HOROSCOP URANIA: Ce cumpene, complicaţii vă aşteaptă în zilele următoare. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP URANIA: Între 7 şi 13 mai 2016 nu se vor petrece evenimente astronomice relevante. Cu o singură excepţie: revenirea lui Jupiter la mersul direct, după o lungă perioadă de retrogradare, în ziua de 10 mai. Planeta îşi va continua tranzitul prin semnul Fecioarei până pe 9 septembrie când va intra în zodia Balanţei. În această perioadă de trei luni şi jumătate, Fecioarele vor beneficia de protecţia acestei planete care le poate da sănătate, forţă fizică şi posibilitatea de a-şi rezolva problemele personale ori de a face progrese semnificative în carieră.Aspectele importante ale perioadei se concentrează pe relaţia bună dintre planetele care tranzitează semnele de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn)

06 mai 2016, 06:01
HOROSCOP URANIA: Ce cumpene, complicaţii vă aşteaptă în zilele următoare. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP URANIA BERBEC

Pe 7 mai, până la ora 18:30, cele patru planete care tranzitează casa banilor (mai ales a celor proveniți din muncă) îi preocupă. Pentru unii nativi, acest aspect se leagă de o serie de condiționări contractuale sau de ipostaze cu miză juridică (contestații, litigii de muncă) în care nativul este implicat direct sau la care participă într-un cadru mai larg (revendicări colective). Poate din cauza complexității situației, poate din cauza nehotărârii, ei vor oscila, se vor întreba ce să facă și, pentru încă două săptămâni de acum încolo, nu vor avea o direcție clară de acțiune în această privință. În cazuri speciale, nu sunt excluse rezolvările favorabile lor. Între 7 mai, după-amiaza, și 9 mai, comunicarea și, disponibilitatea lor către schimbul de idei și opinii ori acumularea de cunoștințe prin învățare și practică funcționează bine. Sunt posibile scurte deplasări, excursii sau plimbări în scop recreativ. Mai complicate se arată a fi călătoriile ce privesc țările străine sau pentru perioade mai lungi de timp. În acest sector, se pot înregistra amânări, enervări, disfuncții de moment, complicații care apar în ultima clipă mai ales dacă aceste ele sunt legate de desfășurarea unei activități curente (deplasări în interes de serviciu). Între 10 și 11 mai, Berbecii se vor confrunta cu îngrijorări legate de casă, familie, rost în societate, fapt obișnuit pentru ei. Între 12 și 13 mai, se anunță o perioadă mai înflăcărată. Pe unii îi va mistui focul dragostei, pe alții îi vor chema plăcerile vieții. Sunt avantajați de acest tranzit cei care lucrează în domenii cu profil artistic, unde pot face o  impresie bună, se pot impune sau, măcar, pot atrage atenția prin felul modern, de pionieri ai noului, pe care îl cultivă. În această perioadă, orgoliul este trăit la cote mari și îi poate împinge spre frondă, tendință de intimidare, gesturi spectaculoase sau riscuri asumate în intenția de a face demonstrații de forță.

HOROSCOP URANIA TAUR

Pe 7 mai, până la ora 18:30, nativii din Taur vor trăi sub influența Lunii Noi produse în semnul lor zodiacal, la sfârșitul zilei de 6 mai, și a  tranzitelor celor patru planete prin zodia lor, ceea ce le poate da un sentiment de siguranță, de energie, de stabilitate interioară dar și speranța unui început de drum. Între 7 mai, după-amiaza, și 9 mai, discuțiile despre bani se pot ridica la nivelul unor preocupări obsesive. Cu toate acestea, discuțiile cu cei îndreptățiți să accepte o schimbare a salarizării lor, nu sunt fructuoase ba, chiar, în ziua de 9 mai, acestea sunt total neindicate, ei riscând să enerveze, prin pretențiile ridicate și să atragă antipatia asupra lor. În același registru, se vor înscrie și demersurile legale sau inițiativele în care vor angaja o instituție sau un reprezentant al legii. Între 10 și 11 mai, vor fi puține șanse în dialogurile curente dacă Taurii vor spera la un acord, la o înțelegere. Cei care învață vor trece prin momente dificile; aceștia nu vor avea nici chef și nici spor, vor fi neatenți, dispersându-și atenția pe fleacuri. Anevoioase sau chiar împotriva voinței lor de moment pot fi și deplasările curente. Între 12 și 13 mai, posibile momente în care nativilor le va face plăcere să facă pe șefii și pe autoritarii în relațiile de familie (aspect pe care l-au mai trăit dar nu la această intensitate). Unele persoane vor angaja discuții, vor face aluzii și comentarii abordând un subiect care poate avea ca miză un beneficiu material viitor, un câștig provenind de la rude prin transferul de bunuri, acum sau în viitor. Taurii ar trebui să fie dintre beneficiarii numeroaselor trigoane care se realizează în această perioadă pe semnele de Pământ dar potențialul acestor aspecte este limitat de retrogradarea celor trei planete care intră în acest joc și care generează întârzieri, blocaje sau reacția întârziată a nativilor. Vor fi avantajați cei care lucrează într-un domeniu public, în sectoare de interes social, religios, moral, legal, politic, filosofic și, secundar, artistic.

