Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 30 aprilie-6 mai 2016

Previziuni astrologice pentru perioada 30 aprilie – 6 mai 2016.

28 apr. 2016, 14:51
Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 30 aprilie-6 mai 2016

Berbec

Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, posibile surprize sau reevaluări discrete ale prietenilor și naturii relației pe care Berbecii o au cu aceștia, din perspectiva unor cuvinte, gesturi sau fapte pe care le-au făcut în acest răstimp și care le dau de gândit. Substratul bănesc ar putea fi una dintre motivațiile care îi nemulțumesc sau îi alarmează. Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, nativii vor dori să se liniștească prin somn, izolare de forfota vieții sau să se echilibreze organic prin terapii, tratamente corporale, exerciții de destindere.

Într-un alt plan, este posibil ca Berbecii să renunțe la iluziile pe care și le-au făcut în legătură cu un viitor loc de muncă sau cu un salt material rezultat prin schimbarea salarizării. Între seara zilei de 3 mai și 5 mai, până la ora 19, nativii se vor dovedi energici, în bună formă fizică, plini de inițiativă, gata să riposteze oricărui rival sau oponent ce se ivește în plan public și partenerial. Începând cu seara zilei de 5 mai până la sfârșitul zilei de 6 mai, Luna Nouă în Taur, din casa a a II-a a banilor, va scoate la iveală toate probleme și deficiențele legate de banii obținuți prin efort personal sau ca rezultat al exercitării unei funcții plătite.

Teoretic, aceste trei case – muncă/funcție/bani – sunt legate între ele de aspecte astrale armonice, ba chiar, la realizarea acestor trigoane, participă și cei doi Benefici. Practic, ar putea fi vorba doar de un efort intens pentru menținerea unei situații convenabile lor sau pentru ameliorarea ei în viitorul apropiat. Luna Nouă din ziua de 6 mai indică și oportunitatea de a face pași concreți pe direcția obținerii unor venituri pentru care au nevoie de oarece inspirație sau intuiție a momentului oportun. Cu toate acestea, se conturează unele întârzieri sau amânări, până spre 21 mai a.c., provenind de la așteptarea îndeplinirii unor formalități legale sau a unor aprobări, semnături și decizii.

Taur

Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, deși pentru români va fi vorba de zile libere și de sărbătoarea pascală, de cufundarea într-un alt registru de viață, unii vor continua să se gândească la plasamentul lor profesional, social sau la prezența lor într-un context public, prin minte trecându-le tot felul de soluții îndrăznețe sau rupte de realitate: un fel de a se ipostazia în roluri nepotrivite ori disproporționate cu vocația și competența lor.

Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, posibile întâlniri plăcute sau secvențe ale zilei petrecute într-o companie agreabilă, prietenoasă, deschisă, aducătoare de mulțumire și satisfacție sufletească. Nu la fel de cald se va dovedi a fi capitolul relațiilor sentimentale, unde, efortul nativilor de pace, bine și armonie poate fi stricat de comportamentul nărăvaș al celui drag. Perioada cuprinsă între seara zilei de 3 mai și 5 mai, până la ora 19, seamănă cu o baricadare interioară.

Deși le-ar place să fie activi, eficienți, deschiși în fața evenimentelor, din motive numai de ei știute, din motive de sănătate sau din spaime legate de viitorul locului de muncă, Taurii vor da în clocot; dar, acea fierbere interioară va fi un consum inutil de energie pentru că vor măcina aceleași gânduri, vor analiza aceleași probleme rămânând captivii acelorași nemulțumiri. Începând cu seara zilei de 5 mai, până la sfârșitul zilei de 6 mai, nativii vor trăi sub impactul fazei de Lună Nouă care se va produce pe semnul lor zodiacal, pe 6 mai, și care va închide un circuit de evenimente și conjuncturi, deschis cu un an în urmă, inaugurând un alt ciclu astral care, producându-se pe casa I a cerului lor astral, va privi evoluția persoanei și personalității lor. Etapa reprezintă și un bun prilej de a face ajustările necesare cu privire la ideile pe care și le-au făcut despre oameni, lucruri și întâmplări, despre idealurile și dorințele lor precum și despre sentimentele ce-i animă.

Gemeni

Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, Gemenii pot da dovadă de ingeniozitate, impresionându-i pe cei din jur cu vioiciunea minții și mobilitatea mentală. În cazuri particulare, unii pot „sclipi” în întâlniri publice (ședințe, întruniri, conferințe etc.). Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, miza socio – profesională crește.

Se cere mult de la ei, așteptările sunt mari dar și ambițiile lor îi împing spre afirmare. Totuși, de cele mai multe ori, Gemenii vor alege un fel de a reacționa delicat, elegant, subtil, superior. Doar firile necenzurate, ori cei foarte tineri și insuficient educați sau fără experiență de viață vor cădea în capcana acelor zile, depășind măsura sau punându-se într-o lumină proastă. În mod normal, Gemenii ar trebui să nu aibă ieșiri conflictuale față de superiori ori față de partenerii de orice natură din cercul lor de relații chiar dacă între ei se derulează un conflict mocnit ori o rivalitate disimulată. Indicat ar fi ca nativii să aibă răbdare până când aceia vor face primii un pas greșit sau își vor dezvălui intențiile. Între seara zilei de 3 mai și 5 mai, până la ora 19, relațiile cu prietenii vor fi cam abrupte, pline de surprize și de evoluții neașteptate ale conversației sau ale comportamentului care îi vor nedumeri (în cel mai bun caz) pe Gemeni. La rândul lor, și ei vor fi influențați de acest tranzit, dovedindu-se enigmatici, capricioși și greu de înțeles pentru cei dragi.

