HOROSCOP URANIA 7-13 IULIE: Venus va intra în zodia Fecioarei, Lună Nouă în Rac, sunt afectate multe zodii

HOROSCOP URANIA 7-13 IULIE: Urmează o perioadă de surprize sentimentale și de crize de orgoliu sau vanitate.

06 iul. 2018, 09:47
HOROSCOP URANIA 7-13 IULIE: Venus va intra în zodia Fecioarei, Lună Nouă în Rac, sunt afectate multe zodii

Berbec

În prima parte a zilei de 7 iulie, consum de energie, mobilitate, disponibilitate pentru asumarea unor activități care cer efort fizic. Între 7 iulie, după ora 15:51′, și seara zilei de 9 iulie, dorința de a ține sub control regimul curent al banilor s-au de a lămuri o chestiune ce li se pare în neregulă ca relație umană (păcăleală) sau prin raportare la justiție (încălcare/eludare a unei legi). Între 9 iulie, după ora 19:59′, și seara zilei de 11 iulie, mobilitate mentală, disponibilitate pentru dialog, conversații, schimb de opinii și impresii. Context astral agreabil în cazul scurtelor deplasări. Moment relativ bun pentru cei care susțin examene dar și riscul de a manifesta neatenție, grabă și/sau superficialitate în rezolvarea subiectelor scrise sau orale. Pe 10 iulie, Venus va intra în zodia Fecioarei și le va deschide posibilitatea, timp de o lună, să rezolve chestiuni de interes mediu, la locul de muncă sau să facă progrese pe calea ameliorării unei suferințe, de dată recentă, de natură hepatică sau digestivă. Pe 11 iulie, Jupiter va intra în mișcare directă dar nu va reprezenta un factor de ameliorare a relațiilor bănești sau materiale cu alții ci, dimpotrivă, le va da „apă la moară” celor incorecți cu nativii. Între 11 iulie, după ora 20:59′, și seara zilei de 13 iulie, preocupări intense legate de unul sau mai mulți membri de familie care au nevoie de ajutorul Berbecilor, chestiuni locative și/sau patrimoniale accentuate, în radicalismul lor, de Luna Nouă în Rac din 13 iulie. Din seara zilei de 13 iulie, după ora 20:31′, Luna va începe să traverseze casa sentimentelor, a plăcerilor vieții, a relațiilor cu copiii transformând acest sector într-o zonă existențială „fierbinte”. Nativii vor manifesta o adevărată vocație pentru a trăi intens, pătimaș. Urmează o perioadă de trei zile de surprize sentimentale și de crize de orgoliu sau vanitate.

TAUR

În prima parte a zilei de 7 iulie, agitație fără un substrat real. Dureri de cap, migrene, neliniște organică trecătoare. Între 7 iulie, după ora 15:51′, și seara zilei de 9 iulie, perioadă mai calmă în care Taurii se pot concentra pe problemele curente care cer atenție și răbdare; contextul nu oferă oportunități pentru discuțiile care prevăd un contract, o înțelegere, un parteneriat sau un conflict. Între 9 iulie, după ora 19:59′, și seara zilei de 11 iulie, informații, dialoguri pe teme bănești; aspect minor. Pe 10 iulie, Venus va intra în zodia Fecioarei, respectiv în casa relațiilor cu copiii, cu partenerul de suflet sau cu distracțiile și activitatea de creație și, până pe 7 august, le va oferi Taurilor un respiro în care aceștia se pot organiza, își pot pune ideile în ordine sau intențiile în armonie cu planurile lor majore de viață. Satisfacții modeste de la plăcerile curente ale vieții. Pe 11 iulie Jupiter, va intra în mișcare directă și va reveni în forță, până la toamnă, pe direcția contradicțiilor și rivalităților, a ostilităților și conflictelor, chiar dacă motivul acelora este unul minor, rezolvabil în alte condiții astrale. Între 11 iulie, după ora 20:59′, și seara zilei de 13 iulie, secvența examene, teste și verificări a pregătirii școlare sau profesionale va sta sub semnul încercării patronate de  Luna Nouă care se va produce pe 13 iulie. Atenție la deplasările care pot cunoaște modificări: întrerupere, schimbare a traseului, a timpului alocat sau chiar al scopului inițial, amânări. Comunicarea va fi dificilă în planul dialogului sau în cadru oficial. Din seara zilei de 13 iulie, după ora 20:31′, pretențiile sau inițiativele unor rude îl obligă pe nativ să adopte o poziție categorică. Aspect de fond: dezamăgire provocată de idei, oameni și evenimente în care nativul a crezut și pentru a căror afirmare a activat.

GEMENI

În prima parte a zilei de 7 iulie, posibile dispute de mică importanță cu prietenii pentru că nativii vor dori să-și impună punctul de vedere cu orice preț. Între 7 iulie, după ora 15:51′, și seara zilei de 9 iulie, se menține o stare de tensiune interioară, de stres organic, mai discret sau mai pronunțat. Între 9 iulie, după ora 19:59′, și seara zilei de 11 iulie, Gemenii ar trebui să fie în formă, să dea dovadă de dezinvoltură și de spirit practic, de o abordare eficientă a problemelor vieții de fiecare zi. Cei tineri vor fi veseli și fără griji, dorind să se distreze cât e ziua de lungă. Pe 10 iulie, Venus va intra în zodia Fecioarei și le va face pe femei mai preocupate de chestiunile gospodărești, de buna administrare a bunurilor patrimoniale; altora,  le poate solicita atenția, răbdarea și implicarea într-o chestiune de familie (o rudă are nevoie de ajutorul lor). Pe 11 iulie, Jupiter va intra în mișcare directă și va pune la dispoziția nativilor instrumente de acțiune bazate pe abilitate și capacitate speculativă pentru a face față tensiunilor de la locul de muncă ori pentru a rezolva interesele personale ce intră în contradicție cu condițiile de la locul muncă sau cu exigențele unor clauze contractuale. Între 11 iulie, după ora 20:59′, și seara zilei de 13 iulie, chestiunile bănești pot trece printr-un moment de criză provocat de spaima nativilor cu privire la viitorul lor financiar, moment intens din punctul de vedere al trăirilor, pe fondul Lunii Noi în Rac, din 13 iulie, ce patronează casa a II-a a banilor din muncă proprie. Din seara zilei de 13 iulie, după ora 20:31′, Luna va solicita casa comunicării și va spori dorința nativilor de a face o impresie frumoasă în orice tip de dialog sau în cadrul evenimentelor publice ori al examenelor unde Gemenii vor dori să-și demonstreze competența.

RAC

În prima parte a zilei de 7 iulie, luptă pentru afirmare în cazul celor tineri, luptă pentru demonstrarea adevărului sau a dreptății în cazul celor maturi care sunt criticați pentru activitatea profesională sau pentru felul în care au gestionat o situație din perspectiva funcției pe care o dețin. Între 7 iulie, după ora 15:51′, și seara zilei de 9 iulie, neîncredere față de unii prietenii ori chiar de reticență și recul față de preocupările la care se dedau membrii grupului din care nativul face parte. Între 9 iulie, după ora 19:59′, și seara zilei de 11 iulie, efort de detașare de presiunile momentului care vin spre Raci dinspre multiple secvențe de viață personală, socială, familială, profesională, publică și partenerială. Pe 10 iulie, Venus va intra în zodia Fecioarei și, timp de o lună, le va permite să acumuleze informații; context bun pentru toți cei care învață pentru că le va insufla răbdare, metodă și hărnicie. Satisfacții de la micile deplasări sau succes în demersurile legate de chestiunile administrative banale; de asemenea, vor reveni în discuție aceleași motive de nemulțumire ale părinților față de felul în care evoluează sau se poartă copiii lor. Pe 11 iulie, Jupiter va intra în mișcare directă și le va răscoli, cu mai mult „temei” decât a făcut-o până acum, viața sentimentală. Între 11 iulie, după ora 20:59′, și seara zilei de 13 iulie, Luna se va afla în zodia Racului, adică în domiciliul ei și, respectiv, în casa I a personalității acestor nativi care vor fi copleșiți de forța cu care va acționa asupra lor Luna Nouă în Rac care va avea lor în ziua de 13 iulie și care, pentru ei, va avea o semnificație aparte ce se va concretiza în funcție de vârstă, semn zodiacal în care se află Ascendentul și casa în care se valorifică aceasta. Din seara zilei de 13 iulie, după ora 20:31′, conflict între dorința și putința de a cheltui bani.

Citește Previziuni Urania pentru perioada 7 – 13 iulie 2018 pentru toate zodiile pe pagina HOROSCOP URANIA.