Horoscop Urania pentru intervalul 17-23 ianuarie. Aspectul de Lună Noua va influenţa toate zodiile

Pe este puţin timp se va forma aspectul de Lună Nouă, cu Soare şi Lună în conjuncţie Vărsător. Tocmai de aceea în perioada 17 – 23 ianuarie 2015, mai solicitate vor fi zodiile Vărsător şi Peşti, dar şi celelalte semne astrale vor avea parte de multe surprize de tot felul.

RomaniaTV.net
16 ian. 2015, 12:29
Horoscop Urania pentru intervalul 17-23 ianuarie. Aspectul de Lună Noua va influenţa toate zodiile

Berbec

Berbecii pot să treacă prin stări de nervozitate extremă. Îşi ies din sărite cu uşurinţă, dar felul în care izbucnesc, frecvenţa acestor accese, durata lor şi mai ales felul în care se angajează cu întreaga lor fiinţă, toate sunt trăite la cote maxime cu un impact asupra stării lor de sănătate. Multe dintre motivele de nemulţumire sunt vechi. Nu vă bazaţi pe prietenie: între 18-21 ianuarie, ea este o noţiune fără acoperire pentru dumneavoastră, mai ales pe 20 ianuarie.

Citeşte şi HOROSCOP 17-22 IANUARIE: Care este zodia NOROCOASĂ a săptămânii

Taur

Ar putea fi vorba de un început, pe premise care surprind şi nasc speranţe. Să vorbiţi nu e interzis; să nu vă bazaţi însă pe cuvinte este mai înţelept. Se întrunesc destule motive pentru ca o etapă ce se deschide acum să fie abandonată sau imposibil de pus în practică până la jumătatea lunii februarie a.c. Până atunci, din fericire, aveţi destul timp să analizaţi propunerea în sine, să-i verificaţi pe oamenii care vi s-au adresat şi să luaţi o decizie în cunoştinţă de cauză. Pe unii dintre nativi îi bate gândul să o rupă definitiv cu o serie de abordări personale care nu le-au adus succes, bani sau notorietatea pe care o estimau şi în contul căreia au făcut, la un moment dat, tot felul de sacrificii.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce persoane îl dezgustă în relaţie, în funcţie de zodie

Gemeni

Au destul fler pentru a pune punctul pe i. Sunt preocupaţi de tot ce ţine de idei, de subtilitate sau de un înalt nivel de spiritualitate. Atenţie la sensul cuvintelor şi la ton. Nu lăsaţi loc la interpretări. De aici, unora li se poate trage câte un ponos. În acest sector al casei a IX-a se aşază şi faza de Lună Nouă care îi poate pune în faţa unor situaţii inedite cu privire la o ipostază publică sau socio-profesională. De aici şi tendinţa de a se dezice sau de a (re)nega ceva ce au susţinut, până nu demult, că preţuiesc.

Citeşte mai mult pe Libertatea.ro.