Horoscop URANIA 6-12 februarie: Tranzitele astrale ne răscolesc săptămâna. Vezi cum va fi afectată zodia ta

HOROSCOP URANIA. În perioada 6 – 12 februarie a.c. nici o planetă nu va schimba lăcaşul zodiacal, cu excepţia Lunii care va străbate, în răstimpul analizat de noi, un segment zodiacal de la 11° 45′ Capricorn la 07° 20′ Berbec. Pe 8 februarie se va produce o fază de Lună Nouă prin conjuncţia Soarelui cu Luna la Vărsător. 

05 feb. 2016, 09:41
Horoscop URANIA 6-12 februarie: Tranzitele astrale ne răscolesc săptămâna. Vezi cum  va fi afectată zodia ta

HOROSCOP URANIA Berbec

Pe 6 februarie se acumulează problemele legate de carieră sau imagine publică. Nativii din Berbec vor fi puși în situația de a vorbi iar dacă își vor controla ideile, cuvintele sau intervenția lor publică, vor putea obține – cu greu! – mai mult credit moral în fața opiniei publice. Vechile disfuncții reluate cu putere, săptămânile trecute, prin intervenția drasticului Careu în T pe Berbec/Balanță/Capricorn, continuă să funcționeze.

Pe 7, 8 și 9 februarie (până la ora 11), interesul lor se va îndrepta spre unele cunoștințe în speranța că vor putea obține informații sau ajutor într-o chestiune materială. Condițiile pe care le vor pune aceia, ciudate sau chiar abuzive, nu le vor conveni. Pe 8 februarie, percepțiile tuturor vor fi distorsionate de Luna Nouă, făcându-i să vadă lucrurile în chip deformat ori chiar să intre în panică, influențați de o serie de persoane interesate să-i destabilizeze. Nu intrați în astfel de jocuri și constrângeri. Între 9 februarie (după la ora 11) și 12 februarie (la prânz), preocupările nativilor se vor îndrepta spre propria lor persoană. Vor simți intens stresul astral al zilelor anterioare și vor dori să se odihnească pentru că o slăbiciune organică îi împiedică să desfășoare activitățile curente. Planeta-profesor, sporită în efectul ei de tranzitul Lunii prin Pești, le poate veni în ajutor, dându-le avertismente sau presimțiri, de aceea, este bine să-și asculte intuiția ori de câte ori va fi vorba de o problemă bănească sau de un avantaj material.

Pe o altă direcție de viață, unele persoane pot descoperi de unde le provine o stare de rău organic: un medicament netolerat de organism sau neindicat lor în funcție de tabloul clinic general, ceva care ținea de o terapie, un regim alimentar, un mod de viață, un factor nociv se va dezvălui ca fiind motivul real al suferinței lor, însoțite uneori de o componentă psihică sau alergică, care au mascat adevărata cauză a suferinței lor fizice.

Horoscop Urnia Taur

Ziua de 6 februarie le poate da unor nativi tendința de a se gândi la motivația interioară pentru faptele sau opțiunile lor din trecut care, acum, trebuie să fie corectate, prin noi decizii. Le poate trece prin minte câte o soluție interesantă, demnă de a fi pusă în practică dar, pentru care nu au energia sau convingerea necesară pentru a o pune în practică, își vor pierde timpul consultându-se cu unii și cu alții pentru a găsi argumentele necesare consolidării direcției vizate.

Alte persoane pot primi vești cu caracter administrativ în legătură cu un proiect ce privește străinătatea, oameni și instituții la distanță de locul în care trăiesc. Acestea presupun comunicarea unor termene sau condiții materiale (acte necesare, demersuri oficiale, documentații) ce trebuie rezolvate pentru a fi acceptați într-un context profesional sau de perfecționare personală prin învățătură, studiu, practică etc. Între 7 și 9 februarie (până la ora 11 dimineața), în prim-planul atenției lor vor fi premizele socio-profesionale. Luna Nouă în Vărsător, prin relațiile proaste pe care le va crea cu Marte, va radicaliza o serie de demersuri: unele inițiative vor fi stăvilite prin condiții exterioare proiectului, greu de soluționat, prin opoziția unor superiori, prin viciile unui parteneriat sau ale unei colaborări care își dezvăluie, acum, riscurile. Între 9 februarie (după ora 11) și 11 februarie (până la prânz), Taurii ar dori să se întâlnească cu prietenii ca să găsească o împăcare sufletească dar această tendință interioară este risipită de reticențele personale, de frica de a nu se afla prea multe despre ei, de o jenă financiară sau chiar de sentimentele contradictorii resimțite față de acele persoane.

Pe 11 și 12 februarie, Taurii vor fi persoane dificile, concentrate pe problemele de sănătate (migrene, enervări, anxietate, furie îndreptată cuiva anume etc.) sau pe conflictele de muncă și activitatea zilnică de care nu se pot detașa.

Gemeni

Chestiunile materiale, pentru a căror rezolvare sunt implicate rude, persoane oficiale, instituții ori acte revin periodic, de ceva vreme, în viața celor născuți în Gemeni. Pe 6 februarie aceste probleme vor fi iar pe val. prin discuții, gânduri, sau prin simpla circulație a informațiilor care au darul de a modifica în detaliu sau chiar în pe fond, demersurile nativilor într-o chestiune de avantaj material sau financiar asupra cărora însă, atenție!, continuă să planeze riscul unor șicane și opoziții dintre cele mai ciudate dar și dintre cele acerbe, greu de rezolvat.

Unele, în funcție de vârsta și implicarea nativilor, pot proveni de la copii, persoanele cu care s-au aflat mult timp în relații afective, prieteni, apropiați, colaboratori. Între 7, 8 și 9 februarie (până la ora 11), Gemenii pot fi prinși în mijlocul unui vârtej de știri, informații, întrebări adresate lor și răspunsuri pe care trebuie să le dea dar pentru care nu sunt pregătiți și care îi deranjează. Pentru unii, acest context dificil se poate manifesta la locul de muncă, în legătură directă cu serviciul sau grevându-le statutul profesional. Surprizele pot veni în prejma zilei de 8 februarie și le pot lăsa un gust amar. Între 9 și 11 februarie (până la ora 12), Gemenii sunt ocupați de cariera lor, de numele lor, de autoritatea sau exercitarea unor prerogative.

Deși momentul nu e limpede și nici simplu de administrat, totuși unele clipe de mulțumire, de destindere sau de satisfacție profesională se pot identifica, acestea exercitând un rol benefic asupra stării lor de spirit. Pe 11 și 12 februarie, atenția trebuie îndreptată spre autocontrol, reținere și reticență față de prietenii au partenerii de ideal, de proiect, de distracție, pentru că, pe acest sector astral, se pot produce certuri, dispute, de cele mai multe ori inutile, divergențe care pot degenera foarte ușor în conflicte greu de aplanat. De aceea, e bine să nu vă contraziceți, să nu puneți pariuri și să nu vă puneți mintea cu persoanele irascibile sau suspicioase de felul lor.

Rac

Continuă șirul zilelor în care relațiile parteneriale, afacerile, procesele sunt răscolite de tranzitele astrale. Pe 6 februarie, acest peisaj se îmbibă cu o componentă afectivă puternică care, pentru acești nativi, are o rezonanță aparte, fiind vorba de tranzitul Lunii care va intensifica contradicțiile interioare și va face pe unii nativi să ia decizii „la cald”, înfierbântați de datele conflictului sau speriați de consecințele lui, într-un chip radical, exagerat. Acolo unde există un Rac șubred în fața acestor aspecte astrale, soții se pot certa chiar fără un motiv real. Între 7 și 9 februarie (până la ora 11 dimineața), acești nativi pot găsi soluții ingenioase cu privire la o chestiune de natură materială, patrimonială.

Mai rămâne și o accepte și cei implicați în această direcție adoptată de ei. Alteori, poate fi vorba numai de hazard, de ipoteze lipsite de logică sau spirit practic, pentru că faza de Lună Nouă are darul de a-i face extravaganți. Între 9 și 11 februarie (până la ora 12), Racii se pot lăsa duși de valul visurilor și proiectelor frumoase, menite să le dea iluzia unei victorii viitoare, alteori se pot lăsa pradă remușcărilor, mai ales dacă, în logica vieții câte unui nativ, se află o poveste de dragoste ce s-a sfârșit sau nu merge bine. Revolta, suferința, tristețea se pot amesteca, mai mult ca-n romane decât ca-n viață, cu momentele de fericire, exaltare sau speranță. Dar există și o latură bună în acest moment astral, care, pentru unii, poate funcționa salutar și anume să insufle curaj și încredere în propriile forțe, atunci când este vorba de artiști, interpreți, creatori, oameni care lucrează într-un domeniu ce presupune sensibilitate, talent, inspirație, originalitate.

Pe 11 și 12 februarie, viața socială, cariera cunoaște o perioadă de confruntări dure prin contestări care li se aduc unora, prin conflicte deschise care se pot declanșa, acum, prin confruntări publice stridente.

Leu

Ziua de 6 februarie, chiar dacă este o zi liberă, totuși, ridică probleme de muncă fie prin solicitările suplimentare, fie prin specificul activității care le ocup mai mult timp decât de obicei. Dar, tot atât de bine, se poate munci și în alte condiții decât cele strict legate de instituția de unde își iau salariul. Se mai identifică și mici probleme de sănătate: suferințe osoase, dermatologice, musculare legate de fiziologia membrelor inferioare.

Între 7 și 9 februarie (până la ora 11) Leii se confruntă cu vibrațiile fazei de Lună Nouă din Vărsător, care le controlează casa a VII-a a relațiilor conjugale, parteneriale etc. De aici și posibilitatea de a apărea surprize în plan relațional, în planul desfășurării unei activități pe baze contractuale. Un fapt, un gest, o situație neobișnuită se poate petrece și în contextul desfășurării unui conflict, al unui proces, al unei anchete etc. În unele cazuri aceste situații pot avea ca substrat o motivație personală, cu legătură directă spre familia din care provin sau cu patrimoniul, ceea ce le dictează acestor nativi să ia decizii șocante pentru cei apropiați sau care, dintr-o altă perspectivă, au ca explicație comportamentul cuiva din familie care are menirea de a reconfigura conflictul, punând o serie de fapte într-o altă lumină sau justificare, ori măcar, să se mizeze pe acest efect.

Și negocierile contractuale pot trece prin șocuri mai mari sau mai mici în funcție de importanța lor. Între 9 februarie (după ora 11) și 11 februarie (după ora 12), preocupările unora dintre Lei vor fi axate pe recuperare de bani și bunuri, pe viitoare câștiguri, pe o serie de gesturi care să le aducă, în viitor un avantaj material. Pe 11 și 12 februarie este indicat să nu se ia după impresii, aluzii, provocări și alte tertipuri negativiste și manipulatoare sau se lase influențați de vești și informații, oricât de „oficiale” ar fi ele.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro