Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Iată surprizele astrologice pentru nativii Taur

Dacă eşti sub semnul nativului Taur, atunci citeşte cu mare atenţie predicţiile astrelor pentru luna decembrie a acestui an.

RomaniaTV.net
03 dec. 2016, 11:23
Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Iată surprizele astrologice pentru nativii Taur

Relaxare şi distracţii 

Universul a făcut aranjamentele necesare pentru o lună minunată. În perioada 24-28 decembrie va fi multă căldură şi iubire, iar reuniunile de familie vor decurge în linişte. Va fi o lună surprinzătoare – din cele mai bune motive – graţie lui Venus şi lui Marte din imprevizibila zodie a Vărsătorului, care vor da naştere unui aflux de vizitatori interesanţi şi neobişnuiţi.

Îndrăgostiţi şi prieteni

Pe 25 decembrie, nu mai puţin de trei reprezentanţi ai astrologiei de anvergură – generosul Jupiter, surprinzătorul Uranus şi aşezatul Saturn – vor forma aspecte cu planeta dumneavoastră guvernatoare, afectuoasa Venus. Sunteţi extrem de sensibili la stările ei, aşa că atunci când e fericită, şi dumneavoastră sunteţi fericiţi. În jurul acestei date, vă puteţi aştepta să fiţi plini de bucurie, lucru valabil pentru aproape toată luna.

Citeşte şi  Horoscop: Top 3 zodii care marchează destinele tuturor în decembrie 2016

Bani şi succes.

Dacă în jurul datei de 7 decembrie apar cheltuieli neaşteptate, veţi fi bine dotaţi pentru a le suporta. Aţi fost întotdeauna cu capul pe umeri, lucru valabil mai ales în domeniul financiar. E posibil ca un prieten să vă ceară ajutorul şi, ca de obicei, nu-l veţi refuza. Aşteptaţi-vă că bunătatea să vă fie răsplătită înzecit.

Tranzite delicate

Dacă aveţi în plan să vă răsfăţaţi cu câteva băuturi pentru adulţi, lăsaţi cheile maşinii acasă, chemaţi un taxi sau apelaţi la un şofer de încredere. în noaptea de revelion, grăbitul Marte va fi în conjuncţie cu confuzul Neptun şi întâlnirea lor se poate solda cu accidente. Aveţi grijă de siguranţa proprie şi de a celor dragi.

Zile favorabile : 10, 11, 12,24, 25, 26, 27,30

Zile nefavorabile : 18,19

Sursa: Urania.com