Horoscop weekend 23-24-25 martie 2018. Schimbi ora cu Luna în Gemeni! Află cum te influenţează, în funcţie de zodie

Horoscop weekend. Saptamana aceasta a fost si inca este plina de evenimente astrale semnificative, asa cum de altfel este intreaga luna martie. In martie avem de doua ori Luna Plina, o data Luna Noua in Pesti ce a fost pe 17 martie, a avut loc deja echinoctiul de primavara pe 20 martie si s-a intrat oficial in sezonul de foc al Berbecului cu tot ce urmeaza el sa ne aduca bun in viata. Mai mult, in noaptea de sambata 24 martie spre duminica 25 martie, sub lumina in crestere a Lunii, se schimba oficial ora, Romania trecand la ora de vara! Da da, chiar se trece la ora de vara in ciuda zapezii de afara, dar frigul va trece in curand iar primavara are nevoie de speranta si increderea noastra in sosirea si instalarea ei, iar noi putem crede in ea asa cum si energia sezonului Berbecului ne indeamna.

21 mart. 2018, 21:12
Horoscop weekend 23-24-25 martie 2018. Schimbi ora cu Luna în Gemeni! Află cum te influenţează, în funcţie de zodie

Vineri 23 martie, primul patrar de Luna intra in Gemeni pentru aproximativ 3 zile, miscare ce ne influenteaza emotional pe fiecare in parte intr-o forma sau alta.

In astrologie, planetele si corpurile ceresti sunt considerate fiinte energetice ce afecteaza viata si stadiile de evolutie ale oamenilor de pe Pamant. Fiecare planeta este asociata cu o calitate fizica, emotionala si mentala. Amplasarea planetelor si distanta lor fata de Pamant sunt factori importanti ce determina calitatea si intensitatea influentelor lor.

Luna simbolizeaza emotiile si felul in care ele influenteaza mintea si datorita apropierii ei de Pamant este considerata unul din corpurile ceresti cu cea mai mare influenta asupra oamenilor de pe Terra. Practic, Luna este astrul ceresc care seteaza starea emotionala a oamenilor, pe masura ce tranziteaza semnele zodiacului. Luna isi schimba pozitia o data la 2 zile si jumatate, trecand timp de 28 zile prin toate zodiile. Fiecare zodie in combinatie cu Luna genereaza alt tip de influenta emotionala asupra oamenilor pe Pamant.

Este foarte bine sa traiesti avand ritmul Lunii de partea ta, sa le lasi purtat de fluxul lunar, sa stii la ce sa te astepti, ce sa faci si sa nu faci, sa nu te lupti cu morile de vant atunci cand apar stari sau conflicte ce nu iti plac.

Ce aduce in fiecare persoana miscarea Lunii in Gemeni

Atunci cand Luna se misca prin Gemeni, indiferent de cum ne simtim in mod normal, acum ne putem simti risipit in toate directiile. Astrologii caracterizeaza personalitatea Lunii in Gemeni drept usor de distras, greu de concentrat cand sunt mereu atatea alte lucruri care ii pot atrage atentia!

Fiecare eveniment in sine pare cel mai semnificativ pentru noi atunci cand suntem cu Luna sub Gemeni, si cu toate acestea fiecare ia pe rand locul sub lumina reflectoarelor apoi dispare rapid din atentie. Foloseste-te de atmosfera creata de Luna in Gemeni daca ai nevoie de energia si sustinerea astrala ca sa te razgandesti cu privire la orice aspect sau sa vezi si un alt aspect al unei probleme in care esti blocat.

Atunci cand Luna tranziteaza sectorul Gemeni, oamenii nascuti sub Gemeni vor avea zile excelente insa cei nascuti in semnul zodiacal opus, Sagetatorii, trebuie sa fie atenti pentru ca perioada este mai delicata pentru ei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.