Horoscop Urania 29 octombrie-4 noiembrie 2016: Află cum te va influenţa Luna Nouă în Scorpion, în funcţie de zodie

În perioada cuprinsă între 29 octombrie şi 4 noiembrie 2016, singurul eveniment astronomic cu semnificaţie astrologică este faza de Lună Nouă care se va produce în ziua de 30 octombrie, prin conjuncţia Soarelui cu Luna, în Scorpion. Iată horoscopul detaliat pentru fiecare nativ.

RomaniaTV.net
28 oct. 2016, 07:52
Horoscop Urania 29 octombrie-4 noiembrie 2016: Află cum te va influenţa Luna Nouă în Scorpion, în funcţie de zodie

Berbec

Între 29 și 30 octombrie, ora 03, trăiri provocate de un imbold personal sau de conjuncturile exterioare care îi obligă să țină cont de o serie de nuanțe și să-și redefinească poziția sau comportamentul mai diplomatic și mai temperat. Posibilă decizie dificilă din perspectiva funcției pe care trebuie să o apere.

Între 30 octombrie dimineața și 1 noiembrie (ora 16:44′), evenimentele vor fi controlate de Lună Nouă din 30 octombrie; ele vor privi relațiile bănești și interesele materiale în legătură cu alte persoane și, în linii mari, vor spori vulnerabilitatea nativilor în fața oamenilor de rea – credință deși, tentativa de a rezolva cumva – sub lege, pe lângă lege – o chestiune bănească se va abate și asupra lor dar, acel gând nefericit, trebuie alungat.

Din după-amiaza zilei de 1 noiembrie și până în zorii zilei de 4 noiembrie, Berbecii se vor bucura de o adevărată efervescență a ideilor. Unii vor fi inspirați, alții doar încrezători în capacitățile lor mentale. Acest efort de analiză îi va conduce spre soluții optime.

Circulație favorabilă a informațiilor, acces rapidă la date importante, vești îmbucurătoare, noroc în relația cu instituțiile (în principal ministere) și persoanele oficiale într-o chestiune ce privește străinătatea. Deplasările de tip „aventură”, călătoriile, expedițiile, competițiile internaționale vor fi protejate. Nativii pot trăi clipe frumoase generate de succesul personal, de aprecierile primite, de posibilitatea de a se remarca ori, pur și simplu, pentru că vor avea bucuria unor descoperiri.

Pe 4 noiembrie, după ora 05:06′, se vor impune condițiile astrale care privesc autoritatea și responsabilitatea dar, totodată, cu cât va crește gradul de răspundere, vor crește presiunea și limitările condițiilor exterioare și rigorilor impuse de legi, limitările prevăzute de statut social și profesional pe care Berbecii nu le vor putea depăși și nici manipula.

Taur

Între 29 și 30 octombrie, ora 03, stări organice fluctuante. Pe o altă direcție, unii nativi ar putea fi nevoiți să se adapteze situațiilor ivite la locul de muncă și să analizeze cu atenție jocurile de interese care se fac și care îi pot afecta dar, cu siguranță, nu trebuie să se implice în rezolvarea lor iar constrângerile care se vor contura ar trebui înțelese ca o etapă a crizei prin instituția/firma unde lucrează.

Între 30 octombrie dimineața și 1 noiembrie (ora 16:44′), intrigile și conflictele mocnite se pot amplifica iar forța lor de a submina o alianță, un parteneriat, deși manifestată discret, va fi redutabilă. Între soți, se pot produce crize de gelozie sau certuri care pleacă de la interese egoiste.

Dacă Taurii pot fi victimele acestor trăsături de caracter sau de mentalitate ale partenerilor de viață sau de proiect, prin restul efectelor planetare din Scorpion și prin efectul lor conjugat cu cel al Lunii Noii, nici nativii nu vor scăpa de riscul de a cădea în păcat. Oricât i-ar împinge demonul să „le arate dușmanilor de ce sunt ei în stare”, pentru a nu se afla într-o postură vinovată și pentru a nu strica relațiile la care țin, este bine ca Taurii să nu acționeze într-un fel care nu le va face cinste. Perioadă plină de pericole greu de identificat, în contextul unor procese.

Este bine ca Taurii să nu dea declarații sub presiune morală și să nu se lase înfrânți, semnând contracte în dezavantajul lor. Din după-amiaza zilei de 1 noiembrie și până în zorii zilei de 4 noiembrie, posibile câștiguri și soluții oneste cu privire la bani, la intrarea în posesie a unor bunuri materiale sau la primirea unor facilități.

Pe 4 noiembrie, după ora 5 dimineața, analiză lucidă, pe fondul faptelor consumate în jur de 29 octombrie, cu privire la drumul lor în viață, la convingerile care îi blochează în luarea unor decizii sau la constrângerile morale care le grevează libertatea de opțiune.

Citeşte şi  Horoscop: Zodiile ghinioniste ale lunii noiembrie 2016

Gemeni

Între 29 și 30 octombrie, ora 03, momente de relaxare, de detașare de stres sau de capacitate imaginativă și creativă. Între 30 octombrie dimineața și 1 noiembrie (ora 16:44′), tot ceea ce privește munca pare a se încurca și complica de la un moment la altul.

Relațiile se tensionează, sarcinile de serviciu se asociază cu riscuri sau cu genul de activitate definită de metafora „a scoate castanele cu mâna altuia”, în acest caz, „mâna” fiind a nativului care este pus de șefi, să salveze o situație – limită, să se implice în activități pe care alții nu le pot duce la bun sfârșit sau pe care aceia îi protejează.

De aceea, „ de ce eu?” va fi o întrebare care va reveni deseori în mintea unui Geamăn. Luna Nouă poate contura un nou tip de relații dar poate scoate la iveală și secrete ori motivații ascunse până acum. În unele cazuri aceste ipostaze pot căpăta nuanța demascării.

Sunt de luat în calcul eventuale conflicte bazate de acuzații nefondate, exagerate, pe încercări de intimidare. Starea de sănătate nu va fi confortabilă. Gemenii pot fi, în continuare, vulnerabili în fața infecțiilor și complicațiilor chirurgicale, așa cum s-a întâmplat săptămâna trecută, doar că, în preajma zilei de 30 octombrie, Luna Nouă va aduce un plus de risc.

Din după-amiaza zilei de 1 noiembrie și până în zorii zilei de 4 noiembrie, circumstanțe favorabile care nu durează mult și care, tocmai de aceea, trebuie speculate, în privința discuțiilor de principiu cu privire la un contract, un proiect, o asociere. Gemenii ar trebui să răspundă favorabil ofertelor care li se fac în această perioadă chiar dacă, una sau mai multe condiții, nu le convin, pentru că acestea le-ar limita libertatea sau le-ar impune modificarea programului de viață. Posibilă mișcare inteligentă pe fondul unor conflicte, mai ales dacă acestea se desfășoară la tribunal.

Pe 4 noiembrie, după ora 5 dimineața, nevoie de recalibrare financiară pe fondul scăderii disponibilității nativilor de a cheltui.

Rac

Între 29 și 30 octombrie, ora 03, dorința de a atenua conflictele din familie. În preajma datei de 29 octombrie, această bună intenție s-ar putea lovi de idei, fapte și inițiative ale unor membri de familie care vor risipi orice tentativă de împăcare sau de intrare în normalitate ba, poate chiar, vor accentua conflictul mai vechi cu noi argumente.

Posibilă furtună pentru cei care dețin funcții și care pot intra în „coliziune” cu partenerii și colaboratorii apropiați. Între 30 octombrie dimineața și 1 noiembrie (ora 16:44′), viața sentimentală o trece din criză în criză, din tristețe în tristețe.

Revoltele împotriva sieși sau a partenerului de suflet sunt doar o formă de a refuza o realitate care avea aceleași date și cu niște săptămâni în urmă dar, atunci, ei nu vroiau să vadă această realitate. Acum, unii, pe fondul acestor stări de spirit acute, se pot decide să rupă o relație sau să o conducă spre o opțiune radicală de genul „ori/ori”.

Părinții pot fi profund nemulțumiți de felul în care evoluează relația lor cu copiii sau de felul în care aceștia înțeleg să se poarte în familie și în societate. Moment delicat din punct de vedere pedagogic care trebuie lăsat să se consume pentru că, pe această fază „fierbinte”, nici un demers pedagogic nu va avea succesul dorit. Luna Nouă va răscoli amintirile celor mai mulți dintre nativi. Din după-amiaza zilei de 1 noiembrie și până în zorii zilei de 4 noiembrie, satisfacție legată de activitatea curentă sau posibilă victorie morală în disputa cu un șef care cedează și acceptă o parte din punctele de vedere ale nativului.

Pe 4 noiembrie, după ora 5 dimineața, alte provocări, alte persoane, alte tensiuni, alte mize dar aceiași nevoie de rezistență interioară pe care Racii o vor rezolva adoptând o atitudine rigidă, de-a dreptul refractă sau îndărătnică (forma lor de rezistență la ananghie), în lipsa altor resurse comportamentale.

Citeşte continuarea pe Libertatea.ro