HOROSCOP URANIA 28 octombrie – 3 noiembrie 2017: Viaţa afectivă este tulburată, cumpene amoroase şi probleme de sănătate

Previziuni Urania pentru perioada 28 octombrie – 3 noiembrie 2017. Opoziții semnificative pe axa Berbec/Balanță, cum sunt influenţate zodiile.

RomaniaTV.net
27 oct. 2017, 10:58
HOROSCOP URANIA 28 octombrie – 3 noiembrie 2017: Viaţa afectivă este tulburată, cumpene amoroase şi probleme de sănătate

Berbec

Între 28 și 30 octombrie dimineața, posibile surprize sau sentimente ciudate provocate de întâlnirea cu unii prieteni. Între 30 octombrie, după ora 11:47′, și 1 noiembrie dimineața, amintiri, melancolie, păreri de rău, analiză retrospectivă a unei etape de viață personală. Posibile considerații morale, filosofice sau religioase determinate de o întâmplare specială, esențială, care pune în ecuație problemele fundamentale de viața. Între 1 noiembrie, după ora 08:43′, și 3 noiembrie dimineața, etapă plină de energie. Berbecii vor avea vigoarea necesară pentru a face față provocărilor. Ipostaze parteneriale paradoxale. Nativii vor fi tentați să tranșeze rapid disputele, vădind o nerăbdare, caracteristică zodiei, față de detalii și considerații personale. Totuși, cei care li se vor opune nu vor ceda prea ușor, poate și pentru că vor avea argumente destule de solide, greu de risipit sau pentru că așteptau o astfel de situație pentru a-i destabiliza și decredibiliza (mai ales dacă Berbecii au funcții și responsabilități). Pe 3 noiembrie, după ora 11:47′, Luna va crea discrete probleme bănești. Nota generală a săptămânii va fi dată de vehemența instaurată de planeta Marte, în Balanță, în casa a VII-a, de unde și probabilitatea declanșării unor conflicte sau a acutizării celor deja existente. Cu Soare, Jupiter și Mercur în Scorpion în casa a VIII-a, există riscul de a fi păcăliți sau deposedați de un bun. Uneori, exasperați că nu reușesc să găsească o soluție la o problemă patrimonială sau testamentară, nativii vor fi tentați să recurgă la metode mai puțin ortodoxe. Totuși, relația bună dintre Saturn și Uranus, le poate oferi unora, mai ales celor maturi, posibilitatea de a se transforma, de a evolua prin renunțarea la idealurile sau la proiectele susținute din inerție și din ambiție; astfel, ei se vor putea elibera de povara trecutului, acceptând o formulă modernă de viață și activitate.

Taur

Între 28 și 30 octombrie dimineața, situații neprevăzute sau decizii insolite în planul vieții și activității publice, mai ales dacă ele sunt stârnite de insinuări, acuzații nefondate, „lucrături” ale unor parteneri de proiect sau de afaceri. Între 30 octombrie, după ora 11:47′, și 1 noiembrie dimineața, Taurii vor dori să se vadă cu acei prieteni în prezența cărora se simt bine, uită de stres sau împreună cu care desfășoară activități recreative și de compensare (hobby, loisir, passe – temps). Între 1 noiembrie, după ora 08:43′, și 3 noiembrie dimineața posibile disfuncții organice născute din oboseală, muncă încordată, griji. Mai afectați vor fi cei care au sensibilități cerebrale. Posibile tulburări ale fiziologiei aparatului urinar sau renal; risc de inflamații și tendință spre edeme. La locul de muncă se pot naște tensiuni, revolte pe cont propriu împotriva unei măsuri organizatorice sau a felului în care se desfășoară activitatea curentă. Atenție în ziua de 3 noiembrie când, opoziția la grad perfect Uranus/Venus poate să amplifice aceste nemulțumiri, obligându-i pe nativi să ia decizii insolite. Pe 3 noiembrie, după ora 11:47′, Luna va începe să tranziteze zodia Taurului introducând o binevenită notă de stabilitate psiho-emoțională și organică, temperându-le reacțiile și accentuându-le pragmatismul. Dificile vor rămâne aspectele de viață patronate de specificul casei a VII-a care este tranzitată de trei planete care vor intensifica dușmăniile, rivalitățile și dorința unor persoane, ostile Taurilor, de a-i pune pe aceștia în situații dificile prin manevre, bârfe, calomnii, acuzații nefondate, indiscreții, etc. Pe aceiași direcție, nu sunt excluse trădările păgubitoare pentru nativi în cadrul unui proces sau a unei anchete (îi părăsesc avocații, martorii își schimbă atitudinea, se ascund probe esențiale, se trunchiază ori se deformează altele, apar martori mincinoși). 

Gemeni

Între 28 și 30 octombrie dimineața, idei originale, soluții inteligente, imaginație, fantezie, mental bun. Sentimente neobișnuite față de împrejurările cu care se confruntă Gemenii. Între 30 octombrie, după ora 11:47′, și 1 noiembrie dimineața, nume bune, faimă, succes, simpatie manifestată de public față de activitatea publică a unui personaj născut în acest semn de Aer. Aceste succese pot fi explicate prin soluțiile abile, diplomatice la care nativii vor recurge pentru a rezolva o problemă curentă de muncă sau pentru o inițiativă de mare finețe în plan profesional. Între 1 noiembrie, după ora 08:43′, și 3 noiembrie dimineața, relațiile cu cei apropiați (prieteni, tovarăși de drum într-un proiect, etc.) pot cunoaște turnuri nebănuite care să-i oblige pe nativi să se repoziționeze față de aceștia pe fondul apariției unor informații destabilizatoare sau în urma unor evenimente care vor scoate la suprafață gânduri și atitudini necunoscute. În plan afectiv, posibile reacții ciudate, uneori disproporționate ale Gemenilor față de perechea lor sufletească. Răbufniri de personalitate care nu vor face bine relației. Totuși, în cazul celor care desfășoară activități interpretative sau de tip mediatic (presă, spectacole, publicitate) contextul astral le va permite să atingă performanța dorită, să fie într-o formă bună, să aibă intuiția necesară, să fie expresivi. Pe 3 noiembrie, după ora 11:47′, Luna va intra în sectorul casei a XI-a și, din această poziție, îi va îndemna pe Gemeni să se odihnească și să se izoleze, pentru două-trei zile, de forfota cotidiană epuizantă. În schimb, există riscul unor răceli, gripe, viroze, infecții urinare sau genitale, sinuzite ori nevoia de a se recurge la injecții, infiltrații, puncții, extracții, biopsii, acte chirurgicale. Posibile conflicte și situații neplăcute la locul de muncă născute din manifestarea laturii șubrede a caracterului unor colegi. 

Rac

Între 28 și 30 octombrie dimineața, oscilații sau inițiative mai puțin obișnuite născute din dorința nativilor de a înfrânge un blocaj, niște întârzieri și neputința de a finaliza un demers menit să le aducă un beneficiu material. Între 30 octombrie, după ora 11:47′, și 1 noiembrie dimineața, preocupări speciale, unele de natură spirituală, altele cu miză sufletească importantă care să le dea liniștea sau satisfacția interioară într-o mare de gânduri și preocupări sterile. Dorința de a-și depăși condiția profesională prin specializări, perfecționări, burse, etc. Între 1 noiembrie, după ora 08:43′, și 3 noiembrie dimineața, viață socială intensă, plină de provocări; nevoia de a face față unor solicitări care le absorb atenția și îi fac să li dedice cu întreaga lor ființă, de unde și riscul de a neglija alte aspecte de viață personală și/sau familială. Nu sunt excluse ipostazele deranjante în care unul sau mai mulți membri ai familiei îi adresează nativului reproșuri. Pe o altă direcție, posibil motiv de dezordine în casă sau în gospodărie (reamenajare, reparații, mici stricăciuni). Pe 3 noiembrie, după ora 11:47′, nevoia de a se calma prin „schimbarea aerului”, a preocupărilor și de a frecventa acei prieteni care le pot reda liniștea interioară dorită sau încrederea în forțele proprii. Viață afectivă tulburată, deseori, de ipostaze mai puțin „nobile” (egoism, invidie, gelozie, spirit posesiv) născute din dorința de a primi confirmarea reciprocității sentimentelor și a temeiniciei relației. Uneori, experiențele anterioare neplăcute îi pot pune pe jar, făcându-i să-și aducă aminte secvențe neplăcute trăite de ei și despre care au impresia, de multe ori subiectivă, că se repetă. Etapă a sensibilității afective amplificate, uneori, în chip nejustificat. Nemulțumiți de felul în care evoluează copiii lor, părinții Rac Racii pot lua decizii neinspirate și greșite din punct de vedere pedagogic. 

Leu

Între 28 și 30 octombrie dimineața, situații inedite în plan relațional. Între 30 octombrie, după ora 11:47′, și 1 noiembrie dimineața, speranțe, uneori exagerate, nădejde pusă într-un ajutor care întârzie sau se produce la alt nivel decât scontau ei. Posibilă atenție (dar, cadou) care le face plăcere prin semnificația gestului mai mult decât prin valoarea lui materială. Între 1 noiembrie, după ora 08:43′, și 3 noiembrie dimineața, tulburările la nivelul percepției generale despre lume și viață le vor zdruncina niște principii, niște concepții sau niște idealuri. Fie că suferă o deziluzie, fie că sunt nemulțumiți și revoltați de o anumită stare de lucruri care îi împiedică să-și ducă la bun sfârșit un proiect cu miză profesională, Leii vor fi nevoiți să accepte respectivele realități impuse (cu forța?!) și să se conformeze unor comandamente. Schimbul de păreri și informații va fi tumultuos, provocându-le agitație, stres sau mânie. Pe 3 noiembrie, după ora 11:47′, Luna va răscoli situațiile tulburi, de natură familială, care le vor complica existența și îi vor împiedica să-și vadă de treburile lor. Motive de supărare mocnită, acumulare de nemulțumiri, ostilitate reprimată. Evenimentele prin care trec unele dintre rudele lor îi angajează și pe ei sau se reflectă în chip neplăcut și jenant asupra lor, aruncând o umbră de îndoială cu privire la felul acelora de a fi. De exemplu, nu este exclus ca unii Lei să descopere o înșelătorie (o minciună?) comisă de o rudă ceea ce îi va înfuria, pe drept cuvânt. Relație extrem de stranie și greu de acceptat de către nativi în plan sentimental, divergențe de opinie cu cei dragi sau cu copiii care îi pun pe părinți în situații de neacceptat. Aspect excepțional pentru toți cei care desfășoară activități de creație, interpretative sau de concepție prin forma exprimării și vigoarea originalității produsului lor intelectual.

Citește mai departe pe pagina Previziunile Uraniei.