HOROSCOP URANIA 27 mai – 2 iunie 2017: Opoziţia Soarelui cu Luna Neagră aduce momente delicate în relaţie. Ce zodii au noroc

HOROSCOP URANIA 27 mai – 2 iunie 2017: Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru săptămâna viitoare.

RomaniaTV.net
26 mai 2017, 03:16
HOROSCOP URANIA 27 mai – 2 iunie 2017: Opoziţia Soarelui cu Luna Neagră aduce momente delicate în relaţie. Ce zodii au noroc

Berbec

În prima parte a zilei de 27 mai, va continua impulsul astral, instalat cu o zi înainte, care-i va face pe nativi vorbăreți și dispuși să efectueze scurte deplasări. Între 27 mai, după ora 14:25, și după-amiaza zilei de 29 mai, preocupări dedicate, uneori exclusiv, casei, gospodăriei sau treburilor de familie ce vor fi rezolvate cu oarecare greutate din cauza numeroaselor obstrucții impuse de un contract, de poziția socială care îi obligă să fie prudenți, ori de la condițiile unui soț care vede lucrurile într-un alt chip. Între 29 mai, după ora 15:12, și seara zilei de 31 mai, dorință de a se relaxa prin petreceri și trăiri intense, provocate de fiorii unei aventuri. Se va observa dorința unui Berbec de a se remarca în plan sportiv prin performanțe și victorii. Între 31 mai, după ora 19:16, și 2 iunie, etapă a hărniciei, a efortului depus la locul de muncă sau în orice altă activitate retribuită. Uneori, nativii ar putea să se confrunte cu mici încurcături și nereguli firești, care au la bază impresii și informații, observații și indicații ale unor persoane dezinformate sau deloc binevoitoare. Casa a III-a va rămâne întreaga săptămână un sector solicitat din cauza opozițiilor dintre Marte, în Gemeni, și Saturn și a Soarelui cu Luna Neagră din 2/3 iunie care vor genera momente delicate sau enervante în relațiile cu frații, vecinii și cunoscuții ocazionali, ori care privesc drumurile și examenele. Berbecii ar putea primi, de la reprezentanții unor instituții sau persoane din afara granițelor, răspunsuri care să-i descumpănească și să-i facă să ia în calcul abandonarea unui proiect legat de străinătate. Spontaneitatea e bună dar nu la sfârșitul săptămânii când, acest impuls interior i-ar putea face să adopte atitudini bizare, deloc rezonabile prin subiectivism, egoism și viziunea „îngustă” asupra vieții, în general, ori a unei chestiuni, în particular.

Taur

În prima parte a zilei de 27 mai, se manifestă tot felul de ipostaze de viață curentă în care banii joacă un rol important. Nota generală este de plăți urgente sau de blocaj financiar personal. Predispoziția astrală nu se risipește o dată cu ziua de 27 mai pentru că ansamblul tendințelor astrale se îndreaptă spre un al doilea moment delicat, cel configurat în ziua de 2 și 3 iunie când pot apărea necazuri sau agravări ale unei situații mai vechi ce nu a putut fi rezolvată. Între 27 mai, după ora 14:25, și după-amiaza zilei de 29 mai, blocaj ideatic care se poate manifesta în planul dialogului obișnuit, ceea ce nu ar fi foarte grav, dar care, dacă se va manifesta în contextul unor etape de viață importante (examene, teste, verificări, participarea la concursuri) le poate influența forma mentală și capacitatea de exprimare convingătoare. Alteori, acest joc între provocare/mobilizare/decizie poate fi tulburat de criterii difuze, vagi, mai greu de conștientizat: frica de o anume ipostază, amintiri din trecut care le restrâng curajul și libertatea de acțiune, avertismentele și atenționările unor cunoștințe ori chiar dezvăluiri care nu pot fi invocate în mod deschis dar care îl pot inhiba pe nativ, spre uimirea celor din jur care nu vor înțelege de ce acesta nu reacționează corespunzător. Între 29 mai, după ora 15:12, și seara zilei de 31 mai, energia Taurilor se va îndrepta spre chestiunile de familie, pe care vor avea ambiția să le „pună în ordine” pentru a-și dovedi lor și celor din preajmă cât de capabili sunt ei. Micile mândrii și orgolii consumate în familie, dorința de a-i controla pe cei apropiați și de a-i dirija vor lua, de multe ori, aspectul impunerii voinței personale. Între 31 mai, după ora 19:16 și 2 iunie, părinții vor dedica mai mult timp copiilor dar, în egală măsură, vor încerca să-i controleze atent. Uneori, vor reuși.

Gemeni

În prima parte a zilei de 27 mai, Gemenii vor trăi sub influența fazei de Lună Nouă în chiar semnul lor zodiacal. Vor avea mai multă energie decât în alte dăți, mai multă disponibilitate să se apuce de lucruri noi, să se implice, să fie activi dar vor avea și destule motive să constate că nu toate merg normal în viața lor. Prezența planetei Marte în Gemeni, în opoziție cu Saturn, le va atrage atenția asupra unor limite personale sau asupra unor opțiuni mai vechi, ce se dovedesc azi, a fi fost greșite. Seria contradicțiilor personale și a confruntării cu situații potrivnice va cunoaște un reviriment pe 2/3 iunie când, Soarele în Gemeni, în opoziție cu Luna Neagră, le va spori intensitatea, dându-le semnificația unor avertismente existențiale. Relațiile personale, parteneriale, de afaceri, contractuale sau procesuale pot îmbrăca haina conflictelor, a despărțirilor reale sau doar declarative. Pe 2 și 3 iunie, procesele se pot desfășura într-un fel lezant, arbitrar sau excesiv prin măsurile și deciziile aplicate. Între 27 mai, după ora 14:25, și după-amiaza zilei de 29 mai, se vor număra banii, se va reface lista cumpărăturilor și obligațiilor financiare curente. Între 29 mai, după ora 15:12, și seara zilei de 31 mai, posibile consultări cu prieteni și apropiați; unele vor fi de bun augur sau utile. Mai puțin favorabile vor fi contactele cu persoanele de care Gemenii sunt legați prin contracte sau cu care urmează să ajungă la o înțelegere. Întâlnirile impun măsură, prudență și mai ales discreție: nu spuneți tot ce știți sau credeți despre subiectul care face obiectul discuției. Între 31 mai, după ora 19:16 și 2 iunie, amestec confuz, dezarmant, de intenții bune care nu pot fi puse în aplicare, de situații inconfortabile în mijlocul cărora nativii se vor afla, fără voia lor. Nu faceți compromisuri pentru a rezolva, pe moment, o situație personală, familială, profesională sau publică.

Rac

În prima parte a zilei de 27 mai, lumea gândurilor, a viselor, a tainelor personale își va pune amprenta pe psihicul și echilibrul interior  al nativilor (agitație, nervozitate, instabilitate psiho – emoțională, incertitudini). Această predispoziție va cunoaște o etapă de manifestare organică mai intensă spre 2/3 iunie, când, pe fondul altor tranzitele ce se vor conjuga cu tabloul începutului de săptămână, s-ar putea vorbi de afectarea aparatului loco-motor, a sistemului nervos, a circulației periferice. Contextul nu este nou, despre el am mai vorbit și în ultimele două săptămâni. De astă dată, însă, nativii vor fi nevoiți să treacă printr-o „poartă a încercărilor” legate de sănătate pe care riscurile și imprudențele le pot agrava sau declanșa. Între 27 mai, după ora 14:25, și după-amiaza zilei de 29 mai, efort de a înfrânge ostilitățile momentului, de a uita sau tempera ieșirile nervoase ale unor rude și de a specula un moment favorabil lor în plan social profesional, de autoritate și imagine care e înconjurat de ipostaze ce îl îndepărtează pe nativ de scopul propus, chiar dacă sunt de mică importanță. Între 29 mai, după ora 15:12, și seara zilei de 31 mai, Trigonul regal alcătuit de Uranus, Saturn și Sensul Vieții va funcționa favorabil pentru Racii care sunt pe cale să-și schimbe locul de muncă, să primească o funcție, o răspundere. Motivul pentru care vor accepta o ofertă sau vor da curs unor disponibilități socio-profesionale va fi legat de bani, de veniturile ce vor reveni pentru activitatea depusă (nu neapărat, salariu). Între 31 mai, după ora 19:16 și 2 iunie, nativii vor fi atenți, prudenți, asimilând toate informațiile care vin spre ei, învățând, acumulând cunoștințele necesare. Deosebirile între convingerile, crezurile, idealurile și interesele lor față de cele nutrite de persoanele din anturajul lor vor fi camuflate pentru a nu da prilej la animozități sau antipatii.

