Horoscop: Verbul care ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Fiecare semn zodiacal este caracterizat de un anumit verb. Asa cum trasaturile de caracter sunt date de zodia in care te-ai nascut, asa iti este atribuit si un anumit verb care vine sa iti completeze personalitatea.

10 apr. 2015, 06:54
Horoscop: Verbul care ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Asadar, afla-ti verbul caracteristic, in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec – A putea

Berbecii sunt puternici, curajosi si au mereu initiativa. Au impresia ca totul li se cuvinte si nu accepta niciun refuz. Privesc orice situatie ca pe o provocare si sunt dispusi sa mearga pana in panzele albe pentru a obtine tot ce isi doresc. Verbul caracteristic al lor este: a putea.

Taur – A visa

Taurii sunt foarte sociabili si visatori, ei manifesta o atractie deosebita catre arta, sunt gurmanzi si nu le place sa isi asume riscuri. Prefera sa se bucure de securitatea propriului camin sau de compania persoanelor dragi din viata lor. Acorda o importanta deosebita luxului si confortului. Verbul caracteristic al lor este: a visa.

Gemeni – A sti

Gemenii sunt plini de energie si adora schimbarile. Nu le place sa se plafoneze, le este frica de rutina si deseori isi schimba hotararile sau comportamentul. Sunt usor influentati de ceilalti si le place barfa. Sunt in permanenta la curent cu noutatile din orice domeniu. Verbul caracteristic al lor este: a sti.

Citeşte mai mult pe ele.ro