HOROSCOP URANIA 25 februarie – 3 martie 2017: Luna Nouă în Peşti şi Eclipsă de soare! Cum este afectată zodia ta

HOROSCOP URANIA 25 februarie - 3 martie 2017: Citeşte previziunile făcute de celebrul astrolog pentru fiecare zodie.

24 feb. 2017, 06:28
HOROSCOP URANIA 25 februarie – 3 martie 2017: Luna Nouă în Peşti şi Eclipsă de soare! Cum este afectată zodia ta

Berbec
Între 25 și 26 februarie noaptea, sunt posibile reacții stârnite de o informație legată de prietenii lor care-i vor uimi sau poate că, întâlnirea cu aceia, va avea o evoluție nebănuită. Pe 26 februarie, se vor petrece două evenimente astrologice: primul va fi legat de faza Lunii Noi în Pești și de eclipsa de Soare care se va produce în același moment și care vor transforma casa a XII-a într-un loc al meditației responsabile și al trăirilor în care trecutul va juca un rol important. În aceiași zi, Mercur va intra în zodia Peștilor, tot în casa a XII-a, dând vieții interioare și proceselor psihice discrete o forță specială. Pe fondul acestor stări de spirit, Berbecii vor lua decizii surprinzătoare pentru cei din jur care nu cunosc adevărata motivație a decizii lor. Între 26 februarie (după ora 02:55′) și dimineața zilei de 28 februarie, casa a XII-a le va domina existența prin influxurile Lunii în tranzit care se vor adăuga celor produse de planetele aflate în tranzit precum și evenimentelor despre care tocmai am vorbit. Unii nu se vor simți în largul lor: vor fi moleșiți, copleșiți de gânduri, hipersensibili, emotivi, influențabili. Între 28 februarie (după ora 06:52′) și prima parte a zilei de 1 martie, starea fizică și psihică se va schimba și, spre marea lor bucurie, Berbecii vor fi energici, activi, determinați, implicați și prompți în tot ceea ce vor face sau chiar o tendință combativă. Nota generală a săptămânii va fi dată de opoziția Uranus (în Berbec) cu Jupiter (în Balanță), la grad perfect care va readuce în prim-plan controversele sau contradicțiile generate în 2016. Acest context (întărit și de prezența agresivă a duetului Marte/Venus, tot în Berbec) va spori riscul escaladării conflictelor și va da proceselor sau relațiilor cu justiția o evoluție dramatică. Între 1 martie (după ora 09:43′) și 3 martie, reglementări bănești de mică importanță.

Taur

Între 25 și 26 februarie noaptea, vreme a surprizelor și a ipostazelor ciudate care se pot petrece „în văzul lumii”. Pe 26 februarie, casa relațiilor de prietenie și a proiectelor comune bazate pe afinități elective va fi marcată de faza Lunii Noi în Pești care se va produce în acea zi, concomitent cu o eclipsă de Soare, ceea ce ar putea determina schimbări: apariția unor noi cunoștințe, relații noi, de simpatie, cu persoane din cercul lor de afini, prin intermediul sau cu ajutorul cărora, unele vise sau idealuri se pot materializa. Pe 26 februarie, tot în sectorul prietenilor, va intra Mercur care va da conversațiilor și întâlnirilor o nuanță plăcută, de comuniune sufletească, de armonie și înțelegere. Între 26 februarie (după ora 02:55′) și dimineața zilei de 28 februarie, Luna va contribui la senzația de „frăție spirituală” și de dialog bazat pe înțelegerea din priviri. Unii Tauri pot întâlni persoane speciale care să joace, de acum înainte, un rol important în viața lor, în ipostaza de model uman, profesional și de sprijin moral. Între 28 februarie (după ora 06:52′) și prima parte a zilei de 1 martie, răstimp marcat de răscoliri interioare, de neliniște, de nemulțumiri trăite difuz, fără o cauză precisă. Mânia lor ar putea fi provocată de măsurile de natură administrativă sau financiară, cu caracter general sau îndreptate strict împotriva lor, care au fost luate sau care urmează să fie puse în aplicare, la locul de muncă și pe care ei le percep ca o nedreptate sau un abuz. Pe acest fond surescitat, sunt posibile tulburări ale circulației cerebrale, dureri de cap, tulburări de vedere, insomnie, nervozitate. Nota generală a săptămânii va fi dată de conflictele cu cauze și motivații necunoscute: „lupta cu morile de vânt”. Între 1 martie (după ora 09:43′) și 3 martie, efort de calmare a spiritului, de temperare a reacțiilor și de păstrare a calmului.

