Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Află predicţiile astrale pentru zodia Rac

Citeşte horoscopul lunii decembrie 2016 şi află cu ce te mai surprind astrele dacă eşti în semnul zodiacal Rac.

RomaniaTV.net
05 dec. 2016, 11:11
Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Află predicţiile astrale pentru zodia Rac

Relaxase şi distracţiiSărbători fericite!

Fiind atât de orientaţi spre familie, cu siguranţă că aceasta este perioada din an care vă place cel mai mult – iar anul 2016 va fi cu totul special. Pe 25 decembrie, iubitoarea Venus va forma un trigon favorabil cu generosul Jupiter şi un sextil incitant cu surprinzătorul Uranus, asigurând condiţiile necesare pentru petreceri, daruri şi chiar o apariţie surpriză.

Îndrăgostiţi şi prieteni

Luna decembrie va fi excelentă. Poate doar cu excepţia zilelor de 26 şi de 31 decembrie, toate planetele vor stabili relaţii de colaborare, îndreptate spre distracţii, inspirându-vă să faceţi la fel. E greu de imaginat că nu-i veţi vedea des pe cei dragi. Toată lumea trebuie să vină la dumneavoastră acasă şi să petreacă – doar pentru asta trăiesc.

Citeşte şi  HOROSCOP URANIA: Cum ne afectează LUNA PLINĂ de Crăciun. Previziuni pentru toate zodiile

Bani şi succes

în ce priveşte banii, vă puteţi aştepta la circumstanţele obişnuite. Veţi ieşi în oraş pentru a face câteva cumpărături serioase, hotărâţi să vă limitaţi la listă şi, mai important, la bugetul alocat. Şi, ca de obicei, dacă veţi vedea un lucru care i-ar face plăcere cuiva drag, veţi uita cu totul de listă şi de buget. Nu-i nimic, Crăciunul este doar o dată pe an.

Tranzite delicate

Luna aceasta există o zi care iese în evidenţă, fiind extrem de delicată. Destul de ciudat, dar e vorba de ajunul Anului Nou. în acea seară, impulsivul Marte se va întâlni cu visătorul Neptun, ambele planete aflându-se în Peşti – zodia guvernată de Neptun. Acestea fiind zise, în cazul în care plecaţi de la petrecere afumaţi, nu conduceţi maşina şi nu lăsaţi pe nimeni să vă ducă acasă dacă nu sunteţi siguri de starea persoanei respective. Nu uitaţi să vă puneţi centura de siguranţă.

Zile favorabile : Mai toată luna

Zile nefavorabile : 26,31

Sursa: Urania.com