Horoscop Urania pentru intervalul 22-28 noiembrie

Urania a realizat previziunile pentru toate zodiile pentru perioada 22-28 noiembrie. Află care sunt zodiile favorizate de astre.

21 nov. 2014, 10:02
Horoscop Urania pentru intervalul 22-28 noiembrie

BERBEC

Bune sunt relaţiile cu străinătatea: mai întâi, ca lanţ de oportunităţi, apoi, după 28 noiembrie, şi din perspectiva comunicării la distanţă pe toate căile ori chiar prin intermediul călătoriilor de scurtă durată. Luna Nouă creează pe 22/23/24 noiembrie un val de mobilizare interioară, de ambalare, precum şi o disponibilitate crescută în a face planuri, scrie libertatea.ro.

Nuanţa ţine de ipoteză, dorinţă, vis, speranţă şi nu are o dimensiune concretă (hărnicie, eficienţă, muncă). Este bună pentru consolidarea unor planuri de viaţă resimţite difuz. Posibile surprize (nu toate plăcute), provocate de cunoştinţe ocazionale sau prieteni.

TAUR

Nativii îşi pot consolida cunoştinţele dobândite în diferite forme de învăţământ prin practică, ucenicie, specializări. Alţii îşi pot stabiliza prioritatea pe termen scurt legată de evoluţia profesională.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt calităţile şi defectele lui, în funcţie de zodie

Sunt şi persoane pentru care o serie de tranzite ale săptămânii viitoare funcţionează doar ca un motiv (sau un pretext?) pentru a justifica o serie de refuzuri, încăpăţânări sau rezistenţa în faţa nevoii de a opera o serie de schimbări în conştiinţa ori în crezul lor. Cramponare păguboasă. Pe 28 noiembrie pe unii nativi îi poate apuca brusc cheful de „a veni de hac” cuiva

GEMENI

Poate fi vorba de o colaborare, un parteneriat, un contract, o participare, integrarea activă într-un grup de acţiune sau o căsătorie. Sunt însă şi destule date care privesc desfăşurarea unor evenimente ce ţin de justiţie, anchetă, depoziţia sau instanţă. Unele procese pot începe, altele se află în faza unei turnuri ce dă altă perspectivă asupra conflictului, tipului de abordare, făcând posibilă întrezărirea finalului, a deciziei sau a hotărârii.

Citeşte şi Horoscop: Cât de sincer este iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Ce se începe acum, pe această casă a VII-a, va dura aproximativ un an. Pe 27 şi 28 noiembrie este posibil ca aceşti nativi să fie inspiraţi, să le treacă prin minte idei şi soluţii excepţionale prin originalitate sau ingeniozitate; alţii pot face o bună figură într-un plan al ideilor şi concepţiilor pe care le exprimă dezinvolt, sincer şi convingător. Luna Neagră va intra după 28 noiembrie în casa relaţiilor cu familia din care provin, a patrimoniului, a casei în care locuiesc.

Continuarea horoscopului realizat de Urania pe Libertatea.ro.