Gemeni

Între 25 și 26 februarie noaptea, perioadă în care mintea va lucra intens, născând tot felul de idei și soluții care merită a fi reținute pentru a fi puse mai târziu în aplicare după ce vor fi fost „șlefuite”. Pe 26 februarie, se va produce faza de Lună în Pești care va fi dublată de o eclipsă de Soare, în același semn zodiac care controlează casa a X-a a cerului de naștere al Gemenilor și care va sădi premizele unui context profitabil: notorietate, laude, recunoaștere, premii, admiratori, simpatie generală. În aceiași zi și în același sector, va intra și planeta Mercur care le va da nativilor, pentru câteva săptămâni, posibilitatea de a se exprima convingător și de a cuceri publicul larg prin impactul afectiv al argumentelor. Între 26 februarie (după ora 02:55′) și dimineața zilei de 28 februarie, Luna va spori aceste influențe astrale menite să-i facă pe Gemeni să aibă succes în demersurile publice sau profesionale pe care le vor întreprinde. Între 28 februarie (după ora 06:52′) și prima parte a zilei de 1 martie, casa relaților de prietenie nu vor fi deloc liniștite. Se anunță o perioadă activă, agitată, intensă, de participare și comunicare în vederea organizării unei activități de pionierat. Din păcate, dorințele Gemenilor se vor lovi de intențiile egoiste ale unor personaje din anturaj care le vor pune răbdarea la încercare. Risc de atașament rapid față de persoane fascinante, originale, pline de personalitate care le fură inima dar care, la o analiză atentă, nu prezintă încredere. Reflex negativ al acestor tranzite asupra relațiilor personale, în care sentimentele față de copii sau o persoană dragă lor trec printr-o criză. Evoluție bruscă și/sau bizară a poveștilor de dragoste. Între 1 martie (după ora 09:43′) și 3 martie, temperanță și calm interior, dorință de liniștire a trupului și a sufletului, posibilă lene sau osteneală fizică, nevoia de repaus.

Rac

Între 25 și 26 februarie noaptea, surprize cu privire la o chestiune bănească. Pe 26 februarie, se va produce faza de Lună Nouă în Pești, dublată de o eclipsă de Soare, în același semn zodiacal care controlează casa a IX-a a Racilor, și care le vor modifica starea de spirit prin încărcătura emoțională ce le poate descătușa spiritul de inhibiții, dându-le curajul să iasă din tiparele rigide în care au trăit și au gândit până acum, permițându-le să accepte ideea schimbării de sine, a renașterii personale prin evoluție spirituală, spor de cunoaștere, învățare, progres profesional, acces la ideile superioare despre lume și viață. Acest impuls astral va beneficia de stagiul planetei Mercur în Pești, începând cu 26 februarie, care va accentua suplețea mentală și rafinamentul intelectual. Între 26 februarie (după ora 02:55′) și dimineața zilei de 28 februarie, Luna va tranzita casa a IX-a, supusă acestor frumoase influențe astrale. Nativii se vor dovedi sensibili, în stare de performanțe speciale în planul activității artistice prin ideile originale și generoase pe care le vor transpune într-un gest creator. Între 28 februarie (după ora 06:52′) și prima parte a zilei de 1 martie, provocări profesionale sau sociale, care îi pot aduce pe unii nativi în atenția opiniei publice prin comentarii critice, acuzații, dispute și conflicte. Aspectul, care dă nota generală a săptămânii, este potențat de tranzitul Lunii prin casa a X-a; el va imprima un plus de subiectivism. Contextul va rămâne periculos și dificil, departe de a se încheia și în afara acestor două zile, revirimente ale acestei stări de lucruri fiind posibile în primăvară și în septembrie 2017. Între 1 martie (după ora 09:43′) și 3 martie, Racii vor avea tendința să caute o persoană apropiată lor care să le dea un strop de calm și încredere în sine și care, prin logica și echilibrul cu care vor analiza tumultul în care trăiesc, să le ofere soluții de bun simț.