Tendința generală, care se va instala începând din 5 mai, seara, până la sfârșitul zilei de 6 mai, este cea de temperare, de abandon al stresului, de renunțare la conflict sau la luptă și de consolidare a echilibrului interior, de recuperare a stării de sănătate. Unele persoane, născute în această zodie, își vor face strategii cu privire la bani, bunuri, părți din averea cuiva apropiat care li se cuvin și care sunt amenințate sau pe cale de a fi pierdute, prin tertipuri. Luna Nouă le va permite să selecteze tot ceea ce este solid și de viitor în această etapă de viață.

Rac

Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, pentru nativii din Rac nu par a se produce prea multe evenimente cu excepția unor mici surprize (cadouri, atenții dar și informații utile, esențiale). Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, Racii pot desfășura activități legate de o ipostază nobilă, cu miză socială sau creștină și, năzuind la mai mult, la mai bine, la frumos, să se dedice unor preocupări superioare (lecturi, muzică, spectacole).

Unora, acest fel de a petrece timpul, în cele trei zile de sărbători pascale, li se va părea neobișnuit, atunci când, „firesc”, lor li se pare a mânca și a te veseli până la epuizare; cu siguranță, vor fi și dintre cei reculeși și pătrunși de sensul acelor zile. În drumurile lor, mai scurte sau mai lungi, în țară sau în străinătate, Racii se pot confrunta cu situații care le vor strica buna dispoziție, pentru un ceas-două.

Între seara zilei de 3 mai și 5 mai, până la ora 19, deși în plan astral se manifestă impulsuri legate de lupta pentru afirmare, de dorința de a răzbi, de a fi „mai în față” într-o ordine socio – profesională, fiind vorba de niște zile libere, de respiro, cel puțin pentru ortodocși, este mai greu de crezut că se vor întruni condițiile necesare pentru ca intențiile lor să se poată materializa; celor care nu sunt credincioși, ori sunt de altă religie, iar aceste repere nu le modelează predispoziția interioară, nu le va rămâne decât să aștepte să treacă scurta vacanță și să-și vadă, acum, de alte treburi pentru care au răgazul necesar.

Începând cu seara zilei de 5 mai până la sfârșitul zilei de 6 mai, relațiile de prietenie trec printr-un proces de consolidare plecând de la scopuri, idealuri și mize comune. Luna Nouă, din ziua de 6 mai, le va aduce în cercul de apropiați prieteni cu care vor „strânge rândurile”, după ce i-au cunoscut mai bine și au încep să-i prețuiască ori despre care Racii își vor schimba ideile preconcepute, descoperind, în cunoștințele mai vechi, niște persoane serioase și rezonabile.

Leu

Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, se anunță un răstimp când, între nativi și partenerii lor, mai ales de viață, pot ieși scântei sau situațiile neprevăzute nu-i găsesc într-o dispoziție mlădioasă, ei reacționând rigid, uneori dur, deși n-ar fi nevoie de atâta desfășurare de forță. Spre cei cu funcții se pot îndrepta acuzații sau se pot ridica ziduri de rezistență dacă aceștia, în contextul exercitării autorității lor, iau măsuri nepopulare.

Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, unele planuri vor trebui reconfigurate pe fondul unor cheltuieli de ultim moment, neprevăzute sau al imposibilității de a duce la bun sfârșit un plan, în doi, în familie sau alături de un grup, din cauza acelorași motive materiale.

Între seara zilei de 3 mai și 5 mai, până la ora 19, e vremea când nativii visează: unii la călătorii, alții la „mărire”, unii la aventuri, după cum dorește fiecare să-și găsească, pentru moment, o satisfacție în viață. Zile bune pentru activități sportive, atât în ipostaza sportului de întreținere, de agrement cât și de performanță.

Vor mai fi avantajați cei care participă la concursuri, întreceri și spectacole în care vor fi obligați să-și folosească resursele de energie dar și să-și etaleze calitățile native (combativitate, rezistență fizică, autocontrol, psihic solid, atenție, putere de concentrare). E vremea când prind contur proiecte ample, menite să le schimbe viața. Începând cu seara zilei de 5 mai și până la sfârșitul zilei de 6 mai, se anunță o perioadă (ce va continua și pe 7 mai) de angajamente profesionale, sociale, de imagine cu miză mare. Faza de Lună Nouă, care se va desfășura pe această casă a X-a a puterii și succesului nu doar că îi va mobiliza pe nativi în vederea obținerii unei victorii dar îi va pune în situația de a rezista la stres, la un volum mare de muncă sau la presiunea evenimentelor pe care trebuie să le țină sub control.

Citeşte mai mult pe libertatea.ro