Horoscop WEEKEND sub LUNĂ în PEŞTI, 19-21 iulie 2019. Ce se întâmplă cu zodiile dupa eclipsă?

Horoscop weekend. Iata horoscopul weekend 19-21 iulie 2019 sub Luna in visatorul si spiritualul Pesti. Au trecut cele doua eclipse, suntem in continuare cu 6 astre in stationare retrograda iar Luna isi revine dupa ce a trait eclipsa sa partiala in Capricorn in saptamana ce se incheie. Pestii ii sunt gazda si o ajuta sa iti recapete puterile si pe noi la fel!

19 iul. 2019, 05:51
Horoscop WEEKEND sub LUNĂ în PEŞTI, 19-21 iulie 2019. Ce se întâmplă cu zodiile dupa eclipsă?

Luna in Pesti ne ofera zile visatoare traite dupa regulile emotionale ale Pestilor.  Nu gandi lucrurile mai mult decat e cazul, ci chiar mai putin. Ai incredere in intuitia ta. Foloseste-ti imaginatia, roaga-te pentru calauzire si pentru miracole in viata ta. Cel mai important, nu iti pierde speranta. Acest lucru ne invata Luna in Pesti.

Pestii sunt visatorii zodiacului si Luna in Pesti cam asta face, viseaza si ne indeamna si pe noi la fel. Poti avea capul in nori si nu prea ai cum opri aceasta stare, deci mai bine mergi in ritm cu ea. Daca iei Luna in Pesti in afara acestui lumi fantastice, isi pierde tot sensul, ca un peste scos din apa. Nu ar fi trist ? Nu are, deci, sens sa incerci sa faci asta azi. Hraneste-ti imaginatia. Lasa-te sa plutesti cu magia. Vezi ? Lumea este plina de promisiuni si sperante.

Nu se vede si de la tine la fel sub Luna in Pesti?

– starea iti poate fi mai melancolica, meditativa, plina de compasiune si iertare.

– cei mai sensibili emotional vor fi mai coplesiti de aceasta energie.

– te poti simti bine ajutand oameni, dar trebuie sa mentii si granite sanatoase ca sa nu se profite de bunavointa ta.

– iti este usor sa vezi binele din alt om si sa ii treci cu vederea greselile.

– orice faci bun pentru oameni acum, are reverberatii de iubire neconditionata si impacteaza mai mult ca oricand.

– daca nu prea petreci timp singur de felul tau, Luna in Pesti te indeamna si iti da oportunitatea sa iti faci timp pentru actiuni solitare. Ca sa te conectezi deplin cu altii, trebuie mai intai sa fii conectat cu tine insuti.

– Fa-ti timp sa visezi cu ochii deschisi, sa colinzi undeva in tacere, sa vizitezi un mal de apa, sa asculti cum susura un rau sau cum se sparg valurile marii. In aceste momente de pace vei reveni la tine insuti, iti vei reaminti de tine si te vei conecta cu sufletul tau.

– poti fi indemnat de Luna in Pesti sa evadezi din realitate mai mult spre tv, spre diverse adictii. Daca te surprinzi dorind sa fugi din acum si aici, poate e bine sa explorezi de ce. Ce te supara in situatia curenta, cu oamenii din prezentul tau, cu emotiile pe care le simti acum, de vrei sa „fugi”?

– poti simti emotii puternice, poti plange uneori si fara motiv. Este usor sa te ratacesti in altcineva.

Nostalgia e in aer, insa ramai conectat la cine esti si unde esti !

Activitati bune de facut sub Luna in Pesti :

Ofera-ti voluntar din timpul tau spre caritate / scrie in jurnal, scrie o poezie / lasa-ti sufletul sa se exprime / priveste-ti filmul preferat /  fa o baie lunga cu sare de mare pentru a te relaxa si detoxifia energetic / asculta muzica ce iti bucura sufletul / plimba-te prin fotografii / fa mici actiune de bunatate / mediteaza / viziteaza o galerie de arta /  scrie o scrisoare sau un mesaj de iertare / citeste ceva spiritual / roaga-te.

Iata mesajul acestui weekend sub Luna in Pesti pentru fiecare zodie:

Vino in fiecare vineri pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral. 

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O reuniune la tine acasa va fi ceva placut, cu conditia sa nu inviti prieteni care sunt implicati in scenarii complicate de amor. Daca tu esti una din acele persoane in asemenea situatie, evita sa petreci timpul in compania unui fost partener pe care inca il doresti, nici nu te duce la intalniri in locuri unde exista o persoana ce iti place foarte mult dar care este total indisponibila. De ce sa complici lucrurile si sa iti strici weekendul ? Vei avea zile placute si bune daca te inconjori cu oameni cool si daca ai grija sa nu aduci si sa nu aduca nimeni dramatismul la petrecere si discutii.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Multi oameni tin la tine. De aceea, te poti astepta la mesaje si apeluri de la prieteni si familie care vor sa afle ce mai faci si sa recupereze vesti de la tine. Intalniri spontane pentru o cafea sau o bautura lejera de vara sunt si ele prezente in programul anuntat pentru weekend. Ai grija sa nu iti petreci timpul cu oamenii fiind in obsesii repetitive despre o poveste complicata de amor si nu ii sustine nici pe altii sa fie asa. Unii stiu deja povestea si se pot plictisi de cel ce o relateaza.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

A cheltui bani pe lucruri care iti aduc stare de confort precum portii delicioase de mancare sau masaj pare acum un rasfat necesar pentru tine. Este minunat daca platesti cu banii jos dar daca o faci dintr-un card de datorii sau te astepti sa plateasca un parteneri, te setezi singur pentru probleme. In toate domeniile, iti este recomandat sa nu te indatorezi altora, inclusiv bancilor, pentru ca iti limiteaza abrupt libertatea umana si financiara si da altora prea mult control asupra ta. Confortul care trebuie obtinut prin cu mai putini bani este la fel de bun si nici nu trebuie sa ai alte probleme secundare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO