HOROSCOP URANIA 29 IULIE – 5 AUGUST: Perioadă bună pentru relaxare. Cuadratura dintre Pluton şi Jupiter aduce însă turbulenţe

Horoscop Urania, previziuni astrologice pentru perioada 29 iulie – 4 august 2017. Venus va intra în zodia Racului, cum sunt influenţate zodiile. 

28 iul. 2017, 06:07
HOROSCOP URANIA 29 IULIE – 5 AUGUST: Perioadă bună pentru relaxare. Cuadratura dintre Pluton şi Jupiter aduce însă turbulenţe

Berbec

Între 29 şi 30 iulie, efort de a împăca contrariile din viaţa lor. Nativii vor dori să elimine factorii care pot provoca nemulţumiri şi tensiuni în relaţiile parteneriale; uneori, cu un semnificativ efort de diplomaţie şi autocontrol, vor reuşi. Posibile soluţii modeste menite să dezamorseze un conflict mai vechi. Între 30 iulie, după ora 03:23′ şi 1 august, griji materiale, încercări de a apela la „căi ocolitoare” într-o chestiune financiară. În după-amiaza zilei de 31 iulie, Venus va intra în zodia Racului, semn pe care îl va tranzita până pe 26 august a.c., ceea ce le va da nativilor un impuls legat de amenajarea şi îngrijirea sau administrarea locuinţei. În unele cazuri, acest tranzit poate genera evenimente legate de un statut juridic sau patrimonial ce nu a putut fi rezolvat până acum şi care, prin forţa împrejurărilor, va reedita situaţiile stingheritoare prin care ei au mai trecut în acest an. Între 1 august, după ora 15:02′ şi 4 august, răzgândiri al căror substrat îl vor reprezenta trăirile, sentimentele şi concluziile care îi vor face pe Berbeci să renunţe la interesele şi ambiţiile de odinioară, fie şi numai pentru o perioadă. Saturn şi Uranus, aflate în mers retrograd, ar putea declanşa crize de cunoaştere sau de conştiinţă, regrete, constatări care să-i oblige să-şi reformuleze un crez de viaţă sau atitudinea faţă interesele şi preocupările superioare de odinioară. Acest context astral va fi resimţit mai puternic de către artiştii şi interpreţii din toate genurile care vor dori să se lepede de trecut şi să se „rebranduiască” sau să abordeze alt stil de creaţie. Din 4 august, după ora 03:37′, Berbecii vor fi puşi la încercare de persoane sau împrejurări ostile lor. Pluton şi Jupiter, în cuadratură la grad perfect, pot genera nedreptăţi şi abuzuri comise la adresa lor ori presiuni morale menite să-i facă să renunţe la un proiect, la o atitudine, la o decizie.

Taur

Între 29 şi 30 iulie, paşi mici, dar sesizabili, pe calea vindecării sau a revenirii la o stare normală de sănătate. Veşti liniştitoare care nuanţează o informaţie alarmistă legată de locul de muncă. Din cauza relaţiei proaste pe care o vor face, întreaga săptămână, planetele Jupiter şi Pluton, unele persoane ar putea trece prin situaţii – limită în care cineva influent ori un superior le-ar putea impune condiţii şi soluţii în activitatea profesională care să nu fie tocmai legale ori care vor intra în contradicţie cu conştiinţa lor. Între 30 iulie, după ora 03:23′ şi 1 august, premize anevoioase pentru viaţa conjugală. În colaborări sau afaceri îşi poate face loc invidia, gelozia, subiectivismul. În după-amiaza zilei de 31 iulie, Venus va începe să tranziteze zodia Racului. Planeta va controla, până pe 26 august a.c., casa a III-a a comunicării şi deplasărilor, aducând un strop de noroc sau de satisfacţie de la întâlnirile „de suflet” ori de la felul sincer, cald şi prietenos al unor fraţi şi cunoscuţi de a se purta cu ei. Şanse, medii ca importanţă, pentru cei care susţin examene, unde volumul de cunoştinţe memorizate le pot aduce o notă mare sau un calificativ bun. Plimbări şi excursii legate de apă (lac, râu, mare, parc de distracţii acvatice). Între 1 august, după ora 15:02′ şi 4 august, blocări sau întârzieri privitoare la intrarea în posesie a unui bun, a unui patrimoniu, a unei sume de bani sau de a beneficia de un ajutor scontat, greu explicabile, al căror motiv nu le este clar nativilor. Pentru a afla cauza acestor încurcături nativii ar trebui să-şi îndrepte atenţia spre acele persoane care au interesul să acţioneze în detrimentul lor. Din 4 august, după ora 03:37′, Taurii vor refuza să-şi schimbe părerile faţă de unele repere din viaţa lor, fie din frica faţă de nou, de schimbare, fie din dificultatea de a se mobiliza şi avea o iniţiativă constructivă.

Gemeni

Între 29 şi 30 iulie, perioadă bună pentru relaxare, destindere, desprindere de activităţile solicitante. Moment bun pentru educaţie artistică, participare la viaţa culturală, la manifestările colective formative şi nu doar recreative. Gemenii vor avea un psihic bun, vor gândi liber, spontan, original dar, totodată, intuitiv şi corect. Veşti excelente în plan sentimental, moment prielnic pentru împăcări. Unii ar putea întâlni o persoană care, în scurt timp, va ocupa un loc special în inima lor. Succese medii la jocuri şi pariuri. Între 30 iulie, după ora 03:23′ şi 1 august, nu vor fi indicate abordările revendicative sau cu tentă conflictuală la locul de muncă. Discuţia, inofensivă la început, justificată sau chiar principială, poate deveni brusc, una conflictuală, dând naştere la dispute aprinse şi la confruntări de opinii categorice. În după-amiaza zilei de 31 iulie, Venus va intra în zodia Racului, introducând o notă contradictorie pe axa celor două case ale banilor, pe care o va controla până pe 26 august a.c. Teoretic, va fi un joc nefolositor între o idee sau o iniţiativă bună şi blocarea sau alterarea ei, pe parcurs, de factori subiectivi, administrativi sau birocratici. Nu va fi vorba de pierderi ci de un dezacord între nativi şi factorii implicaţi (persoane, instituţii, cadru legislativ, condiţii subiective). Între 1 august, după ora 15:02′ şi 4 august, posibile discuţii aprinse care pleacă de la răstălmăciri, procese de intenţii sau acuzaţii exagerate (nefondate?) între soţi sau colaboratori. Nu iniţiaţi, întâlniri de afaceri, negocieri şi nu semnaţi acte. Context atipic, surprizător, în evoluţia unor anchete sau procese ce vor impune refacerea traseului unui dosar sau a unei proceduri legale. Din 4 august, după ora 03:37′, Gemenii pot avea „strângeri de inimă” provocate de felul în care se desfăşoară un demers legal cu miză patrimonială sau financiară.

Rac

Între 29 şi 30 iulie, disconfort în propria locuinţă sau cu o atmosferă „mocnită” în familie. Doar capacitatea Racilor de a se controla va putea reduce totul la o simplă stare de spirit nemulţumitoare. Între 30 iulie, după ora 03:23′ şi 1 august, emoţiile vor fi mai intense, sentimentele mai puternice iar dorinţele mai provocatoare; clipe de pasiune, ataşamente afective care se vor transforma într-o nouă relaţie. În după-amiaza zilei de 31 iulie, Venus va intra în zodia Racului, drept pentru care nativii vor avea parte de protecţia Micului Benefic până pe 26 august a.c., bun prilej pentru a se întrema trupeşte, sufleteşte şi psihic. Dar, este de reţinut şi impactul pe care îl va avea asupra Racilor, configurarea unui Pătrat mistic, alcătuit din cuadraturile planetelor aflate în tranzit prin cele patru semne zodiacale cardinale, care vor genera încercări şi blocaje, mai mari sau mai mici, pe casele I, IV, VII şi X, în funcţie şi de harta naşterii fiecăruia. Între 1 august, după ora 15:02′ şi 4 august, posibile discuţii legate de reorganizarea activităţii profesionale. Iniţiativele în plan profesional (funcţie, răspundere publică, imagine, asumare de riscuri), care tindeau să se materializeze, ar putea fi oprite din cauza unor surprize care îi vor pune pe gânduri pe Raci, obligându-i să reanalizeze atent situaţia nou creată şi, eventual, determinându-i să se răzgândească. Posibile stări inflamatorii, congestive, reacţii hipertermice care vor dispărea repede în urma unui tratament obişnuit. Din 4 august, după ora 03:37′, se va pune problema primului conflict, născut din interese divergente ori din modul de abordare a unei chestiuni, ce implică un membru de familie ori partenerul de viaţă. Întreaga săptămână va sta sub semnul cuadraturii drastice Pluton/Jupiter, la grad perfect, care va opera pe casele IV/VII şi care va genera situaţii absurde, nedrepte sau abuzive.

Leu

Între 29 şi 30 iulie, moment propice discuţiilor menite să atenueze discrepanţele apărute în relaţia cu rudele, vecinii, cunoscuţii ocazionali. Oportunitatea de a face un drum de scurtă durată pentru a pune în ordine acte, într-un dialog, în aspectele unei colaborări, pentru a stabili o înţelegere. Există şi o latură astrală complicată care priveşte relaţiile de muncă. Astfel, Leii pot declanşa, în instituţia unde îşi desfăşoară activitatea profesională, stări conflictuale sau le pot alimenta prin vorbe şi fapte, în numele ideii de dreptate, legitimitate, legalitate sau normalitate pe care le apără sau pe care vor să le instaureze cu orice preţ, într-un deplin dezacord cu unele persoane care nu vor ezita să treacă la represalii sau la intimidare, ameninţându-le locul şi rolul lor în respectivul loc de muncă. Pentru că, aspectul dizarmonic care va sta la baza acestei ipoteze astrale va dura întreaga săptămână ar fi de dorit ca nativii să nu angajeze, în această perioadă, acţiuni revendicative, să ridice pretenţii ori să formuleze critici. Între 30 iulie, după ora 03:23′ şi 1 august, Leii, debordând de energie şi autoritarism, vor reacţiona vehement faţă de cei din familie care vor încearcă să-i sfătuiască, să-i tempereze ori să le atragă atenţia. Moment al aroganţei. În după-amiaza zilei de 31 iulie, Venus va intra în zodia Racului, respectiv în casa a XII-a, construind, până pe 26 august a.c., discrete conjuncturi avantajoase ori, în planul sănătăţii, ipostaze favorabile reabilitării organice prin rezistenţă şi capacitate de refacere. Între 1 august, după ora 15:02′ şi 4 august, Leii vor da dovadă de aventurism, de un fel egoist de a ţine cont de chefurile şi plăcerile lor chiar dacă acestea îi vor deranja pe cei dragi. Din 4 august, după ora 03:37′, se vor accentua afecțiunile reumatismale, osoase, digestive, metabolice și dermatologice (risc de alergii, erupții, urticarii).

Fecioara

Între 29 şi 30 iulie, nativii vor face efortul să-şi păstreze calmul în faţa surprizelorapărute în mecanismele băneşti (întârzierea unor plăţi, incapacitatea de a intra în posesia banilor cuveniţi, etc.) şi, eventual, de a găsi soluţii alternative. Între 30 iulie, după ora 03:23′ şi 1 august, răstimp în care „drăcuşorul” îi va împinge să facă afirmaţii usturătoare, exagerate sau voit răutăcioase la adresa unor persoane. Cei care vor susţine examene ar fi indicat să nu recurgă la metode incorecte. Din motive (aparent) necunoscute, unele deplasări pot sta sub semnul unui conflict, al indispoziţiei ori al ghinionului. În după-amiaza zilei de 31 iulie, Venus va intra în zodia Racului, semn pe care îl va tranzita până pe 26 august a.c., şi care va influenţa în bine, casa relaţiilor cu prietenii ori a materializării unor vise, proiecte şi speranţe, prin cooperare cu aceştia. Totuşi, o dată intrată în semnul Racului, Venus va face opoziţii şi cuadraturi cu planetele aflate în semnele cardinale ale zodiacului, angajând, în chip defectuos, casa banilor obţinuţi din muncă, viaţa sentimentală şi beneficiile realizate prin amabilitatea cuiva (persoană sau instituţie). Între 1 august, după ora 15:02′ şi 4 august, unele manevre făcute fără înştiinţarea sau încuviinţarea unuia sau mai multor membri de familie, vor avea darul să-i scoată pe aceia din sărite deşi, pe fond, Fecioarele vor fi avut dreptate să procedeze astfel, din motive pe care nu le pot spune cu voce tare. Raţiunea practică şi spiritul gospodăresc sau administrativ vor atinge, întreaga săptămână, cotele unei adevărate vocaţii organizatorice prin luciditate, intuiţie şi eficienţă. Din 4 august, după ora 03:37′, sentimentele şi emoţiile nu vor prinde glas. Concentraţi pe alte aspecte prioritare din activitatea lor, Fecioarele vor fi absente din viaţa unor persoane dragi lor, inclusiv din cea a copiilor, care se vor simţi „părăsite” şi le vor reproşa asta.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro