HOROSCOP URANIA: Luna plină afectează zodiile. Nativii pot fi stresaţi, agitaţi, neliniştiţi

HOROSCOP URANIA. Între 10 și 16 septembrie 2016 cel mai important eveniment astronomic și astrologic al perioadei va fi faza de Lună Plină în Pești însoțită de o Eclipsă de Lună. Fenomenul va avea loc în ziua de 16 septembrie

09 sept. 2016, 06:21
HOROSCOP URANIA: Luna plină afectează zodiile. Nativii pot fi stresaţi, agitaţi, neliniştiţi

Berbec

În prima parte a zilei de 10 septembrie (până la ora 16), este posibil ca în sufletul unor Berbeci să se instaleze entuziasmul provocat de perspectiva unei plecări din țară, a unei scurte călătorii, a unei mici vacanțe dar fiorul nu este dat neapărat de ideea că se vor rupe de plictisul cotidian ci de ceea ce așteaptă ei de la acest drum: o schimbare, o surpriză, o realizare, o legătură utilă, o întâlnire esențială pentru viața sau cariera lor. Între după-amiaza zilei de 10 septembrie și 12 septembrie, miza acestor zile va fi, pentru majoritatea nativilor, legată de felul în care ei vor acționa sau în care vor fi provocați ori de câte ori vor trebui să ia decizii în postură de șefi, lideri, conducători, patroni, coordonatori. Relația între această casă și cea a muncii este strânsă și, până la un punct, relațiile dintre cele două semne zodiacale care patronează aceste activități, sunt destul de armonice; de asemenea, și prezența Soarelui în casa a VI-a, indică posibilitatea de a reuși – e drept cu dificultate! – prin insistență, răbdare, metodă, dar, totuși, ei vor putea impune o direcție, un stil de muncă, o conduită, o responsabilitate etc. Pe 13, 14 și în dimineața zilei de 15 septembrie (până la ora 05:23′), Berbecii pot primi de la prieteni vești care să-i uimească. Întâlnirile cu prietenii vor fi marcate de inedit, de o situație insolită.

Între 15 și 16 septembrie, gândurile de tot felul se vor abate asupra lor iar confuzia va fi amplificată de starea psihică modelată de Luna Plină și de Eclipsă. În încercarea de a rezolva o chestiune de bani sau de muncă, se vor confrunta cu nedumeriri, necunoscute și ipoteze. Atenție: nu toate informațiile care vor ajunge la ei vor fi conforme cu realitate. Pentru cei care muncesc în străinătate sau intenționează să facă asta, lucrurile sunt mai simple: au nevoie doar de o informare corectă pentru a ști ce decizie să ia.

Taur

În prima parte a zilei de 10 septembrie (până la ora 16), vor continua preocupările legate de formele legale asupra unor bunuri sau acte care să le permită să valorifice niște bunuri materiale. Latura juridică, și nu cea bănească, va fi cea importantă. Între după-amiaza zilei de 10 septembrie și 12 septembrie, gânduri (mai bine zis răzgândiri) și analize ale unei situații complicate, legate de o persoană dragă, o relație afectivă sau relația cu copiii. Deși știu ce ar trebui să facă, nativilor le este greu să procedeze așa cum le dictează conștiința sau ar impune situația creată, ei amână, așteptând să se petreacă ceva care să aducă o rezolvare de la sine sau care să le permită să acționeze degajat, fără conflicte și reproșuri. Pe această direcție, ziua de 16 septembrie sau, cu o marjă de toleranță, de două zile în minus și în plus față de acest reper, situația se poate precipita iar evenimentele se pot derula rapid, nepermițându-le să intervină în vreun chip. Dacă sentimentele sunt reversibile, banii care ar putea fi motivul sau prețul acelui eveniment, nu se vor putea recupera.

Pe 13, 14 și în dimineața zilei de 15 septembrie (până la ora 05:23′), mecanisme sociale, profesionale sau publice se declanșează pe neașteptate punându-i în fața unor realități care țin de parteneri, de meserie, de funcție într-o manieră care poate fi, de la caz la caz, deranjantă, jignitoare, amenințătoare sau lezantă. Evoluție delicată a proceselor care necesită o abordare diplomatică și în deplină cunoștință de cauză. Între 15 și 16 septembrie, nativii ar putea simți nevoia să se sfătuiască cu un prieten, ar putea avea nevoie de ajutor, înțelegere sau solidaritate cu o cauză personală dar, în acest răstimp, va opera faza Lunii Pline și Eclipsa de Lună care vor arunca o apăsare sufletească, făcându-i să se simtă singuri, izolați, neînțeleși, abandonați.

Gemeni

În prima parte a zilei de 10 septembrie (până la ora 16), pot continua disputele aprinse cu partenerii de afaceri, cu colegii implicați într-un proiect sau cu soțul ori soția. Situația, indiferent care ar fi ea, nu se îndreaptă spre rezolvare ci doar se încarcă cu argumente de-o parte și de alta, care vor fi reluate, în această toamnă, de mai multe ori. Între după-amiaza zilei de 10 septembrie și 12 septembrie, relațiile cu familia vor fi stingherite de probleme materiale, de interesele sau ambițiile personale. În acel moment, discuțiile vor fi inutile ba, mai mult, ele îi pot determina pe nativi să se răzgândească într-o privință. Pe 13, 14 și în dimineața zilei de 15 septembrie (până la ora 05:23′), Gemenii pot da dovadă de imaginație și fantezie sau pot dezvălui o latură „strălucitoare” a minții lor, în stare să vadă cu luciditate adevărul sau soluția pe care alții nu-o intuiesc. Va fi o perioadă bună pentru toți cei care scriu, vorbesc în public, se exprimă convingător într-un context juridic, politic, social sau religios ori profesoral. Latura plăcerilor va fi intens susținută astral, dovedindu-se o adevărată provocare.

Între 15 și 16 septembrie, Luna Plină va viza cariera și problemele personale legate de locuință, avere, gospodărie. Pentru unii, în acele zile, se pot amesteca, deranjant și greu de ținut sub control, relațiile de familie cu cele conjugale, interesele materiale și stabilitatea căminului cu demersurile în justiție. Dar, chiar și fără implicarea instituțiilor de resort, vor redeveni actuale probleme mai vechi, reconfigurate în lumina unor noutăți legislative, care îi vor obliga pe Gemeni să ia deciziile necesare în funcție de schimbările de ultim moment. Cei tineri, se pot supăra pe perechea lor trupească sau sufletească, se pot certa, se pot despărți sau se pot purta fără tact și eleganță.

Rac

În prima parte a zilei de 10 septembrie (până la ora 16), fără a fi vorba de o stare de sănătate deteriorată, nativii pot fi stresați, agitați, neliniștiți. La locul de muncă se pot petrece evenimente cu coloratură legală, oficială, juridică care vin, în mediul respectiv, sub forma unor măsuri restrictive, a unor măsuri ce limitează niște drepturi sau modifică niște condiții de lucru și de repaus. Între după-amiaza zilei de 10 septembrie și 12 septembrie, se conturează un răstimp neproductiv, ca un fel de pauză forțată în toiul evenimentelor. Nu sunt indicate dialogurile pe chestiuni parteneriale pentru care nativul arată un interes special sau care au o componentă oficială. Totul e blocat, închis, încuiat, inaccesibil:oamenii, reprezentanții instituțiilor, chiar și …telefoanele.

Pe 13, 14 și în dimineața zilei de 15 septembrie (până la ora 05:23′), nativii vor face efortul de a scoate bani din piatră seacă și, chiar dacă nu vor găsi o rezolvare, mintea lor va fremăta de idei îndrăznețe. Între 15 și 16 septembrie, lumea gândurilor înalte, planul conștiinței, lumea reprezentărilor superioare este mobilă, flexibilă, favorabilă pentru acei nativi care doresc să-și schimbe principiile de viață sau să renunțe la ideile preconcepute (prejudecăți) în virtutea adaptării la realitate sau la provocările momentului. Unii pot învăța și accepta, mai repede decât în alte dăți, ce trebuie să facă dar asta nu înseamnă că nu se ridică și dificultăți de înțelegere. Contradicțiile continuă să fie active, punându-le piedici în calea cristalizării unor noi premize interioare. O componentă importantă în acest proces, care se desfășoară cu rapiditate, o va avea educația, școala, „cartea”, învățătura acumulată, experiența de viață și dorința de a progresa iar din punct de vedere astrologic, forța cu care lucrează asupra minții și sufletului lor, Luna Plină și Eclipsa din 16 septembrie.