HOROSCOP URANIA GEMENI

Pe 7 mai, până la ora 18:30, este un bun prilej pentru ca nativii să se concentreze pe starea de spirit sau pe condiția lor fizică. Guvernatorul lor, Mercur, aflat în continuare, în mișcare aparent retrogradă, nu reprezintă un factor de progres pentru ei, dimpotrivă, planeta accentuează o serie de reticențe și incertitudini pe fondul mecanismelor interioare de procesare a faptelor și evenimentelor. Între 7 mai, după-amiaza, și 9 mai, starea fizică și psihică a Gemenilor va fi bună, ei apărând celor din jur într-o ipostază favorabilă, de persoane care plac, conving și strălucesc chiar dacă se confruntă cu destule aspecte de viață de familie, partenerială sau profesională nemulțumitoare. Cum, cele mai multe dintre ele nu sunt ipostaze noi, se poate vorbi de continuarea preocupărilor de a le rezolva sau depăși. Astfel, cea mai conflictuală casă va rămâne cea a relațiilor parteneriale, iar cea spre care se îndreaptă dorința lor de a pune ordine și de a introduce normalitatea, adică casa a X-a este locul deziluziilor sociale și profesionale și al constatărilor care le surpă încrederea în viitor. În nici unul dintre aceste sectoare nu este bine să se forțeze nota. Indicat ar fi să se observe și să analizeze direcția pe care o conturează acest moment pentru destinul lor. Dificultăți în a stabili sau finaliza condițiile de desfășurare ale oricărui tip de parteneriat sau de ieșire din acest context, mai ales dacă aici operează litigii și procese. Între 10 și 11 mai, Gemenii vor fi interesați de felul în care ar putea economisi banii. Între 12 și 13 mai, poate interveni o stare specială tradusă prin dorința de a se reabilita, de a se afirma, dacă sunt tineri sau de a-și demonstra valoarea personală, dacă sunt maturi, pe fondul unor situații de viață, de dată recentă, când nu au fost la înălțimea exigențelor iar acum vor să șteargă acea impresie ori să-și ia revanșa. Momente de orgoliu, vanitate și de ambiție.

HOROSCOP URANIA RAC

Pe 7 mai, până la ora 18:30, unii Raci vor simți nevoia să-și consolideze existența prin trăinicia unor relații apropiate în care prietenia, încrederea și scopurile comune să le dea sentimentul că nu sunt singuri, că sunt utili celor din jur sau că sunt prețuiți. Dorința este firească, destul de puternic resimțită și, pentru încă niște zile, nativii au șansa de a întâlni persoane serioase, de nădejde care să le fie alături. Acest aspect de viață este susținut de relațiile bune pe care le fac planetele care tranzitează semnele de Pământ și care le activează, în prezent, în afara casei a XI-a, și casele a VII-a (a parteneriatelor și colaborărilor sau chiar a căsătoriei) și casa a III-a a comunicării. Între 7 mai, după-amiaza, și 9 mai, frământări interioare legate de felul în care evoluează lucrurile la locul de muncă, unde se înregistrează unul sau mai multe conflicte, litigii sau unde planează iminența unor transformări majore. Perioadă în care nativii vor asimila mai greu noutățile și în care vor dezvolta adevărate inhibiții ori de câte ori vor trebuie să decidă repede sau să se exprime în public. Risc de a nu se înțelege, în postură de pacienți, cu un medic asupra unui mod de viață, regim, terapie, tratament pe care trebuie să le urmeze. Doar că, de astă dată, reticența sau neîncrederea lor în soluția care li se oferă este justificată prin intuiția, mai greu de înțeles de către cei din afară, cu privire la corectitudinea unui diagnostic sau la legitimitatea procedurii însăși. Este bine să-și urmeze instinctul. Între 10 și 11 mai se conturează o perioadă în care Racii, în bunul renume al zodiei lor, se vor crampona de o idee, de o situație, de o dorință. Între 12 și 13 mai, banii, veniturile, salarizarea, vor fi o problemă esențială. Pentru unii se va pune problema implicării în mai multe activități retribuibile, din dorința de a câștiga bani sau de a accepta mai multe oferte și soluții profesionale pentru a se afirma. 

HOROSCOP URANIA LEU

Pe 7 mai, până la ora 18:30, zi de mare provocare, când, pe casa a X-a, vor avea în tranzit patru planete ce le vor aduce capacitatea de stabilizare într-o poziție publică și de a-și impune punctul de vedere. Atenție la excesele de zel spre care împinge acest context sau spre duritățile la care ar putea recurge unii nativi, mânați de dorința de a înfrânge opoziția, ostilitatea sau strategia unor rivali, dușmani ori contestatari de la locul de muncă (dacă sunt șefi) sau într-o competiție publică. Între 7 mai, după-amiaza, și 9 mai, e vremea întâlnirilor cu prietenii și a discuțiilor cu apropiații pe teme ce vizează o colaborare sau un interes comun ce trebuie susținut. Nu luați drept bune, adevărate ori corecte informațiile și opiniile celor cu care discutați, dacă vin din partea unor cunoscuți despre a căror probitate morală nu știți nimic. Între 10 și 11 mai, zile de apatie, de iritare ce alimentează dorința de izolare, de refacere organică. În acest răstimp, se rumegă amintiri, se cântăresc evenimentele de dată recentă, se verifică justificarea unor atitudini, concepții și păreri dar nu va fi un moment al obiectivității ci, dimpotrivă, al încărcării cu nemulțumiri, cu subiectivism și cu motivații exagerate. Dacă acestea sunt provocate de o anume stare de lucruri de la locul de muncă bine ar fi să nu le faceți cunoscute pentru a nu amplifica tensiunile existente. Cenzurați-vă, spunându-vă în forul interior: ”Exagerez!”. Între 12 și 13 mai, se va amplifica atât latura bună cât și latura riscantă a acestor tranzite care dau focului din inima fiecăruia, idei și impulsuri diferite. Neinspirate vor fi prestațiile a căror „îndrăzneală” nu va fi înțeleasă ca manifestarea unei personalități puternice ci ca o ieșire, în cel mai bun caz, extravagantă. Cele mai dezavantajate de această etapă astrală, vor fi relațiile afective și relațiile părinților – Leu cu copiii. Înclinație spre aventurism și risc. 

HOROSCOP URANIA FECIOARĂ

Pe 7 mai, până la ora 18:30, tranzitele acestei zile consolidează ceea ce a declanșat faza de Lună Nouă, în seara zilei de 6 mai, pe direcția concepțiilor, idealurilor și proiectelor personale ale fiecărui nativ. Pentru unii, această secvență va funcționa modest sau poate greu de identificat dar, nativilor tineri sau maturi, implicați în viața publică, socială, politică, juridică, religioasă sau academică, acest context le este favorabil nu doar pentru consolidarea unor tendințe. Între planetele care tranzitează cele trei semne de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se realizează, întreaga săptămână, relații armonice de care vor beneficia, firește, și nativii din Fecioară, care vor avea însă parte de încă un factor pozitiv, ce se va revărsa asupra lor, începând cu după-amiaza zilei de 10 mai, când Jupiter, Marele Benefic, ce le tranzitează semnul zodiacal natal, va reveni la mersul direct, putând, în felul acesta, să-i susțină mai bine și mai profund ori mai eficient decât a făcut-o până acum. Între 7 mai, după-amiaza, și 9 mai, se anunță o perioadă în care, unele persoane, născute sub acest semn zodiacal, vor fi în prim-planul atenției publice. Despre ele se va vorbi, ele vor acționa sau vor reacționa la provocările destinului care nu sunt nici puține, nici banale. Acești nativi se vor afla în mijlocul unui vârtej de relații inter-umane, de situații și interese care îi vor pune la încercare pe toate direcțiile de viață. Între 10 și 11 mai, în abordarea problemelor majore, Fecioarele vor avea ultimul cuvânt în fața unor prieteni, dovedindu-se inflexibile față de unii tovarăși de drum sau cunoscuți. Între 12 și 13 mai, Fecioarele vor conștientiza riscurile unei situații ce se desfășoară în proximitatea lor obligându-i să intervină pentru salvarea unei situații materiale sau pentru rezolvarea unor încurcături care trenează de ceva timp.

Citeşte mai mult pe libertatea.ro