Horoscop weekend 19-20 Mai 2018: Se schimbă toate planurile, cineva din anturaj dă petrecere

Horoscop de weekend 18-20 Mai 2018: Nativii Gemeni sunt in centrul atenției, iar pentru nativii Leu weekendul este prilej de relaxare.

18 mai 2018, 09:06
Horoscop weekend 19-20 Mai 2018: Se schimbă toate planurile, cineva din anturaj dă petrecere

Horoscop de weekend 19-20 Mai 2018 Berbec

-simți nevoia de o pauză, însă treburile casnice nu se vor face singure. În prima parte a weekendului ești solicitat în multe locuri, iar invitațiile în oraș parcă nu se mai opresc.

Horoscop de weekend 19-20 Mai 2018 Taur

-o întâlnire cu un apropiat îl va face pe nativul Taur să fie mai optimist și să uite de griji. Duminică este rost de bani, iar nativul nu va rezista tentației să achiziționeze un mic cadou pentru fiecare membru din familie.

Horoscop de weekend 19-20 Mai 2018 Gemeni

-începutul de weekend este unul promițător. Deși nativul din zodia Gemeni beneficiază de întreaga atenție a partenerului de viață, ulterior va simți un sentiment de singurătate mai accentuat. Duminică nativul va face o mică vizită unui apropiat.

Horoscop de weekend 19-20 Mai 2018 Rac

-planurile nativului Rac pot suferi o modificare ușoară. În acest weekend, deși nativul nu se aștepta, va lega o prietenie cu un necunoscut sau va restabili legătura cu o veche cunoștință. Sâmbătă, o veste îi va aduce zâmbetul pe buze nativului.

Horoscop de weekend 19-20 Mai 2018 Leu

-sâmbătă nativul Leu este în centrul atenției, chiar dacă nu face eforturi mari în acest sens. O vizită din partea unui apropiat va anula o întâlnire importantă de afaceri, însă nativul nu îşi face griji în această privință.

Horoscop de weekend 19-20 Mai 2018 Fecioară

-vei reprezenta un model pentru un apropiat și vei simți un sentiment de superioritate. Chiar dacă în ultima perioadă ai văzut că nu ești apreciat de către cei din familie, în acest weekend îți vei schimba complet opinia.

Horoscop de weekend 19-20 Mai 2018 Balanță

-un cadou din partea unui membru al familiei este bine-venit pentru nativul Balanță, mai ales că avea nevoie de momente ca acestea, să simtă că este apreciat de cei din jur. Dacă sâmbătă nativul se va ocupa de starea de sănătate, duminică va primi o vizită de mult așteptată.

Horoscop de weekend 19-20 Mai 2018 Scorpion

-în urma unor rugăminți din partea unui membru al familiei, nativul din zodia Scorpion face un sacrificiu pentru acesta. O mică excursie va anula planurile nativului pentru acest weekend. Chiar dacă partenerul de viață este prins între alte activități, va fi alături de nativul Scorpion, spre bucuria acestuia.

Horoscop de weekend 19-20 Mai 2018 Săgetător

-weekendul debutează cu o lungă plimbare, poate în alt oraș, fie doar pentru a vizita împrejurimile, fie pentru a cumpăra câteva ceva pentru casă. Duminică este rost de bani sau cadouri. Nativul va fi recompensat pentru ajutorul său.

Horoscop de weekend 19-20 Mai 2018 Capricorn

-inocența nativului din zodia Capricorn îi aduce acestuia beneficii în unele situații. Sâmbătă, cu ajutorul unui apropiat va participa la organizarea unei mici petreceri cu ocazia unei aniversări a unui membru din familie. Sfârșitul weekendului nu reprezintă și sfârșitul distracției pentru nativ, căci va continua să se distreze în oraș alături de prieteni.

Horoscop de weekend 19-20 Mai 2018 Vărsător

-sâmbătă, nativul Vărsător este pus în situația de a lua, poate, cea mai importantă decizie. Va beneficia de sfaturile celor din jur, desigur…

Horoscop de weekend 19-20 Mai 2018 Pești

-o veste îl determina pe nativ să pornească la drum, iar ulterior pot apărea cheltuieli neprevăzute. Duminică nativul va accepta o invitație la cafea a unui apropiat, prilej pentru a sta la povești.