Horoscop Urania pentru intervalul 20-26 decembrie. Cum te influenţează SOLSTIŢIUL DE IARNĂ

Perioada cuprinsă între 20 și 26 decembrie este bogată în aspecte astrologice. Soarele schimbă lăcașul zodiacal în ziua de 22 decembrie, când intră în Capricorn. Primul aspect este legat de un eveniment care se produce la ora 1:04 şi care marchează Solstițiul de iarnă. Al doilea aspect, spectaculos, este cel legat de producerea fazei de Lună Nouă în aceeași zi când Soarele și Luna se vor afla în conjuncție. Această suprapunere, a fazei de Lună Nouă peste momentul Solstițiului de iarnă, nu s-a produs niciodată de la 1900 încoace.

RomaniaTV.net
19 dec. 2014, 10:59
Horoscop Urania pentru intervalul 20-26 decembrie. Cum te influenţează SOLSTIŢIUL DE IARNĂ

Dincolo de explicațiile simbolice, alegorice și esoterice ale celor trei momente care coincid, nu putem, totuși, să nu identificăm o reală încărcătură energetică a momentului, precum și un anume „punct 0” al unei realități astrologice.

Berbec

Zodie solicitată la maximum pe sectorul carieră, imagine, dezvoltare și afirmare personală prin activitate profesională, misiuni sociale. Prezența Lunii Negre în Casa muncii poate acționa discret în direcția alterării unor ipostaze fie publice, fie ce ținteau succesul; de aceea, faza de Lună Nouă din ziua de 22 decembrie poate să fie doar începutul unor disonanțe. Probabil că, în viața unora, se va instala o stare de așteptare încordată, de vigilență sau chiar de pregătire pentru o bătălie (de idei, de opinii, de interese, de stil de muncă, de conducere).

Taur

Cea mai bună veste: au scăpat, din 23 decembrie, de prezența planetei Saturn, care le-a răvășit casa a VII-a, a relațiilor parteneriale sau contractuale. De acum încolo, pentru o bună perioadă de timp, Taurii vor putea să construiască ceva real sau util, în relațiile pe care le patronează această casă. De astă dată însă, rapiditatea și eficiența acelor demersuri va fi în directă legătură cu zestrea cu care vin din naștere. Saturn va intra în casa bunurilor dobândite prin moștenite ori prin alte gesturi consfințite de acte legale. De Crăciun pot fi „împinși” în față (mai mult fără voia lor) pentru a rezolva o chestiune (într-o situație de criză) sau pentru a înlocui ori susține pe cineva. Este momentul celor tineri, în plină afirmare. Pentru persoanele mature sau aflate la o vârstă respectabilă se pot crea, întreaga săptămână, situații favorabile regretelor, renunțării, dezamăgirii, observării resemnate a unei realități de care se detașează.

Gemeni

Numeroase probleme de ordin material, patrimonial. Unele merg binișor, dar cu întârzieri. Dar și situații confuze ori care anunță probleme de ordin legal cu privire la bunuri într-o legătură directă sau indirectă cu pământul (în sensul de teren, de bun funciar). Nu este exclusă o serie de evenimente neașteptate ținând de întreaga semnificație a casei a VIII-a, care este una negativă. Atenție la sporturile extreme (schi, alpinism), precum și la conduita rutieră. Pe 23 decembrie Saturn intră în casa a VII-a și, de aici, timp de aproape trei ani de acum în acolo, va modela și va condiționa toate relațiile parteneriale, modul de viață personal și ridicarea socială prin meserie și calități, prilej de iluzii deșarte și tendințe de a forța nota prin exagerare.

Rac

Puternic accent existențial întreaga săptămână în sectorul căsătoriei, relațiilor de afaceri, contractelor, asocierilor mai mult sau mai puțin profitabile, a proceselor și rivalităților. Luna Nouă din 22 decembrie presupune un început, după epuizarea unei secvențe de viață anterioare prin arderea unei etape. Atenție la graba cu care unii dintre nativi vor dori să repare ceva stricat sau doar lezat de evenimentele ultimilor doi ani și jumătate. Acum, la acest sfârșit de an, chiar nu este momentul potrivit, în ciuda unor oferte sau oportunități care li se deschid. În unele cupluri se poate instala tăcerea, ostilitatea, înstrăinarea.

Citeşte continuarea pe Libertatea.ro.