Leu

În prima parte a zilei de 10 septembrie (până la ora 16), continuă să se manifeste predispoziția resimțită în ultimele zile pentru distracție, aventuri, provocări, senzații tari. Cei care desfășoară activități sportive vor fi avantajați dând dovadă de forță fizică, energie, implicare, disponibilitate spre efort și dedicare unei mize. Între după-amiaza zilei de 10 septembrie și 12 septembrie, deși nu au nici un chef să muncească, obligațiile de serviciu îi vor obliga să se dedice responsabilităților pentru care sunt retribuiți. O discuție despre bani (mai mulți) sau despre alte modalități de efectuare a plății salariale se pot purta dar nu vor conduce la un rezultat concret și nici mulțumitor. Mai degrabă, se întrevede amânarea unei decizii privitoare la acest subiect atât din partea Leului – angajat, care calculează și cumpănește, cât și al angajatorului care va cere un timp de gândire. Stare sufletească morocănoasă. Pe 13, 14 și în dimineața zilei de 15 septembrie (până la ora 05:23′), informații sau situații surpriză care îl pun pe gânduri pe Leu, obligându-l să găsească o soluție pentru un inconvenient apărut de curând într-o chestiune cu miză familială (rude de sânge) sau contractuală.

Între 15 și 16 septembrie, axa celor două case ale banilor este solicitată de opozițiile planetelor în tranzit, de retrogradarea mercuriană și, mai ales, de Luna Plină însoțită de Eclipsa de Lună, din 16 septembrie, care își vor pune amprenta pe orice gest, pe orice intenție, pe orice demers cu finalitate materială. Nota generală a întregii săptămâni este capacitatea de a învăța repede și ușor („prind din zbor”), de a avea noroc la informație sau de a trece examenele și verificările curente ale pregătirii școlare, universitare sau profesionale cu bine. Alții pot face vizite, scurte deplasări cu persoane care, acum sau în viitor, se vor dovedi utile nativilor din Leu.

Fecioara

În prima parte a zilei de 10 septembrie (până la ora 16), se pot petrece tot felul de evenimente de importanță diferită – minoră sau majoră – care presupun un efort de adaptare la condițiile de moment ale unui mod de viață în care se amestecă interesele personale, cele ale familiei sau ale partenerului de viață. Nici una dintre condiționările acestora nu sunt simple dar nici nu pot fi ignorate. Fecioara va face un adevărat tour de force pentru a le ține sub control, pentru a rezolva ce se poate rezolva doar că, ea însăși va fi măcinată de îndoieli și neîncredere pentru că Mercur e retrograd chiar în zodia lor. Sensul vieții (Nodul Nord al Lunii) împreună cu Mercur și Soare, în tranzit, indică o serie de aspecte majore care se derulează în viața acestor nativi și-i solicită pe toate planurile, obosind sau chiar epuizând fizic, psihic și nervos Fecioarele. Pe această direcție, Luna Plină, pe casa conflictelor și a proceselor, poate să sporească acest context de viață asupra celor care trăiesc furtunos, în preajma datei de 16 septembrie, cu o marjă de toleranță de două zile înainte și două zile după producerea evenimentului. Dar, pentru că în joc intră trei planete retrograde, este de așteptat, ca aceste evenimente să se nuanțeze pe termen scurt, peste două-trei săptămâni sau, pe termen mediu, să dureze până spre 1 februarie 2017.

Între după-amiaza zilei de 10 septembrie și 12 septembrie, în planul vieții de fiecare zi, impulsul astral este precar, aducând celor care nu se confruntă cu probleme majore de viață, echilibrul și înțelepciunea de a se mulțumi cu puțin, fără să râvnească sau să viseze la fericire, petreceri sau distracții. Pe 13, 14 și în dimineața zilei de 15 septembrie (până la ora 05:23′), stări de spirit trecătoare, în funcție de evenimentele care se derulează la locul de muncă. Spre sfârșitul săptămânii, regimul banilor va fi presărat cu surprize.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro