HOROSCOP URANIA pentru perioada 19-25 ianuarie 2019. Soarele şi Mercur vor intra în zodia Vărsătorului. Berbecii vor face călătorii

HOROSCOP. Astrologul URANIA prezintă horoscopul pentru perioada 19 – 25 ianuarie 2019. Soarele și Mercur vor intra în zodia Vărsătorului. Iată cum vor fi influențate zodiile.

18 ian. 2019, 11:40
HOROSCOP URANIA pentru perioada 19-25 ianuarie 2019. Soarele şi Mercur vor intra în zodia Vărsătorului. Berbecii vor face călătorii

HOROSCOP. Berbec

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, unii pot face scurte deplasări sau se pot afla în cursul unei călătorii. Mesaje legate de evenimentele în derulare în timpul serii anterioare și a acestei nopții. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, preocupări mai mult sau mai puțin plictisitoare dar necesare în gospodărie. Stres provenind de la relațiile cu rudele apropiate (părinți) care îi pot acapara, extenua sau constrânge să-și asume activități ce decurg din datoriile morale sau obligațiile de familie.

Citeşte şi Horoscop Mariana Cojocaru 20-26 ianuarie 2019. Pasiuni dezlănţuite şi energii pozitive. Banii sunt influenţaţi de eclipse

În ziua de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și le va permite Berbecilor, timp de o lună, de acum încolo, să întâlnească persoane interesante, să participe la evenimente care să le suscite interesul, să treacă prin experiențe de viață incitante, să aibă inițiative interesante pe care să le pună în aplicare împreună cu unul sau mai mulți prieteni. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, dorință de a face mișcare (antrenamente, activități sportive de agrement, de întreținere sau profesioniste). În dimineața zilei de 21 ianuarie, va avea loc Luna Plină în Leu care va intensifica dorința nativilor de a se destinde prin petreceri active (dans, jocuri, participare la manifestări colective), cheful de aventuri și trăiri intense în plan senzual sau sexual. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, revenirea la sarcinile de serviciu cu mai multă dedicare sau simț al datoriei. Discrete disfuncții digestive. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c., și le va permite să afle lucruri noi, surprinzătoare în legătură cu unele persoane din cercul lor de apropiați ori să aibă dialoguri interesante și utile lor. Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, relații parteneriale delicate, fragile, schimbătoare sau ambigui.

HOROSCOP. Taur

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, „gânduri de noapte’, calcule și analize legate de situația lor financiară. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, fel de a se exprima prudent, dorință de a afla dar și de a verifica informațiile primite, moment bun pentru studiu individual și acumulare de cunoștințe, pentru memorizare și recapitulări. Lipsă de entuziasm față de deplasările pe care ar trebui să le facă din varii motive (stare organică neprielnică, alte priorități, oboseală accentuală, condiții climaterice neprielnice). Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului și le va deschide nebănuite oportunități de salt profesional, de recuperare a imaginii publice ori de afirmare și/sau debut spectaculos. Momente speciale în carieră. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, preocupări domestice intense motivate de o circumstanță personală care îi obligă să fie fermi în decizii și implicați în rezolvarea rapidă și fără echivoc a situațiilor ivite în prejma zilei de 21 ianuarie, când va avea loc Luna Plină în Leu, context astral care va accentua o chestiune de orgoliu sau de vanitate în atitudinea lor față de averea, patrimoniul și familia din care provin. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, etapă mult mai calmă, cu trăiri temperate prin autocontrol și capacitate de a se detașa de factorii subiectivi (emoții, ecou afectiv, plăcere, etc.). Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c., permițând o bună circulație a informațiilor și comentariilor legate de persoana lor sau de activitatea depusă (competență, stil, succes, eficiență). Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, Taurii vor fi obligați să adopte o atitudine moderată, dublată de diplomație și răbdare la locul de muncă.

HOROSCOP. Gemeni

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, preocupările curente le-ar putea acapara gândurile, obligându-i să mediteze, în liniștea nopții, la cauzele ori soluțiile posibile. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, nevoia de a-și revizui un plan de cheltuieli, cumpărături, investiții în funcțiile de evoluția situației lor financiare de ultim moment. Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului ceea ce va avea un efect pozitiv, timp de o lună, asupra mentalului lor. În mod normal, Gemenii ar trebui să gândească bine, să fie receptivi la informațiile care-i privesc, să-și lărgească universul de cunoaștere și să desfășoare proiecte profesionale sau de viață pline de curaj. Spiritul novator, imaginația și fantezia vor da nerv și originalitate demersurilor lor. În dimineața zilei de 21 ianuarie, va avea loc Luna Plină în Leu, eveniment care își va pune amprenta pe axa celor două case ale comunicării, ale învățării sau ale pregătirii școlare și/sau universitare, ale perfecționării profesionale, generând cadre noi de viață și acțiune care să le permită să facă schimbările dorite, să progreseze ori să-și regăsească încrederea în sine. Moment al curajului, al speranței, care îi va susține în demersurile lor, mai ales pe cei tineri. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, activitate de rutină în casă și în familie. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c. El va contribui la un schimb interesant de idei, opinii și informații ori la o lărgire a orizontului în contextul unor evenimente speciale menite să-i pună în valoarea sau să-i motiveze. Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, stări interioare relaxate, disponibilitate spre divertisment și distracții ușoare care să nu-i solicite prea mult fizic, organic sau sufletește.

Horoscop. Rac

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, preocupări legate de buna funcționare a organismului. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, posibilă criză de orgoliu sau de mândrie născută din relația valoare personală – salarizare, calitate a muncii – recompensă bănească. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, Racii vor dori să reașeze pe baze noi, corecte, un contract de muncă sau o colaborare. Deși dorința lor este mai veche, acum, inițiativa pe care o vor avea va fi posibilă prin impulsul dat de Luna Plină în Leu care va avea loc în ziua de 21 ianuarie. Cei solicitați ar trebui să se arate dispuși să găsească o soluție onestă și adecvată. Mai complicat va fi dialogul cu aceia dacă nativii se consideră lezați în drepturile lor și tratați fără respectul cuvenit. Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului și va patrona de-a lungul lunii viitoare, o posibilă întorsătură de situație spectaculoasă în planul bunurilor, avantajelor materiale sau al banilor ce depind de voința unei persoane ori de competența unei instituții. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, etapă bună pentru învățare, repetare, revizuirea cunoștințelor teoretice, exerciții practice posibile prin stabilitatea interioară și uriașa rezervă de răbdare și metodă de care Racii vor dispune. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, înlesnindu-le, până pe 10 februarie, accesul la informațiile necesare rezolvării unei chestiuni patrimoniale (partaj, succesiune, proces prin care se revendică cote părți dintr-o activitate profitabilă la care au contribuit). Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, dorința de a se detașa de factorii de stres familial pentru a desfășura, în condiții normale, activitățile profesionale solicitante, ca volum și exigență, sau presante prin termenul-limită impus.

Horoscop. Leu

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, context astral nesemnificativ. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, tendința de a se izola, de a se interioriza pe fondul unor stări organice speciale (oboseală, stres, supărări, muncă încordată, tensiuni existențiale) care impun refacerea forțelor fizice și psihice. Capricii culinare, absența poftei de mâncare fără ca aceasta să fie simptomul unei boli. Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului și va declanșa, pentru o lună de zile, de acum încolo, situații imprevizibile în plan partenerial. Unele le vor permite să opereze schimbări substanțiale la nivelul înțelegerilor și contractelor aflate în derulare sau în negociere. Sectorul conjugal va fi supus unor încercări care vor scoate la iveală elementele șubrede din relația de cuplu. Evoluție greu de anticipat în plan procesual sau în cazul anchetelor. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, personalitatea nativilor se va afla în vizorul astrelor: evenimente, sugestii, motivații, provocări, ipostaze amplificate de Luna Plină în Leu, care va avea loc în dimineața zilei de 21 ianuarie și care va da o notă de urgență și de necesitate gesturilor și deciziilor luate de nativi. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, grijă față de bani dar și stres provocat de felul în care se concretizează o formă de plată a muncii lor; pentru moment, Leii constată blocaje instituționale sau legale așa încât nu pot provoca nici o schimbare. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c., permițând circulația informațiilor și dialogurile în plan personal cu reprezentanții unor instituții; nu întotdeauna acestea se vor dovedi comode pentru nativ. Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, se va produce o oarecare relaxare sau înseninare relațională.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.