Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Surprizele astrelor pentru nativii Balanţă

Citeşte predicţiile astrelor şi descoperă cum va evolua luna decembrie a acestui an pentru zodia ta!

RomaniaTV.net
08 dec. 2016, 06:30
Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Surprizele astrelor pentru nativii Balanţă

Relaxase şi distracţii

Cerul plin de energiile Săgetătorului şi Vărsătorului va adăposti din când în când în această lună o serie de sextile incitante şi trigoane favorabile şi cooperante, cât despre perioada sărbătorilor, aceasta va fi greu de uitat. în special zilele de 24 şi 25 decembrie par a fi extraordinare pentru dumneavoastră. Veţi avea parte de oaspeţi surpriză şi de o mulţime de îmbrăţişări pline de căldură – ca să nu mai vorbim de daruri. Petrecere frumoasă!

Îndrăgostiţi şi prieteni

Venus va pătrunde în casă a cincea, a tovarăşilor de distracţii şi a relaţiilor cu copiii, pe 7 decembrie. Totul se petrece în surprinzătoarea zodie a Vărsătorului. Această planetă imprevizibilă pregăteşte terenul pentru distracţie – când vă aşteptaţi mai puţin – prin intermediul prietenilor spontani şi unici care sunt dispuşi să facă aproape orice. Dar şi dumneavoastră vă veţi afla în aceeaşi dispoziţie.

Citeşte şi  Horoscop 2017. Află ce îţi rezervă astrele, în funcţie de zodia ta

Bani şi succes

Luna aceasta, problemele băneşti ar trebui să se deruleze favorabil. De fapt, veştile bune sunt pe drum şi ar trebui să sosească fie pe 7, fie pe 24 sau 26 decembrie. Sigur, e luna cadourilor, aşa că să nu fiţi surprinşi dacă cineva se face luntre şi punte şi se prezintă cu ceea ce vă doriţi de multă vreme.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate Impulsivul şi adesea necugetatul Marte se va întâlni cu visătorul Neptun pe 31 decembrie. Fiţi foarte atenţi dacă sărbătoriţi noul an în afara propriului cămin. Aceste două planete sunt adeseori prezente atunci când au loc accidente, mai ales dacă sunt implicate alcoolul şi stupefiantele. Cel mai bine ar fi să întâmpinaţi noul an acasă.

Zile favorabile : Toate, mai puţin cele trei de mai jos

Zile nefavorabile : 19, 26, 31

Sursa: Urania.com