Leu

Între 25 și 26 februarie noaptea, surprize parteneriale legate de derularea unui contract, de regimul banilor și beneficiilor materiale în relație cu alte persoane și instituții: faza Lunii Noi în Pești și a eclipsei de Soare vor aduce marca unui „nou început”. Întorsătura de situație favorabilă sau de bun augur, care se va produce în acest răstimp, va fi susținută și de tranzitul planetei Mercur prin aceiași casă a VIII-a, începând tot din 26 februarie. El va nuanța și va dezvolta premizele astrale sădite de cele două evenimente astrologice. Se pot înregistra gesturi de ajutor (nesperat, uneori), de generozitate, de solidaritate sau de onestitate (se restabilește o nedreptate cu consecințe bănești, materiale care li s-a făcut). Dacă, pe fondul descurajării, nativii nu au făcut încă un demers oficial în vederea reglementării sau recuperării unui drept cuvenit prejudiciat, atunci este bine ca, în acele zile, Leii să facă gesturile legale necesare (cereri, contestații, memorii, acțiuni în instanță, anchete, expertize, medieri, etc.). Între 26 februarie (după ora 02:55′) și dimineața zilei de 28 februarie, nativii își vor consolida punctul de vedere cu privire la o chestiune de beneficiu material. Între 28 februarie (după ora 06:52′) și prima parte a zilei de 1 martie, răstimp al bătăliilor pentru cauze minore dar cu consum mare de energie de unde și aspectul, privind din afară, al unor lupte sterile, al unor confruntări gratuite stârnite de ambițiile, egoismul și interesul mărunt al unora și orgoliile altora. Se va exagera și de o parte și de alta. Drumurile vor fi marcate de riscuri, conflicte cu reprezentanții unor instituții (poliție, agenți de circulație, vamă, pază și protecție). Amânați întâlnirile în cadrul cărora se vor lua decizii importante sau se vor purta negocieri delicate. Între 1 martie (după ora 09:43′) și 3 martie, atitudine hotărâtă: Leii nu vor ceda.

Fecioara

Între 25 și 26 februarie noaptea, trecătoare fluctuații organice legate de circulația venoasă, de circulația periferică, de fiziologia sistemului nervos și a membrelor inferioare. Pe 26 februarie se va produce faza de Lună Nouă în Pești, dublată de o eclipsă de Soare, care va influența evoluția relațiilor parteneriale și a contractelor, a litigiilor sau a proceselor. Aceste două evenimente astrologice vor determina schimbarea stării de spirit a nativilor marcată de divergențe și tensiuni. Relațiile interumane se vor schimba pe fondul revenirii Fecioarelor la sentimente mai bune după ce vor înțelege adevărata natură a unor conflicte și consecințele atitudinii lor refractare și vor accepta să renunțe la punctul lor de vedere intransigent. Acestea nu vor mai fi ostile ideii de conciliere iar tranzitul pe care îl va începe, tot din 26 februarie, Mercur, prin casa a VII-a, va avea darul să-i facă cooperanți și să-i plaseze deasupra meschinăriilor și fleacurilor, preocupați de latura valoroasă a unei relații și de importanța unui proiect comun. Posibilă turnură favorabilă în derularea unui proces sau a oricărui tip de litigiu care se poate derula în etape, de acum până la toamnă. Între 26 februarie (după ora 02:55′) și dimineața zilei de 28 februarie, Luna va adăuga un strop de compasiune, de sensibilitate sau de altruism în relațiile cu partenerul de viață, de afaceri, de proiect sau față de o persoană cu care se află într-o divergență acută de opinie dar care trece, în plan personal, prin momente grele. Între 28 februarie (după ora 06:52′) și prima parte a zilei de 1 martie, pentru unii, banii și bunurile, avantajele materiale și drepturile ce li se cuvânt vor trece printr-o criză. Uneori, pot fi victimele unor nereguli și abuzuri comise asupra lor, alteori ei pot fi „victimele colaterale” ale măsurilor colective. Între 1 martie (după ora 09:43′) și 3 martie, efort de revenire la normal, la logică, la măsură și la echilibru interior.
 
Citeşte mai multe pe libertatea.ro