Leu

În prima parte a zilei de 27 mai, posibile despărțiri de prieteni, în plan individual, sau de un grup de prieteni, cu care intră în conflict din cauza diferențelor majore de viziune asupra unui scop comun sau a unor chestiuni de principiu (morală, lege, conduită, etc.), pe care nativii nu acceptă să le sacrifice sau să facă concesii. Unele despărți se pot petrece zgomotos, cu afirmații dure, cu acuzații, poate chiar cu dezvăluiri, alteori, acestea se pot petrece, oarecum paradoxal pentru cei din jur, dar în nota „regală”, caracteristică Leilor: cu superioritate, cu indiferență, abordând un aer disprețuitor, cât să dea de înțeles despre ce e vorba. Cam la fel se pot petrece lucrurile și în plan sentimental unde, o relație bazată pe emoții, senzualitate, gusturilor comune se poate „pulveriza” într-o clipă. Nota generală a acestui tranzit va persista până la sfârșitul săptămânii când, se vor adăuga aspecte astrale noi, mai drastice. Dacă ruptura între un nativ și prietenul sau prietenii lui, ori între iubiți, se va declanșa  pe 2/3 iunie, atunci înseamnă că Leul a fost profund lezat de latură „urâtă” a caracterului și comportamentului acelora (calomnii, minciuni, intrigi, înscenări, etc.). Între 27 mai, după ora 14:25, și după-amiaza zilei de 29 mai, moment de cântărire atentă a evenimentelor de ultimă oră; „recalibrare” a Leilor care vor ține cont, contrar felului lor de a fi, de intuiții și presimțiri. Între 29 mai, după ora 15:12, și seara zilei de 31 mai, revenire la o formă fizică și psihică bună. Leii vor prinde un „fir” existențial, esențial pentru ei, și se vor lupta să-l pună în aplicare. Trigonul regal care se va construi, dimpreună cu Sensul Vieții în Leu, va avea menirea să contureze un debușeu profesional, o soluție de viață frumoasă. Între 31 mai, după ora 19:16 și 2 iunie, preocupări materiale, cheltuieli în legătură cu nevoile sporite ale copiilor lor.

Fecioara

În prima parte a zilei de 27 mai, va continua să se manifeste impulsul astral al fazei de Lună Nouă în Gemeni, care a avut loc cu numai câteva ore în urmă, în casa a X-a, și căruia i se adaugă activitatea planetei Marte, în același locaș zodiacal, care primește opoziția lui Saturn. O primă supoziție astrală ar fi că, în funcție de logica biografiei fiecărui nativ, familia, patrimoniul sau cariera și numele, vor fi în prim-planul atenției lui. Ceva trebuie apărat, ceva trebuie conservat; unul sau altul dintre aceste sectoare de viață – casa a IV-a sau casa a X-a – vor fi puse la încercare de situații care, de la caz la caz, pot fi doar enervante sau pot genera consecințe pentru care nativul trebuie să fie pregătit cu argumente, cu un plan de măsuri și cu rezistență nervoasă. Acest tranzit va spori în intensitate și în semnificații pe 2/3 iunie când, unele stări de lucruri se pot agrava, complica sau deteriora. Între 27 mai, după ora 14:25, și după-amiaza zilei de 29 mai, prietenii pot genera situații pe care nativul nu le poate ignora, implicându-se în rezolvarea lor, chit că nu-i fac plăcere, doar pentru a nu strica relația. O chestiune materială, un interes bănesc se va insinua, brusc, între nativii din Fecioară și altă categorie de persoane apropiate lor (copii, bunici, iubiți). Între 29 mai, după ora 15:12, și seara zilei de 31 mai, ceva care îi „roade”, o problemă mai veche, îi va obliga să reflecteze înainte de a lua o decizie. Tendința astrală îi va îndemna spre hotărâri radicale dar acestea trebuie să fie reprimate și să se urmeze calea pragmatismului, a simplității și a onestității deși, dificultatea constă tocmai în respectarea acestor termeni. Între 31 mai, după ora 19:16 și 2 iunie, perioadă calmă, de „împăcare” cu sine și cu alții, propice desfășurării unor activități practice. Fecioarele pot „pune pe hârtie” un proiect; rezolvarea lui va veni în cursul lunii iunie a.c.
 
Citeşte mai multe pe libertatea.ro