Horoscop Urania: Semnele de Pământ vor fi foarte stresaţi

Trei malefici (Pluton în Capricorn, Luna Neagră în Fecioară și Marte în Taur) vor sta la baza unui trigon regal la 15° (20 aprilie) și apoi la 16° (22-23 aprilie) care pot da nativilor din aceste trei semne de Pământ un factor de stres în plus până în data de 24 aprilie.

RomaniaTV.net
20 apr. 2015, 08:31
Horoscop Urania: Semnele de Pământ vor fi foarte stresaţi

HOROSCOP URANIA BERBEC

Se vor preocupa să facă rost de bani, să-i plaseze, să-i distribuie, să fie organizați și responsabili. Întreaga săptămână unii nativi pot fi obligați să analizeze relația lor cu locul de muncă din perspectiva banilor primiți mai ales dacă o relație salarială se deteriorează sau sunt informații că datele unui contract se vor modifica ori instituția însăși la care lucrează trece prin situații complicate.

Citeşte şi Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

HOROSCOP URANIA TAUR

Din 20 aprilie, vor avea Soarele de partea lor și vor începe să se simtă mai bine, mai în formă, chiar dacă, în mod concret, nu se schimbă ceva. Cele trei planete care le vor tranzita casa I vor lucra în avantajul lor (Mercur până pe 1 mai,  Marte până pe 11 mai și apoi Soarele până pe 20 mai). Între 21-23 aprilie sunt posibile discuții cu privire la bani, mici câștiguri sau soluții pentru a se „face” bani. Cele două trigoane regale care se fac pe semne de Pământ cu concursul unor malefici, privesc casele I, V și IX, nefiind exclusă o intervenție astrală de natură să întunece relațiile afective sau relațiile cu copiii.

Citeşte şi Horoscop inedit: Ce caută zodiile pe Google

HOROSCOP URANIA GEMENI

Planetele ce vor tranzita zodia Taurului, în perioada 18 – 24 aprilie, cât și în următoarele două-trei săptămâni, vor lucra pentru „așternerea” unui drum nou, mai profitabil, chiar dacă nu spectaculos. Premiza lui sunt dialogurile și acțiunile discrete. Venus continuă să le ofere doza de optimism necesară. Între 21 și 23 aprilie, ei pot face un schimb interesant de idei și informații menite să le retușeze percepțiile, opiniile și să-le dea o viziune mai apropiată de realitate.

Continuarea pe Libertatea.ro.