HOROSCOP URANIA: Cum începi luna iunie, PROVOCĂRI pentru multe zodii, apare PĂTRATUL MISTIC

HOROSCOP URANIA: În perioada cuprinsă între 28 mai și 3 iunie 2016 nu vor avea loc evenimente astronomice și astrologice semnificative, planetele urmându-și cursul prin aceleași semne zodiacale în care s-au înscris cu o săptămână - două în urmă. Importante și bogate în semnificații sunt însă relațiile pe care acestea le stabilesc. Astfel, întreaga săptămână se construiește un Pătrat Mistic, alcătuit din patru cuadraturi simple între planetele aflate în cele patru semne Mutabile, atingând gradul perfect pe 3 iunie.

27 mai 2016, 08:58
HOROSCOP URANIA: Cum începi luna iunie, PROVOCĂRI pentru multe zodii, apare PĂTRATUL MISTIC

Horoscop Urania Berbec

În ziua de 28 mai, la cote ridicate se vor afla informațiile și schimbul de idei și opinii pe care un nativ din Berbec le poate avea cu unul sau mai mulți prieteni. Pot apărea și surprize plăcute: informații care să le deschidă o nouă perspectivă asupra unei stări de lucruri sau sugestiile inteligente pe care aceia le pot oferi nativilor. Între 29 și 30 mai, existența lor cotidiană trece printr-un moment de recul sau de repliere. Berbecii încearcă să se liniștească, să se limpezească și să analizeze toate datele care au venit spre ei, în ultimul timp, tulburându-le niște convingeri sau niște principii. Mai pot intra în acest tip de „criză” și relațiile cu instituțiile sau persoanele din străinătate pe care ei se bazează, drumurile avute în vedere, pentru studii sau pentru a desfășura o activitate (stagiu de pregătire, probe, teste, în vederea unei angajări ulterioare). Între 31 mai și 1 iunie, energia și ambiția lor vor fi la cote mari. Berbecii vor fi determinați să întreprindă o serie de acțiuni menite să le permită un progres. Trăiesc în forță, acționează în forță, reacțiile lor sunt bruște, fără premeditare sau prudență. Între 2 și 3 iunie, un aspect, teoretic pozitiv, stabil, ar putea determina o mișcare abilă în plan practic sau menită să-i stabilizeze bănește. Condiția ei de realizare ar fi munca, activitatea profesională. Contextul se interferează însă cu o tentație vinovată sau cu ipoteza unei alegeri „în disperare de cauză” (li se forțează mâna într-o privință, sunt presați de termene și condiții exterioare cauzei bănești) care îi poate împinge să ignore un pericol sau să-și asume riscul unor soluții nu tocmai corecte. Este latura vulnerabilă a acestei perioade. În cazuri particulare, există posibilitatea ca unii Berbeci să ajungă în posturi de decizie pe care nu și le doresc pentru că nu le oferă nici satisfacție profesională, nici ascensiune socială, pentru că intuiesc dificultățile cu care se vor confrunta și faptul că vor fi „sacrificații de serviciu”.

Horoscop Urania Taur

În ziua de 28 mai, Taurii vor simți nevoia să facă ceva deosebit, să se remarce printr-o atitudine, o opinie, o inițiativă, să fie „vizibili”. Dar tendința este nu tocmai confortabil susținută de tranzite, fiind alimentată de vanitate, de dorința de a da o replică cuiva, de a demonstra ceva sau de a lansa un avertisment la adresa unui rival. Mai indicat ar fi să se abțină. Între 29 și 30 mai, se anunță secvențe plăcute de viață petrecute alături de prieteni. Momente de delectare alături de cunoscuți. Pentru unii, dorința de a se distra se va lovi de neputința de a cheltui pe cât și-ar dori, în acele momente. Perioada este bogată în impulsuri astrale amestecate: unele importante, altele care țin de domeniul fleacurilor, unele justificate, altele subiective sau născute din egoism. Discuțiile pe tema unui beneficiu material sau al unui ajutor moral, protecție socială, se pot lovi de unele condiționări personale legate de copii sau de persoanele dragi inimii lor. Deși unii s-au pregătit pentru niște discuții de principiu importante, problemele lor nu se pot rezolva în această săptămână pentru că vor fi prea multe cuadraturi și opoziții care ridică piedici importante pe de altă parte săptămâna este dominată de volatilitatea și instabilitatea dialogului astral unde iluziile se amestecă cu dorințele inoportune iar interesele bănești se lovesc de cadrele legislative dezavantajoase sau chiar descurajante. Între 31 mai și 1 iunie, Taurii își vor reprima o serie de gânduri, se vor abține să se pronunțe într-o discuție, vor evita să ia decizii, preferând să se confrunte cu ideile lor în forul interior. Între 2 și 3 iunie, se conturează un răstimp mai stabil, mai prielnic lor pentru a se calma și reorienta. În preajma lor vor circula tot felul de soluții pe care vor încerca să le încorporeze planului lor inițial dar, deja, se conturează un factor de respingere sau de subminare, provenind de la Marte, care a intrat pe 27 mai în casa rivalităților, dușmanilor deschiși, a tuturor pericolelor ce provin din relațiile parteneriale.

Horoscop Urania Gemeni

Ziua de 28 mai este una a inspirației, a fanteziei și unele dintre ideile care le vor trece prin minte nativilor se vor putea materializa dacă ei vor dovedi implicare, hotărâre și perseverență. Perioadă caracterizată prin „aspirații”. Între 29 și 30 mai, de la caz la caz, unii se pot confrunta cu probleme de imagine, cu derapaje în ceea ce privește relația lor cu publicul, alții pot trece prin momente de cumpănă, dacă sunt șefi și trebuie să ia o decizie de a cărei utilitate nu sunt convinși, dar sunt constrânși de context, ori de care se tem că le-ar prejudicia statutul socio – profesional. Alții pot trece prin situații limită în relațiile de familie: crize conjugale, depunerea actelor de divorț, partaje cu șicane, părăsiri ale domiciliului conjugal, blocaje ale unor demersuri în justiție. De fapt, latura procesuală este proastă pentru toate tipurile de relații parteneriale. Dacă este vorba de parteneri de afaceri atunci pot interveni și factori exteriori persoanelor implicate, prin intervenția instituțiilor sau aplicarea legii. Relațiile cu rudele de sânge vor evolua în totală contradicție cu direcția de viață a Gemenilor. Spre sfârșitul săptămânii devine din ce în ce mai greu de gestionat mulțimea problemelor. Între 31 mai și 1 iunie, relația cu prietenii este marcată de ciudățenii, de situații bizare sau chiar de reacțiile mai puțin justificate ale nativilor înșiși care se poartă cu bruschețe cu o serie de persoane care nu i-au supărat cu nimic. Între 2 și 3 iunie, nativii simt nevoia să se tempereze , poate și pe fondul unei stări proaste generale, fără o sursă organică bine definită. Ba sunt triști, ba sunt enervați, ba cad pe gânduri, ba n-au somn. Relațiile la locul de muncă pot trece prin momente neplăcute, Gemenii fiind acuzați de unele lucruri pe care le-au făcut și nu trebuia sau invers, nu le-au făcut când trebuia, iar ei vor suporta critica sau atenționările destul de prost, mai ales că unii, s-ar putea să fie reduși la tăcere în fața evidențelor.

Horoscop Urania Rac

În ziua de 28 mai, Racii vor fi încercați de tot felul de curiozități stranii: să afle ceva, să experimenteze ceva ori ar putea fi puși, chiar și fără această disponibilitate a lor de moment, să treacă prin situații stranii, unele cu aer de accident. Între 29 și 30 mai, nativii ar putea fi obligați să reformuleze în mare grabă o serie de atitudini și viziuni asupra unor oameni, idei, întâmplări și planuri de viitor din perspectiva unor informații discrete pe aproape că le „prind din zbor” și care au darul de a-i alarma. Uneori, relațiile de muncă pot evolua de așa natură încât să-i oblige să ia în calcul amânarea punerii în practică a unor decizii anterioare. Drumurile scurte ca și deplasările pe termen mai lung se pot împiedica de formalități, întârzieri sau de circuitul haotic al hârtiilor. Nu este o perioadă bună pentru nici un tip de examinare a competențelor iar dacă nativii nu se pot sustrage acestor examinări, este bine să rămână calmi, stăpâni pe situație și să nu răspundă la provocările, indiferent de la cine ar veni și ce domeniu de viață ar privi ele. Într-un registru al interiorității, nota generală a întregii săptămâni indică tensiuni, nehotărâre, cavalcadă sterilă a gândurilor, nesomn. Între 31 mai și 1 iunie, maturii între 40 – 43 de ani pot trăi o întâmplare care să dea un sens nou feliei existențiale vizate, care să-i oblige să-și reformuleze un scop sau o metodă de afirmare profesională ori de obținere a succesului. Între 2 și 3 iunie, dorința unora de a-și consolida statutul prin relații, cunoștințe și prietenii le poate fi împlinită prin întâlnirea sau apropierea lor de persoane tinere sau mai tinere decât ei, dinamice, care să le ofere sprijinul sau un statut special. Relațiile afective încep să sufere de pe urma tranzitelor spinoase ce operează pe casa a V-a și care nu au deloc darul să-i facă niște parteneri de trup și/sau suflet ușor de suporta, Racii lăsând impresia, prin tot ceea ce fac și ce spun, că sun geloși, posesivi sau egoiști.

Horoscop Urania Leu

28 mai va fi o zi dificilă pe multiple planuri. Reacțiile lor sunt tipice lor când este stârnit un nivel autorității, reprezentării sau stabilității prin meserie, funcție, imagine. Se vor opune oricărei ingerințe care încearcă să le modifice stilul de viață. Reacțiile lor vor fi vehemente chiar dacă va fi vorba de părinți, rude apropiate sau de partenerul de viață. Între 29 și 30 mai, preocupările pentru bani se vor amesteca, de-a valma, cu cele legate de creșterea, educarea, îngrijirea sau susținerea materială a copiilor. Implicarea lor în evenimentele plăcute, organizate de prieteni, vor intra în contradicție cu ceea ce doresc cei de care sunt legați afectiv, pentru că aceia se vor simți ignorați, abandonați, trădați pentru alte interese, marginalizați. Comunicarea se va face cu sincope și nu va fi suficientă pentru alimenta sau explica o motivație iar nativii vor lăsa impresia (sau chiar așa va fi) că sunt mai preocupați de plasamentele lor sociale, profesionale, de imagine, de alianțe decât de rostirea sentimentelor. Comportamentul nativilor va părea uneori nesincer sau lipsit de logică. Risc de a se lua după sfaturile unor persoane insuficient pregătite și avizate într-un domeniu, mai ales în planul afacerilor. Între 31 mai și 1 iunie, ambițiile personale vor fi trăite la cote înalte; lor, li se vor dedica nativii, indiferent de vârstă și cu o adevărată sete de victorie, de progres, de afirmare ori de frângere a aripilor unor rivali. Între 2 și 3 iunie, aceste tendințe își vor găsi un numitor comun, comportamentul lor, deși inflexibil, se va cristaliza în jurul unor idei-forță care se vor constitui ca un scop în viață; cel puțin, pentru această etapă. Este însă și răstimpul când se vor acutiza, într-un fel deranjant, tot felul de conflicte, care pleacă de la interese divergente iar nativii nu vor tolera opoziția pe care le-o vor face rudele, drept pentru care, pe fondul unui context astral vulnerabil, vor recurge la tertipuri și manevre șubrede moral care vor funcționa, cât de cât, în avantajul lor, până spre 2 august a.c.; după aceea, însă, decontul lor va fi mare.

Horoscop Urania Fecioara

În ziua de 28 mai, cel puțin din punct de vedere astral, nu se întrevăd, evenimente speciale. Poate doar o mică surpriză la locul de muncă. Între 29 și 30 mai, situația se schimbă și, pentru unii, ea poate deveni de-a dreptul dramatică. Toate premizele astrale care se bazează pe Pătratul Mistic (v. prezentarea generală a săptămânii) creează culoare de manifestare pentru acțiunile în derulare sau care urmează să se producă. Primul sector este cel al rivalităților, al proceselor, al divergențelor conjugale sau între partenerii de afaceri. Contextul devine extrem de solicitant spre sfârșitul săptămânii și puțini vor fi cei care vor rămâne neatinși de această aripă astrală. Noua direcție a conflictelor și diferența față de etapele anterioare este dată de ceea ce se spune, se afirmă, de afirmațiile care se lansează, de speculațiile care se vântură. Deși această notă pronunțată de oralitate este trecătoare și instabilă, ea funcționează ca pala de vânt care sporește intensitatea focului. A doua notă specială o dă Jupiter care, nemaifiind retrograd, are o putere de protecție sporită pentru nativi; aceștia vor găsi nebănuite resurse de rezistență și combativitate. Între 31 mai și 1 iunie se conturează o situație cu care unii nativi nu s-au mai întâlnit, care le va stârni reacții hazardate. Originea lor poate fi o pricină bănească sau o cauză familială cu miză materială. Între 2 și 3 iunie, în mod normal, pentru acești nativi, ar trebui să funcționeze, într-un chip cel puțin avantajos dacă nu spectaculos, funcția actualului Trigonului Regal construit pe semnele de Pământ. În conștiința unora, se vor sădi idei și direcții de viață, care îi vor motiva ani buni de acum încolo. Etapa e mai complexă decât o putem prezenta noi aici dar, în esență, ea se bazează pe funcția de reglare a destinului pe care o realizează, o dată la doisprezece ani, planeta Jupiter, ori de câte ori trece prin semnul natal al Fecioarelor, închizând etapele epuizate și deschizând sau consolidând drumurile necesare pentru etapele viitoare.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro