Horoscop Urania: Vezi ce îţi rezervă astrele pentru perioada 29 august – 4 septembrie

HOROSCOP URANIA: Perioada cuprinsă între 29 august și 4 septembrie a.c. este una liniștită, fără provocările unor schimbări astrale puternice.

29 aug. 2015, 04:44
Horoscop Urania: Vezi ce îţi rezervă astrele pentru perioada 29 august – 4 septembrie

Horoscop Urania – Berbec
Prima parte a zilei de 29 august trece oarecum interesant, furnizând eventual o surpriză legată de o cunoștință.Apoi, până pe 31 august dimineața, ei se vor lăsa pătrunși de dorința de a medita, de a se odihni sau de a se izola de forfota lumii. Din după-amiaza zilei de 31 august până pe 2 septembrie dimineața, vor fi din nou solicitați de evenimente. Se vor implica cu impetuozitate în tot felul de situații care îi privesc, în dorința parcă de a le rezolva pe toate, deodată. De aici, agitație și nemulțumirea că nu au realizat tot ce și-au propus.

Horoscop Urania – Taur
Pe 29 august, până la prânz, toată lumea îi supără cu ceva, iar ei nu pierd ocazia să se înfurie, dar nu pe măsură, ci peste măsură. Critic i sau atacuri legate de funcție, imagine etc., inițiative ale unor membri de familie care le complică existența, parteneri incorecți de drum, de afaceri, de contact etc. care își dau în petic.

Apoi se lasă liniștea. Dorința lor este „să schimbe aerul”, să intre într-o atmosferă mai relaxată. Pentru asta nu refuză întâlnirile cu persoane dragi, simpatice sau care au un rol benefic în existența lor. Au nevoie de înțelegere, de comuniune sufletească, de căldură umană, de solidaritate.

Horoscop Urania – Gemeni
În dimineața zilei de 29 august Gemenii pot fi într-o excelentă formă mentală, care să le permită să găsească o soluție, de moment, ce-i drept!, la o chestiune personală, pot comunica excelent, pot fi convingători, inventivi, simpatici și imaginativi.

Din după-amiaza aceleiași zile până pe 31 august dimineața cei mai mulți caută cele mai avantajoase modalități de a se pune în evidență, de a se face prețuiți, de a câștiga simpatia sau de a avea succes (mai ales dacă desfășoară activități publice, de presă sau artistice) și, de cele mai multe ori, reușesc.

Horoscop Urania – Rac
Deși nu se poate spune că săptămâna viitoare aduce un stres real sau vreun pericol, o serie de griji tot se înregistrează în viața și activitatea acestor nativi. Mai întâi sunt gândurile amestecate, provocate de responsabilitatea față de casă, familie etc. ce le incumbă, apoi toate evenimentele ce se construiesc între 31 august după-amiaza și dimineața zilei de 2 septembrie, când, imaginea, cariera, statutul public, autoritatea lor pot trece prin momente de contestare, de conflict deschis.

În acest fel, revolta nativilor pare justificată astral. În cazul unor nativi, se declanșează crize în regimul contractelor, parteneriatelor și înțelegerilor mai vechi ce par a nu mai putea continua din varii motive sau care, pentru a putea fi duse la bun sfârșit, necesită acceptarea unor clauze și condiții noi care îi nemulțumesc, pentru că poartă pecetea unei constrângeri.

Horoscop Urania – Leu
Cei născuți în această zodie par a fi pe val: au parte de două planete personale ce evoluează armonic și care se vor găsi în conjuncție pe 1 septembrie, punând premizele unor reușite personale, provocând ipostaze de viață în care ei să fie în prim-plan, să se simtă bine sau care să le deschidă o perspectivă existențială frumoasă.

Multe idei, multe discuții, ”forfotă socială” în dimineața zilei de 29 august, când se pot pune bazele unor colaborări viitoare, considerate însă de nativi, pentru moment, cam riscante și cam fanteziste, drept care nu le dau – din păcate!- prea mare importanță. Preocupări financiare, relații cu terți, diligențe pe lângă instituții pentru a obține bani, înlesniri, sprijin material sau financiar, suport moral sau solidaritate cu o cauză (proiect, situație etc.)

Citeste mai mult pe site-ul Libertatea.ro