HOROSCOP Vineri 24 noiembrie. Ce au pregătit astrele pentru ultima zi de lucru din săptămână

Scorpionii nu se scaldă în bani, însă sunt fericiţi. Gemenii au o zi creativă, iar racii se impun cu uşurinţă. Vezi ce le rezervă astrele tuturor zodiilor pentru ultima zi de lucru din săptămână.

23 nov. 2017, 18:18
HOROSCOP Vineri 24 noiembrie. Ce au pregătit astrele pentru ultima zi de lucru din săptămână

BERBEC
Sunt şanse să începeţi o activitate comercială din care veţi câştiga bine. Sunteţi apreciat de şefi, ceea ce stârneşte invidia colegilor. Vă recomandăm să acceptaţi munca în echipa ca să nu le daţi apă la moară invidioşilor.

TAUR
Aveţi un farmec deosebit şi atrageţi admiraţia celor din jur , la fel ca un magnet. Cu puţină atenţie, vă puteţi descurca excelent în afaceri. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie importantă pentru o persoană dragă. La capitolul sănătate apare ceva şi trebuie să mergeţi urgent la medic.

GEMENI
Creativitatea vă ajută să aveţi succes la locul de muncă sau în afaceri. Planurile referitoare la o investiţie serioasa încep să prindă contur şi era şi cazul pentru că aţi muncit enorm. Ar fi bine să vă faceţi timp si pentru odihnă pentru că sunteţi surmenat.

RAC
La serviciu reuşiţi să vă afirmaţi aproape fără niciun efort. Sunteţi plin de energie şi merită să valorificaţi momentul ca să terminaţi tot v-aţi propus. După-amiază s-ar putea să aveţi o discuţie cu un prieten pornind de la o datorie mai veche, pe care nu a reuşit să vi-o înapoieze, dar până la urmă veţi rezolva problema.

LEU
Este o zi bună pentru a trece la schimbări în domeniul afacerilor şi pe plan sentimental. Sunt şanse mari să prindeţi un contract de colaborare pe care vi-l doreaţi de ceva vreme. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune, însă vă recomandăm să fiţi mai îngăduitor cu o persoana din anturajul vostru.

FECIOARĂ
Dimineaţa nu prea reuşiţi să faceţi ce v-aţi propus pentru că intervin o mulţime de evenimente neprevăzute. Vă sfătuim să nu vă enervaţi şi să fiţi perseverent. După-amiază veţi face cunoştinta cu o persoană care vă dă câteva idei de afaceri.

BALANŢĂ
Este foarte posibil să se petreacă ceva deosebit pe plan social sau în relaţiile sentimentale. Sunt favorizate investiţiile pentru camin.Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia. Spre seară, un prieten va da o veste buna.

SCORPION
Sunteţi foarte bine dispus iar relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Pe plan financiar nu staţi grozav, dar puteţi avea succes în chestiuni casnice şi în societate. Seara vă simţiţi foarte bine într-o vizita la prieteni, unde sunteţi în centrul atenţiei.

SĂGETĂTOR
Dimineaţa nu vă vedeţi capul de treabă. Organizaţi-vă cât mai eficient! După-amiază aveţi ocazia să puneţi bazele unei afaceri. Ca să nu aveţi probleme, vă recomandăm să fiţi chibzuit.Pe plan sentimental puteţi să fiţi optimist, toate problemele au rezolvare.

CAPRICORN
Situaţia financiară nu vă multumeşte deloc. În schimb, sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Puteţi avea succes în toate activităţile în care trebuie să vă folosiţi mintea. Vă sfătuim să vă analizaţi serios perspectivele profesionale şi să căutaţi noi oportunităţi.

VĂRSĂTOR
Colaboraţi foarte bine cu un partener de afaceri şi reuşiţi să incheiaţi o tranzacţie importantă. Relaţiile cu persoana iubită trec printr-un moment delicat. Dar, dacă sunteţi dispus să discutaţi cu mult calm, totul se poate rezolva.

PEŞTI
Se pare că sunteţi nevoit să plecaţi într-o delegaţie care se anunţă destul de dificilă. Vă puteţi descurca foarte bine, dar vă sfătuim să fiţi foarte atent la acte. Dimineaţa s-ar putea că relaţiile profesionale să fie mai încordate. Vă sfătuim să nu vă ambiţionaţi şi să aveţi răbdare , totul se va regla de la sine.