HOROSCOP URANIA: Cum te afectează echinocţiul de toamnă

HOROSCOP URANIA. Echinocţiul de toamnă, pe 23 septembrie. Pe 23 septembrie, la ora 11.21 (ora de vară a României, ora 8.21 UT), Soarele va intra în zodia Balanţei, marcând astfel şi faza astronomică a Echinocţiului de toamnă.

22 sept. 2015, 09:00
HOROSCOP URANIA: Cum te afectează echinocţiul de toamnă

Horoscop Urania Berbec

Au chef de noutate, de provocări. Etapa este trăită intens şi, de multe ori, ei pot obţine ceea ce-şi doresc. Din 21 septembrie începând cu ora 16 şi până în seara zilei de 23 septembrie ora 21 se pot confrunta cu probleme oficiale, de o anume gravitate poate şi cu rezonanţă publică.

Cariera este, pentru mulţi dintre nativi, o chestiune majoră şi nu tocmai uşoară, pentru că se conturează derapaje în sectorul alianţe, parteneriate, contracte, înţelegeri şi colaborări sau cooperări. Între 24 şi 25 septembrie vor fi obligaţi să facă faţă multor evenimente în contextul cărora vor cunoaşte multă lume sau, poate că ei înşişi le vor cultiva în scopul de a-şi lărgi cercul cunoscuţilor. 

Horoscop Urania Taur

Din 21 septembrie (ora16) şi până pe 23 septembrie (ora 21) nativii se simt mai bine, sunt mai siguri pe ei, mai dispuşi să abordeze, fără trac, o serie de chestiuni complicate, nemulţumitoare sau dureroase din viaţa lor, astfel că o serie de calcule pe care le fac sau de planurile pe care le pun la punct sunt logice, practice şi de bun simţ.

Uneori, această dorinţă de a acţiona corect şi „la obiect” se extinde şi asupra sectorului sentimental unde, ordinea în gânduri, înseamnă mai degrabă mai puţină emoţie, mai puţină slăbiciune şi mai multă luciditate. Din seara zilei de 23 septembrie până la sfârşitul zilei de 25 septembrie, ei vor fi plini de intenţii novatoare. Vor să schimbe o serie de detalii din viaţa şi activitatea lor publică, vor să anihileze un discret factor de opoziţie şi să îndepărteze neşansele.

Horoscop Urania Gemeni 

Prima formă de manifestare a unor neconcordanţe este la nivelul dialogului (întrebări, acuzaţii, explicaţii, tratative etc.). La o cercetare atentă se va observa că unele motive de discordie sunt vechi (mai ales în căsniciile care scârţie de o viaţă, fără să se fi ajuns la divorţ).

Cele care datează din perioada 23 decembrie 2014 – 15 iunie 2015 revin în actualitate chiar dacă, în timpul verii, ele păreau abandonate sau perimate. Între dupăamiaza zilei de 21 septembrie şi seara zilei de 23 septembrie unii Gemeni se pot confrunta cu nevoia imperioasă de a opera schimbări în activitatea sau în obiceiurile personale legate de bani, provocate de restricţii, limitări, neputinţe. Dezacorduri şi ostilitate ori de câte ori ei vor aborda o chestiune de natură materială (administrarea unor bunuri, case, terenuri, a unui patrimoniu), de a face acte între vii etc. Între 24 şi 25 septembrie mintea lor devine sclipitoare.

Horoscop Urania Rac 

Evitaţi excesele de tipul stat mult timp în picioare, sporturi ce solicită musculatura, ligamentele şi oasele picioarelor, şoldului sau coapselor, antrenamente exagerate. Între 21 septembrie, după ora 21, şi 23 septembrie seara există o predispoziţie pentru „îngheţarea” unor discuţii, negocieri, întâlniri de afaceri. Totul se contramandează, se amână sau se anulează. Dacă totuşi o serie de dialoguri în scop practic au loc, ele nu conduc la succes sau la înţelegere, fiind marcate de ostilitate, indiferenţă, lipsă de amabilitate de ambele părţi.

Horoscop Urania Leu 

Până pe 25 septembrie în zori, Leii vor beneficia de combinaţia Venus/ Marte în sectorul lor natal, de unde şi posibilitatea de a fi în bună formă fizică şi psihică.

În mod normal, ei ar trebui să aibă energie, să fie harnici, întreprinzători, determinaţi şi norocoşi. 19 septembrie – o noapte de griji, de spaime, de supărare cu privire la o chestiune de familie sau de patrimoniu familial. Între 19 şi 21 septembrie (până la ora 16) unii vor să se destină, să uite de griji. Mici escapade care se desfăşura în felul în care simt ei nevoia să se echilibreze sau să se „încarce”: mâncare, băutură, chef, dans, petreceri, jocuri, aventuri, senzaţii tari.

Între 21 septembrie după- amiaza şi 23 septembrie, ei se vor confrunta cu nevoia dictată de organism de a se supune unei restricţii alimentare, unui regim de viaţă atent supravegheat sau chiar cu limitarea unor capacităţi fizice, drept care o serie de activităţi vor fi abandonate sau amânate. Între 24 şi 25 septembrie, Leii vor stabili întâlniri şi întrevederi, audienţe, şedinţe în vederea punerii de acord într-o chestiune relativ urgentă, ce-i obligă să ia măsuri, decizii categorice.

Citeste previziunile Uraniei pentru perioada 19 – 25 septembrie pe LIBERTATEA.RO