Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Ce spun astrele pentru cei născuţi în Scorpion

Află din horoscopul astrologului Urania cum va decurge luna aceasta, pentru zodia ta!

RomaniaTV.net
09 dec. 2016, 09:14
Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Ce spun astrele pentru cei născuţi în Scorpion

Relaxare şi distracţii

Mai întâi, sărbători fericite! Universul a programat o lună cu adevărat stelară. Se pare că aproape toate energiile creează pofta de a petrece, de a împărţi îmbrăţişări şi de a le zâmbi celor dragi. Sincronizarea e perfectă şi vă veţi bucura de sentimente calde – ca să nu mai vorbim de vâsc!

Îndrăgostiţi şi prieteni

Aşteptaţi-vă la un telefon, un mesaj sau o vizită din partea unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de mult. Sunteţi foarte emotivi atunci când e vorba de oamenii pe care-i iubiţi, aşa că pregătiţi-vă de câteva lacrimi de bucurie în jurul datei de 10 decembrie, când Mercur, aflat în practicul Capricorn, formează un trigon cu visătorul şi sentimentalul Neptun. Cam aşa stau lucrurile atunci când visele devin realitate.

Citeşte şi  HOROSCOP: Ce zodii au şansa să-şi găsească marea iubire până de Crăciun

Bani şi succes

E posibil ca în sectorul finanţelor să apară luna aceasta anumite greutăţi, dar o schimbare norocoasă de situaţie vă ajută să începeţi noul an cu o majorare de salariu sau cu o promovare. Aveţi toate motivele să sărbătoriţi şi să fiţi veseli, aşa că, pentru cazuri de urgenţă, ţineţi la îndemână un tirbuşon şi o creangă de vâsc.

Tranzite delicate

Faceţi-mi o favoare. Dacă vă duceţi la o petrecere de revelion, aveţi grijă. Asta înseamnă să aveţi un şofer de încredere dacă vă faceţi de cap. Şi mai important, nu faceţi nimic nebunesc sau periculos. Categoricul Marte se va întâlni cu Neptun în noaptea aceea şi sunt posibile accidente. Fiţi siguri că aveţi cel puţin două opţiuni pentru a ajunge acasă în siguranţă.

Zile favorabile: Toate, în afară de două

Zile nefavorabile: 19,31

Sursa: Urania.com