Horoscop: Urâtul adevăr al fiecărei zodii

Ai întâlnit vreodată un Taur încăpăţânat sau un Leu neruşinat? Fiecare zodie are o parte pozitivă, dar şi una negativă!

RomaniaTV.net
14 dec. 2017, 11:21
Horoscop: Urâtul adevăr al fiecărei zodii

BALANTA

Acest semn e cel mai mare mincinos al zodiacului.

Dar nu în mod intenţionat, ci pentru a cruţa sentimentele cuiva sau pentru a-şi face o imagine bună. Nu îi plac confruntările, aşa că va evita să spună adevărul când e necesar. De asemenea, va face tot ce ţine de el pentru a obţine ce-şi doreşte, iar asta i-ar putea aduce renumele de profitor. Unii ar spune că acest nativ e superficial, dar el crede că merită fiecare ban pe care îl cheltuieşte pentru el. E genul de persoană care îşi face prieteni doar pe acei oameni care îi oferă ceva. Nu va ezita să folosească relaţiile sale atunci când îi convine. Urăşte să fie singur şi se foloseşte de oameni pentru confortul propriu.

Citeşte şi Cele 3 zodii care au toate şansele să devină celebre în 2018. Te numeri printre ele?

SCORPION

Scorpionul e semnul cel mai dispreţuit din întreg zodiacul şi nu e de mirare.

Atunci când se implică trup şi suflet într-o relaţie, el e extrem de loial până la punctul de a fi posesiv şi gelos. Dispozitivele de urmărire cu siguranţă au fost inventate de un Scorpion. El nu se va opri până nu va obţine ce vrea, chiar dacă e paranoic. Răzbunarea e dulce şi oricine calcă un Scorpion pe coadă se va confrunta cu moartea. De fiecare dată când îi e frică, el atacă şi nu va renunţa niciodată. Pentru el e ori negru, ori alb.

Citeşte şi HOROSCOP 2018. Anul progresului pentru toate semnele. Află ce se întâmplă cu zodia ta

SAGETATOR

Acest semn e zgomotosul zodiacului şi e renumit pentru petreceri şi beţii.

Niciodată nu se fereşte de adunări sociale. Nu are nicio constrângere sau etică atunci când vine vorba de distracţie. El cheltuieşte bani ca şi cum ziua de mâine nu mai există şi e dispus să devină dependent de jocurile de noroc asumându-şi riscuri enorme. E o fire foarte directă şi spune întotdeauna primul său gând. În sistemul său de valori, adevărul trebuie spus indiferent cât de dureros e. Acesta are nevoie de libertate cu orice preţ.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.