipostaze publice care să le provoace surprize. Între 25 martie, după ora 13:07’și 27 martie după-amiaza, nativii vor manifesta tendința de a se întâlni cu prietenii și apropiații în preajma cărora se simt bine sau cu care au gusturi și înclinații similare. Între 27 martie, după ora 17:11′, și 29 martie după-amiaza, universul interior al Taurilor va fi modificat de tranzitele intense ale numeroaselor planete ce traversează casa a XII-a a cerului lor astral. Pe acest fond răscolit de frământări și gânduri contradictorii, se pot produce insomnii, migrene, stări de nervozitate accentuată ori de neliniște. Enervările pot avea însă și o cauză concretă, provenind de la conflictele ce se derulează la locul de muncă ori de la reorganizările și evenimentele ce țin de aplicarea unor măsuri legale ce modifică stilul de muncă de până acum ori raporturile ierarhice. Știrile colportate, premizele lansate de actele normative puse în discuție, dezbaterile pe marginea unor modificări esențiale cu privire la statutul personalului ori al instituției unde își desfășoară activitatea sunt motive întemeiate pentru ca Taurii să se îngrijoreze. Și în planul sănătății se pot produce disfuncții (circulație cerebrală defectuoasă, tulburări de gândire, dezechilibru al funcțiilor renale) provocate de stresul astral indus de faza Lunii Noi care va avea loc în zorii zilei de 28 martie în Berbec (zodie ce privește, fiziologia organelor localizate la cap). Între 29 martie, după ora 18:48′, și seara zilei de 31 martie, calmare bruscă, posibilitatea de a se detașa de factorii care i-au neliniștit până atunci, efort de a se purta rațional și eficient. Pe 31 martie, după ora 19:41′, intenția de a comunica cu cineva în vederea rezolvării unei probleme bănești sau salariale. Mercur va intra, în seara zilei de 31 martie, în zodia Taurului, poziție din care va accentua pragmatismul și interesul personal.

Gemeni

Pe 25 martie, până la prânz, nativii se vor lupta cu propriile idei și proiecte pe care le vor analiza și, de care fiind nemulțumiți, le vor reformula la nesfârșit; uneori, vor reuși să le aducă îmbunătățirile necesare. Între 25 martie, după ora 13:07′ și 27 martie după-amiaza, Gemenii vor primi sfaturi și mesaje utile pentru imaginea și autoritatea lor profesională. Mici succese, laude sau satisfacții personale cu privire la felul abil, înțelept, corect ori omenos în care au rezolvat o chestiune publică. Între 27 martie, după ora 17:11′, și 29 martie după-amiaza, barometrul va indica furtună pe casa prieteniei. Gemenii se pot lăsa antrenați de intensitatea evenimentelor care se derulează și pot reacționa vehement. Unele persoane se pot purta urât cu ei, altele îi pot „ataca” public sau pot avea inițiative profund deranjante așa că, ieșirea Gemenilor din tiparele obișnuite de comportament, ar fi justificată. Riscul, să se ajungă însă la un adevărat proces de intenție, planează și amenință să compromită definitiv o relație. Astfel că, oricât de mare ar fi nemulțumirea nativilor, aceștia ar trebui să-și „țină firea” și să cântărească (dacă mai pot!) consecințele unor afirmații exagerate și a acuzațiilor grave făcute din dorința de a se apăra. Deplasat și nedrept se pot purta și ei cu un prieten sau cu o persoană dragă lor. Posibile certuri violente în relațiile de cuplu însoțite de despărțiri furtunoase. Aceste momente de exacerbare a nervozității, de rătăcire, sunt explicabile prin patosul pe care îl va aduce, în relațiile sufletești, Luna Nouă din Berbec, din 28 martie. Între 29 martie, după ora 18:48′, și seara zilei de 31 martie, Gemenii vor cântări consecințele evenimentelor de dată recentă. Pe 31 martie, după ora 19:41′, va începe o perioadă mai destinsă. Mercur, Guvernatorul lor, va intra, în seara zilei de 31 martie, în casa a XII-a și, de acolo, va lucra în beneficiul temperării reacțiilor lor organice.

Rac

Pe 25 martie, până la prânz, informații care pot uimi sau alarma din punct de vedere financiar. Între 25 martie, după ora 13:07′ și 27 martie după-amiaza, meditații pe teme legate de spiritualitate, educație superioară, evoluție sau mobilare sufletească prin aproprierea de valori artistice, prin viață culturală sau experiențe personale legate de un domeniu de creație. Activități menite să îl rupă pe nativ de forfota cotidiană și să-l cufunde într-un univers special, plăcut, înălțător. Posibilă liniște sufletească găsită în urma unui dialog cu un duhovnic, un profesor, un psiholog, un medic sau o persoană înzestrată cu calități de pedagog care îl poate ajuta pe nativ să vadă adevărata față a lucrurilor. Între 27 martie, după ora 17:11′, și 29 martie după-amiaza, solicitări publice, oficiale și profesionale asociate cu dificultăți ce țin de greutatea luării unor decizii ori de asumarea unor responsabilități care izbucnesc brusc și care îl pun pe nativ în situația de a trăi intens (suferință?!) momentele de cumpănă provocate de Luna Plină din Berbec, din 28 martie. Radicalizarea unor contradicții sau a unor situații de familie, conjugale, parteneriale, procesuale de neîmpăcat pe cale amiabilă. Între 29 martie, după ora 18:48′, și seara zilei de 31 martie, efort de cooperare. Racii vor dori să se stabilizeze mental și afectiv prin sprijinul moral pe care l-ar putea primi de la prieteni sau prin demersurile concrete ale acelora menite să le dea o mână de ajutor. Intervenție a cuiva, teoretic a unei persoane tinere, în viața unui nativ (o șansă, o vorbă bună, asumarea unei activități utile acestuia), predispoziție astrală consolidată și de planeta Mercur care, în seara zilei de 31 martie, va intra în sectorul casei a XI-a. Pe 31 martie, după ora 19:41′, perioadă mobilă din punct de vedere mental. Racii ar putea „vorbei cu ei înșiși”, într-un demers util de autocunoaștere sau de reconfigurare a convingerilor personale.

Leu

Pe 25 martie, până la prânz, posibile dispute, controverse sau contrarietățile ale nativului care nu mai înțelege ce vrea partenerul de viață de la el sau care nu înțelege bine sau corect ce anume a stârnit reacțiile respective din sfera relațiilor sale socio-profesionale pe care, pentru moment, nu știe cum să le interpreteze, cum să le gestioneze. Posibilă clipă de stupoare la auzul unor vești care îl privesc pe el sau grupul său de colaboratori. Între 25 martie, după ora 13:07′ și 27 martie după-amiaza, Leii ar putea primi mici atenții, cadouri sau amintiri a căror valoare materială este redusă dar a căror valoare sentimentală (amintire) este importantă. Unor femei, născute în această zodie, li se pot satisface mici capricii sau dorințe pentru care nu au banii necesari (parfumuri, perle, o sticlă de vin mai scump, un bilet la teatru, o rochie elegantă, etc.). Între 27 martie, după ora 17:11′, și 29 martie după-amiaza, celor care au profesii publice li se pot oferi provocări majore: o funcție, intrarea într-o competiție onorantă, prezența într-un juriu, acces la ipostaze speciale care presupun eliminarea unor criterii care, în mod obișnuit, i-ar fi exclus din cursă (condiții de vârstă, de vechime în activitate, etc.) sau derogări care permit „arderea etapelor”. Faptul va fi posibil prin intervenția dinamizatoare a fazei de Lună Nouă în Berbec din 28 martie, care va înlătura prejudecățile, va spulbera regulile și îi va face pe Lei să privească provocările dintr-o nouă perspectivă Între 29 martie, după ora 18:48′, și seara zilei de 31 martie, muncă, efort, determinare, implicare activă, hărnicie, eficiență, ambiție în viața profesională. Posibilă afirmare politică, susținută de sau prin demersuri ce țin de oralitate (discursuri, luări de cuvânt, atitudini oficiale, precizări de intenție, declarații), ce vor beneficia de oportunitățile astrale create de Mercur care va intra, pe 31 martie, seara, în casa a X-a a ridicării în rang, a succesului și a notorietății.

Fecioara

Pe 25 martie, până la prânz, mici salturi ale stării de spirit provocate de modificările programului curent de viață. Între 25 martie, după ora 13:07′ și 27 martie după-amiaza, disponibilitate spre împăcare, atenuare a conflictelor, încheiere a disputelor prin concesie, renunțarea la ambiție, abandon al dorințelor și intereselor personale sau ale vanității și orgoliului care au generat respectiva criză partenerială. Posibilă ipostază avantajoasă în derularea unor procese. Între 27 martie, după ora 17:11′, și 29 martie după-amiaza, mare forfotă legată de bani și bunuri materiale în posesia cărora ar trebui să intre un nativ. Numeroase motive de enervare în jurul aceluiași subiect care pare a nu se mai rezolva din cauza problemelor ce se ridică, necontenit, în calea unei soluții. Luna Nouă în Berbec, din 28 martie, va dinamita toate înțelegerile și va pune între paranteze etapele parcurse până acum. În cazul unor succesiuni sau partaje, e de luat în calcul apariția unui document „bombă” care poate fi pus pe masa notarului sau a judecătorilor ori a unui text de lege care, o dată acceptat, va determina reevaluarea intențiilor, intereselor și deciziilor nativului. Contextul general, pe acest sector, arată a constrângere. Între 29 martie, după ora 18:48′, și seara zilei de 31 martie, Fecioarele pot acumula rapid informațiile necesare într-un domeniu în care nu sunt „la zi”; nu va fi vorba de un proces îndelungat (școală, examene), ci de o completare a pregătirii lor profesionale. Pe 31 martie, după ora 19:41′, se vor naște situații în care Fecioarele vor trebui să vorbească cu justificare și putere de convingere, în public sau în mediul profesional unde se iau decizii. De partea lor, din acea seară, va fi și Guvernatorul lor, Mercur, care va intra în semnul de Pământ al Taurului, adică în casa a IX-a, ceea ce le va spori sobrietatea, răbdarea, metoda și vigoarea în prezentarea și susținerea argumentelor.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro